المپیاد دانش‌آموزی نانو

معرفی مدال‌آوران دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو

معرفی مدال‌آوران دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو

بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در این دوره ثبت نام کردند که ۵۲۴ نفر به مرحله دوم راه یافتند و از این بین، ۳۰ دانش‌آموز موفق به راه‌یابی به مرحله نهایی و حضور در اردوی علمی المپیاد شدند. مرحله نهایی دوازدهمین المپیاد نانو به صورت تلفیقی از برنامه برخط و حضوری، آبان‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، کارگاه‌های آموزشی به صورت برخط و کار آزمایشگاهی به صورت حضوری در آزمایشگاه دانشگاه شهید رجایی تهران اجرا شد.

دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو امروز(جمعه) با معرفی مدال‌آوران این دوره به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه این المپیاد با حضور جمعی از مدیران آموزش و پرورش، مدیر کارگروه ترویج ستاد نانو و مدیر سازمان استعدادهای درخشان در محل دانشکده شهید رجایی تهران برگزار شد.

مدیر ترویج دانش‌آموزی ستاد توسعه فناوری نانو در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: در این برنامه ضمن معرفی و قدردانی از برگزیدگان دوازدهمین المپیاد نانو، نهادهای ترویجی برتر فعال در این حوزه، استان‌های برتر المپیاد نانو و آزمایشگاه‎‌های برتر دانش‌آموزی نانو معرفی شدند.

مهیار خادم افزود: بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در این دوره ثبت نام کردند که ۵۲۴ نفر به مرحله دوم راه یافتند و از این بین، ۳۰ دانش‌آموز موفق به راه‌یابی به مرحله نهایی و حضور در اردوی علمی المپیاد شدند. مرحله نهایی دوازدهمین المپیاد نانو به صورت تلفیقی از برنامه برخط و حضوری، آبان‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، کارگاه‌های آموزشی به صورت برخط و کار آزمایشگاهی به صورت حضوری در آزمایشگاه دانشگاه شهید رجایی تهران اجرا شد.

وی گفت: در این مسابقه علی میرزا محمد از تهران، امیرحسین دیوارگر از بندرعباس و محمدسینا قادری از قروه در کردستان موفق به کسب مدال طلا شدند. همچنین رضا بیرم آبادی از نیشابور در خراسان رضوی، محمد علی کاظمی از بابل در مازندران، کیارش غلام پور از بابل، علیرضا میرزابه از شهررضا در اصفهان، علیرضا دهقانی از زابل در سیستان و بلوچستان، میلادسالک محمد اسماعیلی از تبریز در آذربایجان شرقی، نیما دهقان از باغ بهادران در اصفهان و سنا فروزان در ارومیه در آذربایجان غربی مدال نقره این مسابقه را از آن خود کردند. 

خادم افزود: علاوه بر این، محمد علی پاشاپور از اهر در آذربایجان شرقی، نادیا حامد سلمان از تهران، دیاکو فاروقی از سنندج در کردستان، نیما معزی از سنندج در کردستان، پدرام اسلام پناه از سنندج در کردستان، سوران عباسی از سنندج در کردستان، مهیار معصومی از بابل در مازندران ، مصطفی حسینقلی زاده فرد از مراغه در آذربایجان شرقی، عادل دلائی میلان از خوی در آذربایجان غربی، مهدیه رادمان از کرج در البرز، آرمینه عباس پور از مراغه در آذربایجان شرقی، مهدی مجیدی از مراغه در آذربایجان شرقی، عمر شریفی از مریوان در کردستان، نگین دیگ زاده از بندرعباس در هرمزگان، کیمیا نیلی از سنندج در کردستان، امیرحسین شاه محمودی از یزد، سیدپارسا علوی از دزفول در خوزستان، یاسین حسنی از قائنات در خراسان جنوبی و فاطمه جوانی از قم نیز موفق به کسب مدال برنز این مسابقه شدند.

المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو فعالیتی است که از سوی ستاد توسعه فناوری نانو برگزار می‌شود. این رقابت ترکیبی از رقابت همزمان در حیطه تئوری و عملی در حوزه نانو فناوری است.

تاکنون ۱۱ دوره المپیاد دانش‌آموزی نانو در مراحل مختلف به صورت آزمون تئوری در سطح کشور و یک اردوی علمی-عملی برای برگزیدگان مراحل تئوری برگزار شده‌است و برگزیدگان نهایی با توجه به آزمون‌های مرحله عملی معرفی شده‌اند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه