فناوری اطلاعات و ارتباطات
بهترین روشهای انتقال فایل از آیفون به تلفنهای اندرویدی
جابهجایی اطلاعات و فایلهای گوناگون میان دو دستگاه با سیستم عاملهای اندروید و آیاواس اندکی دشوار به نظر میرسد اما راههای ساده و جذابی برای انجام این کار هم وجود دارد.
جابهجایی اطلاعات و فایلهای گوناگون میان دو دستگاه با سیستم عاملهای اندروید و آیاواس اندکی دشوار به نظر میرسد اما راههای ساده و جذابی برای انجام این کار هم وجود دارد.
کاربران دو سیستم عامل اندروید و آیاواس معمولا بحثهای فراوانی درباره برتری سیستم عامل محبوبشان با یکدیگر میکنند اما وقتی یک مشکل مشترک مطرح میشود، میپذیرند که هر دو سیستم عامل به مهمترین حق آنها یعنی آزادی عمل توهین کردهاند؛ حق جابهجایی و انتقال فایل و اطلاعات. برای انتقال فایل و اطلاعات گوناگون یعنی از موسیقی و فیلم گرفته تا فایلهای اکسل و ورد میان دو دستگاه با دو سیستم عامل متفاوت اندروید و آیاواس واقعا روشهای راحتی وجود ندارد. در شرایطی که روشهای مناسبی برای انتقال اطلاعات از یک تلفن هوشمند اندروید به یک اندرویدی دیگر وجود دارد و سرویسهایی مانند آیکلاود انتقال تصاویر و ویدیوها از آیفون به آیپد را راحتتر از همیشه میکنند اما برای انتقال اطلاعات میان دو دستگاه با دو سیستم عامل متفاوت اندروید و آیاواس باید به سراغ روشهای دیگری بروید.
در ادامه میتوانید بهترین روشهای انتقال فایل از آیفون به تلفنهای اندرویدی را بشناسید. روشهایی مطمئن، ساده و سریع که دغدغه کاربران هر دو سیستم عامل برای انتقال اطلاعات را برای همیشه برطرف میکند.
انتقال اطلاعات از طریق پیامرسانها
این روش شاید سادهترین، آستانترین و دمدستیترین روش برای انتقال اطلاعات میان دو تلفن هوشمند اندرویدی و مبتنی بر آیاواس باشد. با این حال نباید آن را فراموش کرد. اگر تصمیم دارید اطلاعات و فایلهای متعددی را میان این دو سیستم عامل شناخته جابهجا کنید تنها کافی است که پیامرسانهای شناختهشده را روی تلفن هوشمند خود نصب کرده باشید. پیامرسانهایی مانند واتساپ و تلگرام به کاربران اجازه میدهند تا فایلها را برای یکدیگر ارسال کنند. بنابراین اگر نگران این هستید که پیامرسانها با جابهجایی تصاویر و ویدیوها کیفیت آنها را کاهش دهند، میتوانید آنها را در چارچوب فایل برای یکدیگر ارسال کنید.
انتقال اطلاعات از طریق ایمیل
یکی دیگر از روشهای بسیار متداول و در دسترس که کاربران دو سیستم عامل اندروید و آیاواس در شرایط اضطراری و ناگهانی یاریگرفتن از آن را فراموش میکنند، انتقال اطلاعات از طریق ایمیل است. روشی که اگرچه به اندازه استفاده از پیامرسانها ساده نیست اما نیازی به اپلیکیشن خاصی ندارد و از طریق برنامه ایمیل نصبشده روی دستگاههای اندرویدی و مبتنی بر آیاواس ممکن میشود. البته باید بدانید که برای انتقال سریع و بیدردسر اطلاعات روی سرویسهای پیامرسان ایمیلی باید حجم آنها روی جیمیل را کمتر از ۲۵ مگابایت و برای ایمیل کمتر از ۲۰ مگابایت نگه دارید. در غیر این صورت، فایل شما به صورت لینک ارسال میشود.
انتقال اطلاعات از طریق سرویسهای ابری
اگرچه سرویسهای ابری بیشتر انتخاب مناسبی برای نگهداری پشتیبانی دادههای مهم بهصورت مجازی کاربرد دارند اما فراموش نکنید که از آنها میتوانید برای انتقال اطلاعات هم استفاده کنید. با این حال باید بدانید که سرویسهای ابری هم محدودیت قابل توجهی برای انتقال دادهها دارند. برای مثال در سرویس ابری دراپ باکس تنها ۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دارد. البته که میتوانید آن را اندکی بیشتر کنید اما شاید بهتر باشد به سرویس ابری گوگل درایو نیمنگاهی داشته باشید. این سرویس حدود ۱۵ گیگابایت فضای دخیرهسازی ابری به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد. در صورتی که به فضای بیشتری نیاز دارید، میتوانید با پرداخت هزینه خریداری کنید.
برای انتقال اطلاعات از طریق سرویسهای ابری میان دو سیستم عامل اندروید و آیاواس تنها کافی است که یک صفحه مشترک در این سرویسها ایجاد کنید و کاربرانی که دوست دارید به صفحه مشترک ذخیرهسازی شما دسترسی داشته باشند را هم مشخص کنید. به عبارت دیگر، هر دو کاربر باید اپلیکیشن این سرویسهای ابری را روی تلفن هوشمندشان نصب داشته باشند.
انتقال اطلاعات از طریق اپلیکیشنهای انتقال فایل
مدتی نهچندان دور بود که کاربران برای جابهجایی اطلاعات از امکاناتی مانند بلوتوث استفاده میکردند. بلوتوث برای فایلهایی که حجم زیادی نداشتند، انتخاب مناسبی به نظر میرسید. اما فایلهای حجیم به دلیل سرعت پایینتری که در بستر بلوتوث وجود دارد، عملکرد سریعی برای جابهجایی ندارند. بنابراین باید به سراغ اپلیکیشنهای انتقال فایل بروید. نمونههای شناختهشدهای وجود دارد که برای هر دو سیستم عامل اندروید و آیاواس عرضه شدهاند. از مهمترین آنها باید به اپلیکیشن Send Anyway اشاره کرد اما اپلیکیشن Shareit هم گزینه جالبی به نظر میرسد.
احتمالا نام اپلیکیشن ShareIt را شنیدهاید. نرمافزاری که به کاربران کمک میکند تا اطلاعات مختلف تلفن هوشمند خود را با سرعتی باورنکردنی جابهجا کنند. این اپلیکیشن با کمک امواج وایفای و بلوتوث سرعت بالایی در انتقال اطلاعات به کاربر ارائه میدهد که آن را به جایگزین قطعی سایر راههای جابهجایی اطلاعات تبدیل میکند. براساس اطلاعات رسمی که توسط توسعهدهندگان اپلیکیشن ShareIt منتشر شده، این نرمافزار هیجانانگیز توانایی آن را دارد تا ۵۰ مگابایت اطلاعات را در کمتر از ۵ ثانیه جابهجا کند. انواع فایلها از طریق این اپلیکیشن قابلیت جابجایی دارند و از آن مهمتر اینکه نهتنها روی دو سیستم عامل اندروید و آیاواس در دسترس است بلکه نسخه ویندوز آن هم منتشر شده که کاربردهای آن را بیشتر میکند.
انتقال اطلاعات از طریق کامپیوتر
یکی دیگر از روشهای نسبتا ساده جابجایی اطلاعات میان دو تلفن هوشمند اندرویدی و مبتنی بر آیاواس استفاده از یک کامپیوتر است. روش که البته چندان هم آسان نیست و به وجود یک کامپیوتر وابسته به نظر میرسد اما به هر حال به کاربران کمک میکند تا اطلاعاتی که نیاز دارند جابهجا کنند را به راحتی مدیریت کرده و این انتقال را انجام دهند. با این حال این روش به هیچ اپلیکیشنی نیاز ندارد و بهصورت کاملا آفلاین و بدون استفاده از اینترنت هم در دسترس است. تنها کافی است که هر دو تلفن هوشمند را به کامپیوتر وصل کنید و جابهجایی اطلاعات را انجام دهید.
مطالب مرتبط
- ۴۱ راهکار فوقالعاده کسب درآمد از اینترنت که نیازی به سرمایه ندارد
- مقاله علمی و پژوهشی شبکه های اجتماعی تلفن همراه و چالش ها
- آموزش فیلمبرداری از صفحهنمایش آیفون
- مقاله علمی و پژوهشی شبکه های اجتماعی موبایلی و گرایش دانش آموزان
- پنج تلفن هوشمند که در سال ۲۰۲۱ منتظر آنها هستیم
- مقاله علمی و پژوهشی تلگرام و مشارکت سیاسی
- معرفی بهترین اپلیکیشن های اپل 2019
- 3 دلیل اعتیاد به موبایل را بشناسید!
تگها
- اپلیکیشن
- تلگرام
- ایمیل
- تلفن هوشمند
- آیفون
- سیستم عامل اندروید
- سیستم عامل
- واتساپ
- اپلیکیشن ShareIt
- جابهجایی اطلاعات
- سیستم عاملهای اندروید
- سیستم آیاواس
- انتقال موسیقی
- انتقال فیلم
- فایلهای اکسل
- انتقال فایل از آیفون
- پیامرسان
- تلفن هوشمند اندرویدی
- جیمیل
- سرویسهای ابری
- سرویس ابری دراپ باکس
- سرویس ابری گوگل
- بلوتوث
- اپلیکیشن Send Anyway
- امواج وایفای
- نسخه ویندوز
- انتقال اطلاعات از طریق کامپیوتر
- انتقال فایل آیفون
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری