کتاب استارت‌آپ، نوپای هفت روزه

کتاب استارت‌آپ، نوپای هفت روزه

کتاب استارت آپ، نوپای هفت روزه اثر دن نوریس و ترجمه وحیده مرادی بر اساس بدبیاری‌ها و شکست‌هایی بنا نهاده شده که دن نوریس پس از راه‌اندازی طرحی بعد از طرحی دیگر متحمل شده است.

استارت‌آپ کمی هیجان‌انگیز است. زیرا پتانسیلی با تاثیرگذاری بالا، نوآوری بسیار و عدم قطعیت بسیار زیاد دارد. جایی که نوآوری نیست، استارت‌آپی هم نیست. به همین دلیل است که بیشتر استارت‌آپ‌ها پایه و اساسی فنی دارند. با تاثیرگذاری بالا و سطح بالای نوآوری، یک استارت‌آپ می‌تواند دنیا را تغییر دهد.

اما در دنیای استارت‌آپ مشکلات فراوانی وجود دارد. یک نفر در هر لحظه طرحی را در ذهن پرورش می‌دهد، درآمدزایی می‌کند، کاری را شروع می‌کند، شکست می‌خورد و… .

این اثر شما را با مراحل پرورش یک ایدهٔ ناب و اینکه چگونه برای رساندن این ایده به یک تجارت جدید در مسیر درست قدم بردارید، آشنا می‌کند و در آن تجربیات کسانی را که پیش از این وارد این مسیر شده‌اند، بیان می‌کند. با استفاده از این تجربیات می‌توانید به دلایل شکست و موفقیت این افراد پی برده و قدم در مسیر هموارتری بگذارید.

کتاب استارت آپ، نوپای هفت روزه (The 7 day startup: you dont learn until you laungh) برای افرادی که کسب‌وکار کوچکی را اداره می‌کنند یا کارآفرینان و سازمان‌های کارآفرینی در نظر گرفته شده و مطالبی مفید و کارآمد در آن آمده است؛ مانند: چگونگی ارزیابی ایدهٔ اولیهٔ یک کسب‌وکار کوچک، انتخاب سریع یک نام تجاری خوب برای کسب‌وکار جدید، ساخت وب‌سایت طی یک روز، 10 روش اثبات‌شده برای بازاریابی سریع تجارت و... .

دن نوریس (Dan Norris) این کتاب را طراحی کرد تا شما از یک کسب و کار بدون مشتری به جایی برسید که بتوانید در هفت روز مشتریان متعدد و دست به نقد پیدا کنید. او تمامی این آموخته‌ها را به صورت داستان‌های شنیدنی و اتفاق‌های واقعی خلاصه کرده است تا به شما کمک کند در کوتاه‌ترین زمان ممکن کسب و کار خود را آغاز کنید. به راه‌اندازی یک استارت‌آپ بیندیشید نه به کسب‌وکار. هر فردی می‌تواند شغلی برای خود دست‌وپا کند اما هرکسی قادر به تغییر جهان نیست.

در بخشی از کتاب استارت آپ، نوپای هفت روزه می‌خوانید:

ویژگی راه‌اندازی سریع یک کسب‌وکار این است که می‌توانید از مشتری‌های واقعی، اطلاعات واقعی به‌‌دست بیاورید. با این کار متوجه می‌شوید که آیا این کسب و کار اثری را که انتظار دارید، می‌گذارد یا نه؟

اما از کجا متوجه خواهید شد که نتیجه‌ی دلخواه چیست؟ در مورد شرکت‌های رونق گرفته نیازی به نگرانی در این‌باره نیست. شرکت‌هایی مثل بافر و دراپ‌باکس اصلاً نیازی به نگران بودن درباره‌ی نتایج ندارند. چرا که هزاران نفر برای خرید محصولات آن‌ها شرکت می‌کنند. این کاملاً واضح است. هم‌چنین شرکت‌های شکست‌خورده هم نیاز نیست بر این بخش تمرکز کنند. چرا که سرانجام آن‌ها هم مشخص است.

ولی برای شرکت‌هایی که حد وسط هستند، یعنی نه پررونق‌اند و نه شکست‌خورده، مهم است که یک چهارچوب کاری برای ارزیابی این که آیا کسب‌وکارشان خوب پیش می‌رود یا نه، داشته باشند.

فهرست مطالب

مقدمه
فصل اول: تا شروع نکنید، یاد نمی‌گیرید
اولین طرح تجاری من
اولین کسب‌وکار من
اولین استارت‌آپ من
موفقیت هفت روزه‌ی من
فصل دوم: استارت‌آپ چیست؟
فصل سوم: طرح، اجرا، سرعت عمل
طرح
اجرا
سرعت عمل
فصل چهارم: چرا هفت روز؟
از روش‌های ارزیابی ناموفق اجتناب کنید
خوب و کارآمد کار کنید
اما واقعاً هفت روز کافی نیست
نه! واقعاً نمی‌توانم در هفت روز کاری را شروع کنم
تکالیف هفت‌گانه پیش از راه‌اندازی
فصل پنجم: استارت‌آپ، نوپای هفت روزه
روز اول - 9 عامل برای راه‌اندازی یک طرح عالی تجاری با هزینه‌ی کم
روز دوم - آیا استارت‌آپ یک MVP است؟
روز سوم - انتخاب یک نام تجاری
روزچهارم - با مبلغی کمتر از صد دلار در یک روز وب‌سایت بسازید
روز پنجم- ده راه معرفی کسب‌وکار خود به بازار
روز ششم - هدف‌های‌تان را تعیین کنید
روز هفتم - راه‌اندازی
فصل ششم: مدل کسب‌وکار خود را اصلاح کنید
ایجاد کسب‌وکاری که نتوانست رشد کند
کسب‌وکاری ایجاد کنید که دی ان اِی رشد را داشته باشد
فصل هفتم: 14 قانون تجاری برای امرار معاش
سخت پایانی: از اینجا به کجا خواهید رسید؟

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه