کتاب شرکت خلاقیت

کتاب شرکت خلاقیت

کتاب شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهای غیر منتظره‌ای که بر سر راه الهام ‌بخشی قرار می‌گیرند
کتاب شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهای غیر منتظره‌ای که بر سر راه الهام ‌بخشی قرار می‌گیرند احتمالا بهترین اثری به شمار می‌آید که تاکنون برای کسب و کارها نوشته شده است! اد کتمول یکی از روسای استودیو پیکسار در این کتاب اعجاب‌انگیز و پرفروش، از خاطراتش در یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های انیمیشن یعنی پیکسار می‌نویسد.

موضوع کتاب شرکت خلاقیت چیست؟

به نظر شما چه ویژگی این شرکت را متمایز می‌کند؟ خلاقیت چگونه وارد کسب و کار می‌شود؟ افراد مهم‌ترند یا ایده‌ها؟ شرکت پیکسار در مسیر کاری خود از مشکلات زیادی عبور کرده که از نگاه مدیران و مهندسان دور نبوده است.

اد کتمول در کتاب شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهای غیر منتظره‌ای که بر سر راه الهام ‌بخشی قرار می‌گیرند (Creativity, Inc: overcoming the unseen forces that stand in the way of true inspiration) آموخته‌ها و اشتباهاتی را شرح می‌دهد که در مسیر ساخت شرکت پیکسار (PIXAR) تجربه کرده است. نکاتی که بسیاری از مدیران می‌خواهند بدانند تا مسیر کارآفرینی و خلاقیت را به درستی طی کنند و به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنند.

کتاب «شرکت خلاقیت» برای مدیرانی به نگارش درآمده که قصد دارند کارمندانشان را به جایگاهی بالاتر برسانند. این اثر به مرکز فکر، گروه اندیشمندان، جلسه‌ها و شرکت‌هایی سفر می‌کند که برخی از فیلم‌های موفق‌ تاریخ در آن تدوین و ساخته شده‌اند.

درنتیجه کتاب «شرکت خلاقیت» اثری گیرا و تأثیرگذار است و راهکارهایی درمورد خلاقیت در کسب و کار، چگونگی مدیریت و رهبری شرکت‌ها، راهنمایی‌ها و استراتژی‌های بسیار کاربردی را شرح می‌دهد که برای دست‌یابی به موفقیت ضروری است.

کتاب شرکت خلاقیت مناسب چه کسانی است؟

این کتاب فقط برای کارکنان شرکت پیکسار، مدیران اجرایی سرگرمی و یا تهیه‌کنندگان فیلم‌های کارتونی مناسب نیست؛ بلکه برای همه کسانی است که می‌خواهند در محیطی که خلاقیت را پرورش می‌دهند، کار کنند.

همچنین این کتاب برای تمام رهبران بزرگی است که با بالا بردن جایگاه کسب و کارها کمک می‌کنند تا افراد خلاق در مسیر درست باقی بمانند.

درباره‌ی شرکت پیکسار:

در بیست سال اخیر، پیکسار جهان انیمیشن را تحت کنترل خود درآورد و کارهای شگفت‌آوری را ارائه داده که در بخش آفیس و اسکار، موفقیت‌های چشمگیری را رقم زده است. ویژگی‌هایی مانند لذت داستان‌پردازی، خط داستانی مبتکرانه و اصالت عاطفی پیکسار را به کلاس خلاقیت واقعی تبدیل کرده است.

شرکت‌های پیشتاز در دنیا، از اصول مدیریت و بازاریابی با تمام جزئیاتش آگاهی دارند و فرهنگ شرکت خود را در تمامی رده‌ها مطابق اهداف شرکت بنا می‌نمایند. از جمله شرکت‌های موفق در دنیا که توانسته فرهنگ خلاقیت را اجرا کند شرکت بزرگ و انیمیشن ساز پیکسار است.

اد کتمول را بیشتر بشناسیم:

او از جوانی رویایی در سرداشت؛ رویای ساختن اولین انیمیشن کامپیوتری. اد کتمول (Edwin E Catmull) هدف خود را تا دوره‌ی دکتری دنبال کرد. او با جورج لوکاس شریک شد و اولین قدم خود را برای ساخت پیکسار در سال 1986 برداشت. 9 سال پس از آن موفق به ساخت داستان اسباب بازی‌ها (Toy Story) شد و دنیای انیمیشن را برای همیشه تغییر داد.

«اد کتمول» بنیان‌گذار استودیوهای انیمیشن پیکسار و مدیر انیمیشن پیکسار و انیمیشن دیزنی است. او به دلیل موفقیت مادام‌العمر در رشته گرافیک‌های کامپیوتری، پنج جایزه دانشگاهیِ «گوردون‌ای سایر» را دریافت کرد؛ همچنین مدرک دکترای خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه یوتا گرفته است. وی هم‌ اکنون با همسر و فرزندانش در سانفرانسیسکو زندگی می‌کند.

ایمی والاس را بیشتر بشناسیم:

ایمی والاس (Amy Wallace) روزنامه‌نگاری است که در جی کیو، وایرد و نیویورکر و مجله نیویورک‌تایمز مشغول به کار است. در حال حاضر، نیز وی در مقام ویراستار پاره‌ وقت در دفتر مجله لس آنجلس فعالیت می‌کند.

جوایز و افتخارات کتاب شرکت خلاقیت:

- پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز
- پرفروش‌ترین کتاب سایت آمازون
- بهترین کتاب سال هافینگتن پست

در بخشی از کتاب شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهای غیر منتظره‌ای که بر سر راه الهام ‌بخشی قرار می‌گیرند می‌خوانیم:

در احیای فیلم داستان اسباب‌بازی‌، دو اصل سازنده‌ مشخص به‌ وجود آمد که به ‌نوعی شبیه سرودِ آیین هندوها شدند؛ عبارت‌هایی که به آن‌ها متوسل می‌شدیم و به ‌شکلی بی‌پایان در جلسات تکرارشان می‌کردیم. به عقیده‌ ما، همین عبارات بودند که ما را در آزمون دشوار داستان اسباب‌بازی‌ و مراحل ساخت اولیه‌ زندگی یک حشره راهنمایی ‌کردند. با کمک آن‌ها بود که ما راحتی فوق‌العاده‌ای به ‌دست آوردیم.

اصل اول این بود: «داستان، پادشاه است.» منظور‌مان این بود که به هیچ‌ چیزی، نه فناوری و نه قابلیت‌های بازاریابی، اجازه ‌ندهیم که وارد مسیر داستان ما شود. به این واقعیت افتخار می‌کردیم که منتقدان از احساسی که داستان اسباب ‌بازی‌ در آنان به ‌وجود آورده بود، صحبت می‌کردند، نه درباره‌ اعجاز کامپیوتری‌ای که توانسته بودیم روی صفحه‌ ‌نمایش بیاوریم. باور داشتیم این بازخورد نتیجه‌ مستقیم نگه‌داشتن همیشگی داستان به‌عنوان چراغ ‌راهنماست.

اصل دیگری که بر آن تکیه داشتیم، «اعتماد‌کردن به فرایند» بود. این‌ یکی را دوست داشتیم و قوت قلب زیادی به خودِ من می‌داد. در هر تلاش خلاقانه، قدم‌های اشتباه و دشواری‌هایی وجود دارد. با وجود این، می‌توانید به «فرایند» اعتماد کنید. در برخی روش‌ها، فقط سخن کوتاه خوش‌بینانه‌ا‌ی مانند «به کارت ادامه بده، عزیزم!» وجود دارد؛ اما فرایند ما بسیار متفاوت از دیگر استودیو‌های فیلم‌سازی بود و احساس می‌کردیم قدرتی واقعی دارد. پیکسار جایی بود که اتاق کار در اختیار هنرمندانش قرار می‌داد، به کارگردانانش اختیار کنترل می‌داد و به افرادش برای حل مسائل اعتماد می‌کرد. همیشه مراقب قواعد کلی و قوانین بودم؛ زیرا بیشتر اوقات همین‌ها به موضوعی تبدیل می‌شوند که مانع پیشرفت افکار خواهند شد.

فهرست مطالب
مقدمه: ازدست‌ رفته و بازیافته
بخش اول: آغاز کردن
فصل اول: متحرک
فصل دوم: پیکسار متولد می‌شود
فصل سوم: هدفی معین
فصل چهارم: پایه‌گذار هویت پیکسار
بخش دوم: محافظت از نویافته
فصل پنجم: راستگویی و صداقت
فصل ششم: ترس و شکست
فصل هفتم: هیولای گرسنه و نوزاد زشت
فصل هشتم: تغییر و اتفاق
فصل نهم: پنهان شده
بخش سوم: ساختن و نگه داشتن
فصل دهم: وسعت بخشیدن به دیدگاهمان
فصل یازدهم: آینده ساخته نشده
بخش چهارم: آزمودن آنچه می‌دانیم
فصل دوازدهم: چالشی جدید
فصل سیزدهم: روز یادداشت‌ها
سخن پایانی: استیوی که می‌شناختیم
نقاط شروع: چند پیشنهاد برای مدیریت فرهنگی خلاق
درباره نویسندگان

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه