کتاب قدرت خلق کسب و کار نوپا

کتاب قدرت خلق کسب و کار نوپا

اریک ریس در کتاب قدرت خلق کسب و کار نوپا، با معرفی شیوه‌ی لین استارت‌آپ، به ما نشان می‌دهد که چطور از میان مه عدم قطعیتی که استارت‌آپ‌ها را در میان گرفته عبور کنیم و کسب‌ و‌ کار نوپای خود را به مقصد نهایی آن، که تبدیل شدن به کسب و کاری موفق و تثبیت شده است برسانیم.

نویسنده این کتاب اریک ریس، تلاش می‌کند کارآفرینی و نوآوری را بر شالوده‌ای محکم استوار کند. همه‌ی استارت‌آپ‌ها به دنبال این هستند که با بهره‌گیری از فرصتی که فناوری‌ها و امکانات بی‌نظیر قرن بیستم‌و‌یکم در اختیارشان گذاشته، دنیای فعلی را تغییر دهند و دنیای جدیدی بسازند. شیوه‌ی لین استارت‌آپ ابزار لازم برای این تغییر را در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهد.

وقتی پای نوآوری و کسب‌ و کارهای نوپا به میان می‌آید، سردر گم هستیم و تکلیف‌مان با خیلی از مسائل روشن نیست. در دوره‌های گذشته، شاخص‌هایی چون طرح خوب، راهبرد قابل اعتماد و تحقیق بازار، شاخص‌های موفقیت احتمالی بودند. برای همین به شدت وسوسه می‌شویم که آن‌ها را روی استارت‌آپ‌ها هم اعمال کنیم، ولی بی‌فایده است؛ چون کسب‌ و کارهای نوپا با عدم قطعیت بسیار بالایی سر و کار دارند، آن‌ها هنوز نمی‌دانند که مشتریان‌شان چه کسانی‌اند یا محصولات‌شان چه باید باشد. روش‌های قدیمی مدیریت دیگر به درد امروز نمی‌خورند، چون برنامه‌ریزی و پیش‌بینی فقط زمانی درست و دقیق‌اند که بر پایه‌ی یک تاریخچه‌ی عملیاتی طولانی و پایدار، و محیط نسبتا با ثباتی باشند. اما کسب‌ و کارهای نوپا هیچ‌کدام از این دو را ندارند!

اریک ریس (Eric Ries)، کارآفرین، استاد دانشگاه و یک نویسنده موفق است و خالق روش لین استارت‌آپ است که طی چندین سال روی آن تحقیق و بررسی می‌کرد.

اریک ریس در ابتدا یک وبلاگ داشت که در خصوص کارآفرینی و روش لین مطالبی در آن می‌نوشت. او امروز به استارتاپ‌ها و شرکت‌های بزرگ در مورد اجرا کردن روش لین راهنمایی و مشاوره می‌دهد و صاحب یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار خطرپذیر است.

در بخشی از کتاب قدرت خلق کسب و کار نوپا (The lean startup) می‌خوانید:

در میان اصول استارت‌آپ ناب، این اصل‌ها دیده می‌شود: بهره‌گیری از دانش و خلاقیت افراد، کاهش اندازه‌ی دسته، تولید به‌ هنگام، کنترل موجودی، و تسریع زمان چرخه. تفکر ناب، تفاوت بین فعالیت‌های ارزش‌ آفرین و اتلاف‌ کننده را به دنیا آموخت، و نشان داد که چطور از داشته‌های سازمان می‌توان محصول با کیفیتی ارائه کرد.

فهرست مطالب

پیشگفتار
بخش اول: چشم‌انداز
1: شروع
2: تعریف
3: یادگیری
4: آزمایش
بخش دوم: هدایت
5: جهش
‌6: تست
7: اندازه‌گیری
8: چرخش (یا ادامه)
بخش سوم: شتاب
9: دسته
10: رشد
11: انطباق
12: نوآوری
13: سخن آخر: اتلاف ممنوع
14: به جنبش بپیوند
یادداشت‌های پایانی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه