صدور ردیف استخدامی برای بورسیهها و جایابی در دانشگاه آزاد
دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی از امکان صدور ردیف استخدامی برای جذب بورسیهها در دانشگاههای وزارت علوم خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ۳۰ بورسیه را جایابی کرد و ۳۳ بورسیه دیگر را در آینده جایابی میکند.
«جواد محمدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با تشریح جلسه روز گذشته هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی و رسیدگی به پرونده بورسیه ها چند نکته تاکید کرد: نیاز دانشگاه های وزارت علوم به هر تعداد ردیف استخدامی برای جذب بورسیه ها توسط سازمان امور استخدامی صادر می شود.
وی از جایابی ۶۳ نفر از بورسیه ها در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این دانشگاه ۳۰ نفر از بورسیه ها را جایابی کرده و قول مساعد برای جایابی و جذب ۳۳ نفر دیگر را هم به هیأت عالی جذب داده است.
دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین گفت: البته تعداد بیشتری امکان جایابی در دانشگاه آزاد داشتند اما تمایل به جذب در این دانشگاه نداشتند و به سایر مراکز آموزش عالی مراجعه کردند و در نهایت این ۶۳ امکان جذب پیدا کردند.
محمدی این مسئله را جدا از مهلت دو ماهه وزارت علوم برای تعیین تکلیف بورسیه ها اعلام کرد و اظهار داشت: مهلت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مربوط به احکام صادر شده دیوان عدالت اداری است که این تصمیم در جلسه گذشته هیأت عالی جذب و با حضور نماینده این یوان اتخاذ شد.
انتشار سوابق بورسیه ها در سایت دانشگاه ها
استادیار دانشگاه تهران به دیگر مصوبه هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس تصمیم روز گذشته این هیأت، سوابق علمی بورسیه ها روی سایت دانشگاه محل جذب شان منتشر می شود تا هر گونه ابهام در مورد سوابق علمی بورسیه ها برای سایرین برطرف شده و بتوانند سوابق علمی خود را با بورسیه ها مقایسه کنند.
۲ تصمیم در اعلام نیاز دانشگاه ها و جذب هیأت علمی
وی همچنین از ایجاد یک تغییر در اعلام نیاز دانشگاه ها برای جذب هیأت علمی خبر داد و گفت: طبق تصمیم دیگر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعلام نیاز برای جذب هیأت علمی توسط دانشگاه ها باید در چارچوب نقشه جامع علمی کشور و آمایش آموزش عالی باشد.
دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: دانشگاه ها نباید نیازهایی را اعلام کنند که در اولویت نقشه جامع علمی کشور و آمایش آموزش عالی نیست.
محمدی در ادامه با اشاره به حضور روسای دانشگاه ها و گروه های آموزشی در هیأت های اجرایی جذب دانشگاه ها خاطرنشان کرد: گروه های آموزشی و روسای دانشگاه ها به عنوان مشورت دهنده می توانند در جلسات هیأت های اجرایی جذب دانشگاه ها شرکت و نظر مشورتی خود را درباره صلاحیت افراد برای جذب هیأت علمی اعلام کنند.
وی تاکید کرد: اما تصمیم اصلی و نهایی برای جذب افراد دارای صلاحیت را هیأت های اجرایی دانشگاه ها اتخاذ می کنند و هیچ شخصیت حقیقی و حقوقی حق دخالت در تصمیمات این هیأت را ندارد.
دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبات هیأت مرکزی جذب هیأت علمی وزارت علوم افزود: مصوبات هیأت مرکزی جذب هیأت علمی وزارت علوم نافذ است و دانشگاه ها موظف به اجرایی این مصوبات هستند. در صورت استنکاف دانشگاه ها از مصوبات هیأت مرکزی جذب، این موارد در جلسه تایید روسای دانشگاه ها گزارش و اعلام می شود که این فرد در دوره قبل از اجرای مصوبه هیأت مرکزی استنکاف کرده است.
شرط حذف بورسیه دانشگاه ها تا پنج سال
محمدی درباره شرط حذف بورسیه ها دانشگاه ها تا پنج سال اظهار داشت: پیش از اعلام نیاز دانشگاه ها برای جذب هیأت علمی، مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید حذف یا عدم حذف بورسیه ها را از رشته های دانشگاه ها استعلام کند.
وی در توضیح بیشتر یادآور شد: اگر دانشگاهی در رشته ای بورسیه داشته و آن بورسیه را عدم نیاز اعلام کرده و فرد دیگری را جایگزین کند تا پنج سال امکان جذب بورسیه در آن رشته را ندارد، مگر اینکه استدلال دانشگاه برای حذف بورسیه مانند پایین بودن سطح علمی فرد، منطقی باشد.
دبیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی به ساز و کار اندیشیده شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: سوابق علمی فرد در هیأت مرکزی جذب بررسی و این موضوع قبل از شروع فراخوان جذب هیأت علمی بهمن ماه ۹۸ به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ می شود.
استادیار دانشگاه تهران همچنین به مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس شئون مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، دیوان عدالت اداری در شئون علمی، پژوهشی و فناوری آموزش عالی نباید ورود کند چرا که این مسائل تخصصی است و فقط در حوزه های اداری باید ورود داشته باشد.
محمدی افزود: در این موارد اگر فرآیندی طی نشده باشد، امکان ورود دیوان عدالت اداری برای صدور رأی وجود دارد.
وی درباره زمان تعیین تکلیف تمام بورسیه ها تاکید کرد: تلاش هیأت عالی جذب بر جایابی دانشجویان بورسیه و دانش آموخته است که سال به سال تحصیل شان به اتمام می رسد.
به گزارش ایرنا، متن مصوبه تشکیل هیأت عالی تجدیدنظر موضوع تبصره ماده واحده مصوب جلسه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی خطاب به وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش و دانشگاه آزاد اسلامی به این شرح است:
مصوبه «تشکیل هیأت عالی تجدیدنظر موضوع تبصره ماده واحده مصوب جلسه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی» که در جلسه ۷۶۳ مورخ ۲۲/۰۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنا به پیشنهاد مورخ ۰۷/۰۲/۱۳۹۴ وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ میشود:
«در اجرای حکم تبصره ماده واحده مصوب جلسه ۶۳۰ مورخ ۱۲/۰۶/۱۳۸۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بهمنظور تجدیدنظر نسبت به آراء و تصمیمات نهایی هیأتهای امناء، ممیزه، انتظامی اساتید، انضباطی دانشجویان و همچنین آراء و تصمیمات درخصوص بازنشستگی، ارتقاء، آزمونها، ارزیابی و پذیرش علمی، بورس دانشجویان و فرصتهای مطالعاتی و نظایر آنکه صرفاً در رابطه با امور و شئون تخصصی علمی، آموزشی و پژوهشی صادر گردیده و نیز نظارت بر نحوه رسیدگی در هیأتها و کمیتههای مذکور، هیأت عالی تجدیدنظر در هر یک از وزارتین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری که از این پس در این مصوبه، به اختصار «وزارتین» نامیده میشود و دانشگاه آزاد اسلامی، بهطور جداگانه و با ترکیب ذیل تشکیل میگردد:
۱- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی (رئیس هیأت)
۲- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
۳- معاون حقوقی وزارتین و بالاترین مقام حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی (عضو و دبیر هیأت)
۴- معاون تخصصی ذیربط وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی
۵- دو نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب شورا
۶- سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاهها که حداقل یکی از آنها حقوقدان خواهد بود، حسب مورد به انتخاب وزیر ذیربط و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی.
تبصره ۱: اعضای موضوع بندهای ۱، ۳، ۴ و ۶ صرفاً در یکی از هیأتهای مربوطه فوق عضویت خواهند داشت.
تبصره ۲: مدت عضویت اعضای حقیقی هیأت، سه سال خواهد بود و انتخاب مجدد آنها برای یک دوره دیگر بلامانع میباشد.
تبصره ۳: جلسات هیأت با حضور حداقل ۷ نفر از اعضا رسمیت مییابد و تصمیمات هیأت با رأی اکثریت نسبی اعضای حاضر، معتبر و لازمالاجرا خواهدبود.
تبصره ۴: شیوهنامه نحوه رسیدگی به تجدیدنظرخواهی از آراء و تصمیمات موضوع این مصوبه طبق پیشنویس مشترک تهیه شده توسط وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی در اولین جلسه هیأت به تصویب خواهد رسید.»
مطالب مرتبط
- پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
- جزئیات پرداخت ۷ نوع وام به دانشجویان دانشگاه آزاد
- بیش از یک میلیون کنکوری بر سر ۱۳ رشته دعوا دارند
- ثبتنام نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی
- دانشگاه علم و صنعت دانشجوی دکتری فناوری ماهواره می پذیرد
- هیات امنای دانشگاه تربیت مدرس منصوب شدند
- آغاز ثبتنام پذیرفتهشدگان تکمیل ظرفیت رشتههای علوم پزشکی دانشگاه آزاد
- ثبتنام بدون آزمون پیام نور
تگها
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری