کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین

کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین


میکروکتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین به قلم جاشوا فوئر، به شما نشان می‌دهد که با یک سال تلاش و پشتکار، چگونه می‌توانید کنترل ذهن خود را به دست بگیرد و حافظه‌تان را تقویت کند.

جاشوا فوئر در میکروکتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین (Moonwalking with Einstein) سوالاتی از قبیل: آیا می‌توان حافظه را تقویت کرد؟ چگونه ممکن است یک انسان معمولی بتواند با تلاش به حافظه‌ای خارق‌العاده دست پیدا کند؟ و... را مورد مطالعه قرار می‌دهد و اطلاعات مفیدی را در خصوص حافظه و راه‌های تقویت آن در اختیارتان می‌گذارد.

نویسنده کتاب خود را با خاطره‌ای شروع می‌کند؛ او برای تهیه‌ی یک گزارش به مسابقه‌ی حافظه می‌رود و با شرکت‌کنندگان این مسابقه صحبت می‌کند و همه اقرار می‌نمایند که حافظه‌ای متوسط دارند و صرفاً با تمرین و تلاش توانسته‌اند به این موقعیت و توانایی دست پیدا کنند.

این خبرنگار در هر بخش با ذکر مثال، نکات علمی و صحبت‌های نظریه‌پردازان، سعی می‌کند تا مفیدترین و بهترین روش جهت تقویت حافظه را به برای شما شرح دهد. میکروکتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین به شما نشان می‌دهد که تمام انسان‌ها قادر خواهند بود تا یک حافظه‌ی قوی داشته باشند و تنها باید از روش‌های درست استفاده کنند.

آلکس مولن که یکی از برندگان همین مسابقه‌ است، پس از خواندن تجربیات فوئر در این مسابقه شرکت می‌کند. مولن می‌گوید که با بکارگیری تکنیک‌های کتاب «قدم زدن روی ماه با اینشتین» به این موفقیت رسیده است. از اساسی‌ترین تکنیک‌هایی که در این کتاب با آن آشنا می‌شوید می‌توان به «کاخ ذهن» اشاره کرد که هزاران سال است برای تقویت ذهن و حافظه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نکوداشت‌های کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین:

- بسیار شگفت‌انگیز. (Bill Gates)
- مسحور کننده، هوشمندانه و سرگرم‌کننده. (The New York Times Book Review)
- کاوشی روشنگرانه درباره‌ی تأثیر وسیع و پنهان حافظه بر تمامی جنبه‌های زندگی ما. (Goodreads)

جاشوا فوئر را بیشتر بشناسیم:

جاشوا فوئر (Joshua Foer) سال 1982 دیده به جهان گشود. او در جوانی روزنامه‌نگاری مستقل بود و در سال 2004 در رشته‌های زیست‌شناسی تکاملی و بوم‌شناسی تحصیلات خود را به پایان رساند. فوئر پس از گذشت دو سال توانست رتبه‌ی اول مسابقه‌ی حافظه را از آن خود کند.

میکروکتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین برای چه کسانی مناسب است؟

جاشوا فوئر این کتاب را برای تمام کسانی که به دنبال راهی برای کنترل ذهن و حافظه‌ی خود هستند به رشته‌ی تحریر درآورده است.

میکروکتاب چیست؟ چرا میکروکتاب‌ها مفید هستند؟

میکروکتاب‌های سبکتو در حقیقت چکیده‌ای مهم از کتاب‌ها هستند که شما بتوانید آن‌ها را در زمانی معقول بخوانید. همه ما در روز زمان‌های پرت زیادی داریم که می‌توانیم با میکروکتاب آن را به زمان طلایی تبدیل کنیم.

میکروکتاب‌ها شامل بخش‌های ثابتی هستند، در ابتدا توضیحاتی در مورد نویسنده وجود دارد چرا که وقتی شما با نویسنده آشنا باشید بهتر با کتاب ارتباط برقرار می‌کنید. بخش بعدی، توضیحی کلی در مورد کتاب است که شما بتوانید در یک نگاه با مبحث کلی کتاب آشنا شوید و بخش آخر هم چکیده مفید آن است.

در بخشی از میکروکتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین می‌خوانیم:

برای اینکه بتوانم ذهنم را به خوبی تربیت کنم، خودم را در شرایط مختلفی قرار می‌دادم. مثلا به کوچه و خیابان‌های اطراف منزل می‌رفتم و از اماکن دیدنی بازدید می‌کردم. حتی به خانه‌های دوستانم هم سر می‌زدم تا جزئیات خانه آن‌ها را به حافظه بسپارم.

سعی می‌کردم همه جزئیات را مورد توجه قرار دهم و با اشیاء اطراف خودم رابطه احساسی برقرار کنم. هر چقدر تمرکز خود را بیشتر می‌کردم، بازیابی اطلاعات در من افزایش پیدا می‌کرد. برای این موضوع من باید یک کاخ حافظه در ذهن خود می‌ساختم تا با یادآوری یک شیء به راحتی سایر جزئیات را به خاطر آورم.

در آن زمان من تازه از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده بودم و به شدت می‌خواستم که مستقل از خانواده زندگی کنم. همه چیز من محدود به خانه پدری‌ام بود، حتی دفتر کارم هم در زیرزمین خانه قرار داشت. در دیوار اتاقم یادداشت‌های زیادی برای برنامه‌های روزنامه‌ام چسبانده بودم.

طی گذشت زمان دانسته‌هایی که در مورد تربیت مغز یاد گرفته بودم را مورد استفاده قرار دادم. به لیستی که در دیوار اتاق چسبانده بودم نگاه کردم و برای موارد بسیار ضروری تصویرسازی ذهنی انجام دادم. کاخ حافظه خود را در مزرعه بیرون شهر پدربزرگم تجسم کردم. یعنی هر چیزی که تصور می‌کردم محدود به آن منطقه بود.

البته وقتی 10 مورد را به خاطر سپردم و برای آن تصویرسازی کردم، به مرور زمان خسته شدم، احساس می‌کردم که از نظر فیزیکی توانی برایم باقی نمانده است. از طرف دیگر سوالاتی در ذهنم ایجاد شد، مثلا اینکه چطور باید برای شماره تلفن‌ها تصویرسازی کنم یا وبسایت‌ها و ایمیل‌ها را به خاطر بسپارم؟

فهرست مطالب
میکروکتاب چیست؟
درباره کتاب
درباره نویسنده
مقدمه
فصل اول: مردی که بیش از اندازه می‌دانست
فصل دوم: متخصصِ متخصصان
فصل سوم: فراموش‌کارترین مرد دنیا
فصل چهارم: کاخ حافظه
فصل پنجم: چگونه یک شعر را حفظ کنیم
فصل ششم: پایانی برای حافظه
فصل هفتم: وضعیت ثابت قابل قبول
فصل هشتم: مستعدهای تا دهم
فصل نهم: مرد بارانی در وجود همه ما
فصل دهم: مسابقه‌های قهرمانی حافظه آمریکا
سخن آخر
پیشنهاد میکروکتاب بعدی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه