معرفی کتب اقتصادی

کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها

کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها

کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها نوشته‌ی جیم ویر، شخصیت و عملکرد پنج ثروتمند بزرگ دنیا را مورد بررسی قرار می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا با شناخت تیپ شخصیتی خود و روش‌های الگوبرداری از این افراد ثروتمند، در مسیر سرمایه‌گذاری و ثروت‌سازی قرار بگیرید.


کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها نوشته‌ی جیم ویر، شخصیت و عملکرد پنج ثروتمند بزرگ دنیا را مورد بررسی قرار می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا با شناخت تیپ شخصیتی خود و روش‌های الگوبرداری از این افراد ثروتمند، در مسیر سرمایه‌گذاری و ثروت‌سازی قرار بگیرید.

همه کتاب‌هایى که درباره کسب‌ و کار نوشته شده‌اند، ادعا مى‌کنند که مشکلى را شناسایى و برطرف مى‌کنند و این کتاب نیز تفاوتى با بقیه ندارد. موضوعى که در این‌جا به آن پرداخته مى‌شود، این است که بسیارى از کسانى که اقدام به سرمایه‌گذارى مى‌کنند، معیارهاى مختص خود را دارند. بسیارى از افراد که اقدام به سرمایه‌گذارى مى‌کنند، سودآورى را از مقدارى که مى‌توان با سرمایه‌گذارى در صندوق‌هاى سرمایه‌گذارى به‌ دست آورند، فراتر نمى‌برند.

به‌ طور ساده باید گفت، سرمایه‌گذاران، ارزش افزوده‌اى ایجاد نمى‌کنند و جالب اینکه سرمایه‌گذاران این را مى‌دانند و به همین دلیل است که صندوق‌هاى سرمایه‌گذارى در حال رشد هستند.

بنابراین، سرمایه‌گذاران براى بالا بردن رکوردهاى رقابتى خود چه مى‌توانند بکنند؟ همان فعالیت‌هایى را که پیش از این انجام مى‌دادند، تکرار کنند؟ در این صورت ممکن است دچار سندرم لامپ خیابان (برگرفته از داستانى درخصوص دوستى که ترجیح مى‌داد کلیدهایش را زیر لامپ خیابان جستجو کند تا اینکه در کوچه‌اى که آن‌ها را گم کرده بود به دنبال‌شان بگردد، زیرا نور لامپ بهتر بود) شوند. سرمایه‌گذارانى که در مقابل تغییر مقاومت مى‌کنند، به‌ لحاظ رفتار غیرعاقلانه نیز گناهکار محسوب مى‌شوند، رفتارى مبتنى بر: «انجام مکرر همان کارها و انتظار به‌ دست آوردن نتایج متفاوت.» پس باید چه کاری انجام داد؟

اگر بتوانید در مقابل شرایط سخت و پیچیده بازار واکنش صحیحی از خود نشان بدهید به سودآوری نزدیک می‌شوید. جیم ویر (Jim Ware) فردی است که با استفاده از روانشناسی تحلیلی یونگی به دانش و مهارتی خاص در شناخت افراد و سرمایه‌گذاری‌های موفق رسیده و به شما کمک می‌کند تا معنای عمیقی از واکنش صحیح در بازارهای بهم ریخته و سخت را لمس و درک کنید و خودتان را آماده کنید تا به باشگاه میلیاردرها وارد شوید.

جیم ویر در کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها (The Psychology of Money: An Investment Manager's Guide to Beating the Market) به تجزیه و تحلیل روان‌شناختی نابغه‌های بزرگ سرمایه‌گذاری و راه‌های مدیریت پول توسط آنان می‌پردازد و نتایج تحقیقات خود را به صورت یک راهنمای قابل استفاده و به صورت گام به گام برای افزایش سودآوری در اختیار شما قرار می‌دهد.

جملات برگزیده‌ی کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها:

- بهترین کارى که من انجام دادم، انتخاب قهرمانان درست بود. (وارن بافت)
- ما به همه چیز عادت مى‌کنیم، حتما لازم نیست توسط کسى از پنجره به بیرون پرتاب شویم، بلکه مى‌توانیم با سخنانى فریب‌آمیز پله‌پله به پایین رانده شویم. (مارک توآین)
- من حقایق را درک مى‌کنم، آن‌ها را با شکیبایى بررسى مى‌کنم و از قدرت تجسم استفاده مى‌کنم. (برنارد باروخ)
- این یک تناقض نیست که بگوییم رفتارهاى ما شباهت بسیار زیادى به باورهاى‌مان دارند. (آلفرد نورث وایت هد)
- ذات انسان‌ها یکى است؛ این عادات‌شان است که آنان را از یکدیگر متمایز مى‌کند. (کنفوسیوس)

در بخشی از کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها می‌خوانیم:

وقتى درباره سبک‌هاى شخصیتى و سرمایه‌گذارى صحبت مى‌کنم، مردم مى‌پرسند: «آیا براى مدیریت پول، شخصیتى آرمانى وجود دارد؟» اعتراف مى‌کنم که وقتى براى نخستین بار به تحقیق درباره سبک‌هاى شخصیتى سرمایه‌گذاران خبره پرداختم، این سؤال مرا بسیار هیجان‌زده کرد. آیا این امکان وجود داشت که شخصیتى آرمانى براى مدیریت پول پیدا شود؟ چه مى‌شد اگر وارن بافت و پیتر لینچ گونه‌هاى شخصیتى یکسانى داشتند؟ چه مى‌شد اگر شرکت‌هاى سرمایه‌گذارى مى‌توانستند مدیران اوراق بهادار را براساس گونه شخصیتى آن‌ها استخدام کنند؟ خیلى دست‌نیافتنى به‌ نظر مى‌رسد؟

در عرصه ورزش حرفه‌اى، مردى به‌نام نید ناگل دقیقا همین کار را مى‌کند. نید ناگل مى‌تواند فقط با تماشاى راه رفتن و صحبت کردن بازیکنان، تشخیص دهد که آنان باید در چه جایگاهى بازى کنند. مقاله‌اى نوشته مارتین دوگارد در مجله امریکن وى، (15 دسامبر سال 1998)، گزارش مى‌دهد که نید ناگل یکى از مشاوران مربى تیم فوئنیکس سانز، به نام دنى اینگ است. وقتى از او درباره معامله‌اى با دالاس سؤال شد که از طریق آن جیسون کید به سانز آورده مى‌شد، نید ناگل به اینگ توصیه کرد: «او فردى درون‌گرا، حسى، تفکرى و ادراکى (ISTP) است. آن‌ها بازیکن گارد حمله ایده‌آل شما در اتحادیه ملى بسکتبال آمریکا هستند. آن‌ها پیرامون خود را خیلى خوب زیر نظر دارند و انرژى خود را خیلى خوب ذخیره مى‌کنند. آن‌ها متفکران بزرگى هستند. وقتى بر بازى تسلط دارند و زمین را خوب مى‌بینند، این قابلیت را دارند که کل تیم را در وضعیت بهترى قرار دهند. مایکل جردن یک درون‌گرا، حسى، تفکرى و ادراکى (ISTP) است.»
فهرست مطالب کتاب
پیش‌گفتار
بخش اول: سرمایه‌گذار: رفتارهاى روانشناختى خبره‌ها
فصل 1: خبره‌هاى سرمایه‌گذارى: گروه: پنج‌گانه
فصل 2: هشت عادت مهم
فصل 3: اسرار سرمایه‌گذاران خبره: پیچیدگى
فصل 4: خودشناسى
فصل 5: تقویت توانایى‌هاى خود
فصل 6: شخصیت آرمانى سرمایه‌گذارى
فصل 7: شخصیت نمادین سرمایه‌گذارى
بخش دوم: گروه سرمایه‌گذارى: تکنیک‌هاى همکارى
فصل 8: آیا امروزه کار گروهى امکان‌پذیر است؟
فصل 9: دست‌کش‌هاى طلایى یا قانون طلایى؟
فصل 10: ابزارهایى براى گروه‌هاى سرمایه‌گذارى
فصل 11: پیشینه‌اى از یک نمونه
فصل 12: خلق و خوها و گروه‌ها: کاربرد آن‌ها در بازارها
فصل 13: خلق و خوها و خدمت به مشترى
بخش سوم: گروه سرمایه‌گذارى خلاق:: ابزارهایى براى افزایش خلاقیت
فصل 14: مشکل‌گشایى جمعى براى توده‌ها
فصل 15: سرمایه‌گذار خلاق: متقاعد کردن منتقدان
فصل16: ایجاد فضایى امن
فصل 17: رهنمودهایى براى امنیت
فصل 18: فرض کنید هیچ چیز نمى‌دانید (آ)
فصل 19: دنده عوض کردن (ک)
فصل 20: رنج و سختى را به جان خریدن
فصل 21: کنار گذاشتن تفکر مبتنى بر «یا این یا آن» (و)
فصل 22: اقتباس از سایر روش‌ها «ب»
فصل 23: کمک خواستن «آ»
فصل 24: ابزار و راهکارها (ت)
فصل 25: یافتن روش‌هاى شخصى
بخش چهارم: سرمایه‌گذار شهودى:: سرمایه‌گذارى با هر دو سمت مغز
فصل 26: سرمایه‌گذارى کوانتومى
فصل 27: موج‌ها و/ یا ذرات
فصل 28: مثال براى دریافت شهودى
فصل 29: عمل کردن با تمام سیلندرها
مشخصات کتاب
نام کتاب: 
کتاب 8 اصل ورود به باشگاه میلیاردرها
نویسنده: 
جیم ویر
مترجم:
ناهید سپهرپور
ناشر چاپی:
انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی
سال انتشار:
۱۳۹۲
تعداد صفحات:
۳۲۶
زبان:
فارسی
شابک:
978-6006268-14-9

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه