نگاهی به کتاب"روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها"

نگاهی به کتاب"روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها"

 کتاب "روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها" ترجمه و تالیف استادان اصفهانی"میثم صالحی سیچانی" و "محمد گلی" است که در سال جاری به زیور طبع آراسته شده است.

کتاب "روغن‌های گیاهی در فناوری غذایی ترکیب، ویژگیها و کاربردها" ترجمه و تالیف "میثم صالحی سیچانی" و "محمد گلی" است که توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در ۵۹۲ صفحه منتشر شده است.

این کتاب مشتمل بر ۱۱ فصل است که فصل یکم مربوط به تولید و تجارت روغن های گیاهی است و فصل های بعدی در مورد انواع روغن‌های گیاهی است از جمله روغن سویا، روغن کانولا، روغن آفتابگردان که ویژگی های شیمیایی و صنعتی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

در فصل آخر کتاب به بحث در مورد روغن‌های جزیی و خاص پرداخته شده است.

بخشی از این کتاب ترجمه ویراست دوم کتاب Vegetable oils in Food Technology است که توسط فرانک دی گانستون به رشته تحریر در آمده و مرجع اصلی در زمینه روغن‌های گیاهی بشمار می‌رود. به عقیده نویسندگان این ویراست کتاب محدوده وسیع تری از روغن‌ها و موضوعات مرتبط با کاهش چربی ترانس را در بر می‌گیرد و شامل اطلاعات ترکیبی جدیدی است.

در فصل مقدمه مروری بر تولید و تجارت جهانی روغن‌ها شده است و این فصل شامل متنی جامع و اطلاعات گسترده است که در ترکیب و ویژگی‌های روغن‌ها را به کاربردهای مهم غذایی پیوند داده است. در فصل‌های بعدی به صورت کامل در مورد کاربردهای صنعتی روغن‌هایی گیاهی در صنعت غذایی پرداخته شده است.

کتاب همچنین بهبود این روغن‌ها از روش هیدروژناسیون جزیی، جز به جز کردن و پرورش بذر، به رشته تحریر در آورده است و کاربردهای غذایی روغن‌های گیاهی مورد استفاده در صنعت غذایی فراهم آورده است.

در بخشی از این کتاب آمده است: در جهانی به سر می‌بریم که تغییر، شرط روزمرگی آن است و آنقدر شتاب می‌گیرد که اگر به سلاح علم و معرفت مجهز نباشیم، کیلومترها از ما دور خواهد شد، لذا پشتوانه یا پشتوانه هایی چون مشورت، کتاب و حتی معلم خوب و یک همراه خستگی‌ناپذیر می‌تواند ما را در هیاهوی گم شدن به سر منزل مقصود برساند.

به عقیده نویسندگان این کتاب برای دانشمندان و متخصصین علوم غذایی که از روغن‌های گیاهی در فرایندهای غذایی استفاده می‌کنند، شیمی‌دان‌ها تجزیه و متخصصینی که در زمینه فرایند روغن و چربی‌ها کار می‌کنند و پرسنل تضمین کیفیت ، چراغ راه خواهد بود.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه