مقالات گیاهان دارویی

تولید عصاره خوراکی کاهش قند خون در مراغه

تولید عصاره خوراکی کاهش قند خون در مراغه

 برای تولید این عصاره خوراکی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مجوز صادر شده و سرمایه گذار این طرح برای تولید صنعتی عصاره «ارجنوم» در مراغه درخواست مجوز کرده است.

 دانشجوی دانشگاه مراغه در شیوه‌ای جدید با بهره‌گیری از گیاهان دارویی عصاره خوراکی برای کاهش قند خون تولید کرد.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه روز چهارشنبه در یک گفت و گوی خبری با اعلام این مطلب افزود: برای تولید این عصاره خوراکی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مجوز صادر شده و سرمایه گذار این طرح برای تولید صنعتی عصاره «ارجنوم» در مراغه درخواست مجوز کرده است.

آرش خرمی افزود: مهدی قربانی، دانشجوی دانشگاه مراغه، بر روی ۱۹ عصاره خوراکی از گیاهان دارویی کار تحقیقاتی می‌کند که از این تعداد پنج عصاره  تولیدی در مرحله اخذ مجوز از وزرات بهداشت و درمان است.

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه مراغه نیز گفت: عصاره خوراکی تولیدی «ارجنوم» از سه گیاه بومی کشور در قالب طرح فناورانه  و دانش بنیان با حمایت مرکز رشد مراغه تجاری سازی شده است.

مهدی قربانی افزود: این عصاره تولید شده با فرمولاسیون جدید می‌تواند جایگزین مناسبی برای قرص‌های کنترل قند خون بوده و پس از مدتی می تواند به صورت کامل میزان قند خون را کنترل کند.

وی ادامه داد: برای تولید این عصاره گیاهی سه سال کار تحقیقاتی انجام شده و نزدیک به یک سال با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور مراغه به مرحله تجاری سازی رسیده است.

وی اضافه کرد: این عصاره به صورت شربت خوراکی برای نخستین بار در کشور تولید و تجاری سازی شده است.

وی گفت: این محصول تولید شده با همکاری یکی از کارخانه‌های داروسازی مجوز غذا و دارو به صورت تولید قراردادی را کسب کرده است.

در همین حال مدیر مرکز رشد واحدهای فناور مراغه نیز اعلام کرد که نمونه محصول این مرکز با پرداخت  ۸۰ میلیون تومان با موفقیت به مرحله تولید رسیده است.

رسول معروفی آذر افزود: برای تجاری سازی محصول نیز امسال ۸۰  میلیون تومان دیگر از سوی این مرکز تصویب شده است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه