کتاب خوزستان پشت خاکریز سیلاب

کتاب خوزستان پشت خاکریز سیلاب

 کتاب "خوزستان پشت خاکریز سیلاب» با تلاش مجتبی گهستونی گردآوری و از سوی نشر ترآوا در ۴۲۶ صفحه منتشر شده است.

به گزارش ایرنا "خوزستان پشت خاکریز سیلاب" عنوان کتابی گرداوری شده شامل یکصد گزارش، یادداشت و مصاحبه درباره سیلاب بهار ۱۳۹۸ خوزستان از خبرنگاران و دیگر نویسندگان است که در رسانه های استانی و کشوری منتشر شده است.

مجتبی گهستونی، فعال فرهنگی و اجتماعی خوزستان گردآورنده این کتاب، جمع آوری گزارش‌ها از روزنامه نگاران خوزستانی را برعهده داشته است، وی خود در بحران سیلاب خوزستان حدود ۱۵ گزارش را در روزنامه های ایران و جام جم منتشر کرد.

وی درباره این کتاب که در ۴۲۶ صفحه از سوی نشر ترآوا خوزستان به چاپ رسیده به خبرنگار ایرنا گفت: اسم کتاب به گزارشی تعلق دارد که در روزنامه جام جم به قلم خودم منتشر شده است.

مولف و گردآورنده این کتاب افزود: علاوه بر انتشار یکصد گزارش، تحلیل و مصاحبه از ۶۰ روزنامه‌نگار و تحلیلگر، عکس‌های مهدی پدرام‌خو،عکاس خوزستانی از سیلاب، همچنین پیشخوان رسانه‌های کشور که در صفحه نخست خود سیلاب خوزستان را پوشش ویژه دادند به همراه عکس خبرنگاران و عکاسانی که در بحران سیلاب تلاش فراوانی برای پوشش لحظه ای سیلاب داشتند منتشر شده است.

وی توضیح داد: در این کتاب همچنین شعری از مهدی مرادی، شاعر خوزستانی، آورده شده که درباره سیلاب سروده شده است.

گهستونی گفت: این کتاب به هیچ وجه سعی در نقد یا تمجید مسئولان ندارد و با انتشار اصل گزارش‌های منتشر شده در مطبوعات و خبرگزاری‌ها یا پایگاه‌های خبری به نقش تاثیرگذار رسانه‌ها در مواقع بحران برای تهیه گزارش پرداخته است و ابعاد مختلف سیلاب خوزستان به واسطه گزارش‌های میدانی و همنشینی با مردم یا گفت وگو با مسئولان را کنکاش می‌کند و تلاش دارد تا از جامعه خبری کشور تقدیر کند.

وی یادآور شد: نتیجه سفر روزانه به برخی شهرها و ده‌ها روستای درگیر سیلاب در خورستان باعث شد تا گزارش، مصاحبه‌ها و تحلیل‌های مختلف در رسانه‌های کاغذی و اینترنتی منتشر شود و از سوی دیگر تلاش برخی همکاران رسانه های در تهیه مصاحبه میدانی و عکس موجب شد تا به جمع آوری بخشی از صدها نوشتار منتشر شده در رسانه های استانی و ملی ترغیب شوم.

به گزارش ایرنا در پی طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون در سیلاب فروردین ۲۱ شهرستان خوزستان از سیلاب متاثر شدند. ۱۳۳ روستا به زیر آب رفت و ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند در این سیلاب به ۸۰۰ واحد مسکونی شهری و هشت هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی خسارت وارد شد.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه