کتاب آشنایی با چاپ و نشر در روابط عمومی

کتاب آشنایی با چاپ و نشر در روابط عمومی


کتاب آشنایی با چاپ و نشر در روابط عمومی نوشته‌ی حمید محسنی به بررسی مواردی از جمله اهمیت انتشارات برای سازمان‌ها، فرایندهای نشر، آشنایی با لیتوگرافی و نشر الکترونیکی می‌پردازد.

فرایند تولید و انتشار انواع منابع اطلاعاتی بسیار پیچیده و متنوع است. به همین دلیل به مهارت‌ها و تخصص‌های مختلفی نیاز دارد که در توان یک فرد و حتی یک نهاد نمی‌تواند باشد. "مدیریت" کلی ِانتشار یک کتاب و سایر انواع منابع اطلاعاتی خود مهارتی است که اغلب، ناشر وظیفه‌ی آن را بر عهده دارد.

اگرچه تأکید این کتاب بر مدیریت نشر و نیازهای روابط عمومی است، اما برای همه‌ی کسانی که به نحوی کارشان با چاپ و نشر ارتباط دارد نیز مفید است.

در بخشی از کتاب آشنایی با چاپ و نشر در روابط عمومی می‌خوانیم:

میکروفیش

ورق‌های شفاف و مسطح و در ابعاد کوچکی هستند که اطلاعات بر روی آن به‌صورت ریز شده ذخیره می‌شود. به همین دلیل بر روی هر برگه کوچک میکروفیش می‌توان اطلاعات یک مجله، کتاب یا اسناد دیگر را ذخیره کرد. این اطلاعات را با چشم نمی‌توان خواند، بلکه باید از دستگاه میکروفیش‌خوان (Michrofiche Reader) استفاده کرد. برخی از دستگاه‌های میکروفیش‌خوان می‌توانند نسخه کاغذی میکروفیش را نیز چاپ کنند که به آن‌ها دستگاه میکروفیش‌خوان و چاپگر (Michrofiche Reader / Printer) می‌گویند.

از میکروفیش‌ها برای ذخیره اطلاعات آرشیوی کتابخانه‌ها، بانک‌ها، بایگانی راکد سازمان‌ها و سایر اطلاعات استفاده می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مشکلات استفاده از میکروفیش وابستگی آن به دستگاه میکروفیش‌خوان است. زیرا نه تنها دستگاه مزبور فضا اشغال می‌کند، بلکه استفاده از آن را در مکان‌هایی که فاقد دستگاه مزبور باشند مشکل می‌سازد و تکثیر کاغذی آن نیز به دستگاه‌های خاصی نیازمند است. علاوه بر این استفاده از آن وقت‌گیر، خسته‌کننده و برای چشم مضر می‌باشد. از این رو به هنگام انتخاب این گزینه باید به این محدویت‌ها و مشکلات توجه داشت

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه