کتاب «قوانین خلاقیت» کتابی متفاوت در برانگیختگی استعدادها

کتاب «قوانین خلاقیت» کتابی متفاوت در برانگیختگی استعدادها

 «قوانین خلاقیت» عنوان کتابی است که به قلم «تینا سیلنگ» نوشته و از سوی «سعید کریمی» و «ساحل غلامی» و «مهسا معتقد» به فارسی برگردانده شده و در حوزه برانگیختگی ایده‌ها و استعدادها است.

این کتاب ۱۷۴ صفحه‌ای با شمارگان یک‌هزار نسخه از سوی انتشارات «جهاد دانشگاهی» استان مرکزی به چاپ رسیده و در کتابفروشی‌ها موجود است.

قیمت هر جلد از این تازه نشر شرای علاقه‌مندان به مطالعه ۳۵ هزار تومان تعیین شده است.

مطالب این کتاب در قالب چهار بخش با عناوین خلاقیت، نوآوری، تخیل و کارآفرینی ارایه شده و محتوای آن به گونه‌ای جذاب و مشارکتی است که اثربخشی مطالب را دوچندان می‌کند.

در بخش اول آگاهی به تخیل به عنوان کلید ساختمان ذهن مطرح شده و اهمیت دادن به تصور به عنوان نمایه جهان هستی برای خلق صحنه‌ای مطلوب یک اولویت عنوان شده است.

نویسنده در بخش دوم کتاب کوشیده تا اهمیت برانگیختگی تخیل برای ظهور خلاقیت را شرح دهد و پس از آن از مطالعه کننده دعوت کرده که این موضوعات را امتحان کرده و به‌صورت عملی تجربه کند.

بخش سوم این کتاب بر لزوم تمرکز برای باروری استعداد تاکید دارد و نویسنده معتقد است که فضای ذهنی افراد خلاق پاک سازی شده و عاری از مطالب به دردنخور است چرا که آنان این موضوعات هجو را به زباله‌دان خود سپرده‌اند و با تغییر در چارچوب و دیدگاه مغزشان را در راستای هدف‌های نو آموزش داده‌اند.

در بخش چهارم کتاب نیز پشتکار به عنوان خمیرمایه کارآفرینی معرفی شده و از کنشگر این عرصه خواسته شده که همواره در رسیدن به هدفش مثبت بماند و تمرکز کند و از الهام بخشی غافل نشود.

در پیش‌گفتار این کتاب به نقل از مترجمان کتاب آمده است: کارآفرینی محصول چرخه ابتکار و اعتماد به‌نفس است و بدون نقشه راه نمی‌توان در این مسیر پر پیچ و خم موفقیت کامل داشت بنابراین باید تخیل را پروراند و خلاقیت را به منصه ظهور گذاشت تا بتوان با پشتگار، مهارت ، نگرش درست و اقدامات مورد نیاز به کارآفرینی رسید.

«نینا سیلیگ» مدیر اجرایی مرکز کارآفرینی دانشگاه استنفورد است که اثر او در قالب این کتاب ترجمه شده در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از منابع آموزشی مد نظر است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه