کتاب سفر به دنیای درون (عکاسی ماکرو)

کتاب سفر به دنیای درون (عکاسی ماکرو)

سید علی طباطبایی نظری در کتاب سفر به دنیای درون (عکاسی ماکرو)، به وسیله‌ی هنر کمینه‌گرایی یا ساده انگاری که به آن مینیمالیست گفته می‌شود شما را با شیوه‌ی عکاسی ماکرو آشنا می‌کند.

کتاب سفر به دنیای درون پنجمین جلد از مجموعه کتاب‌های عکاس مینیمال است. در عکاسی مینیمال، چیزی که بسیار حائز اهمیت می‌باشد خلاقیت ساده‌گرایانه و هوش بدون حد و مرز هنرمند است که با کوچک‌ترین عناصر جهان هستی بهترین و ماندگارترین تصاویر را خلق می‌کنند. معمولا عکاسان مینیمال، کم صحبت، گوشه‌گیر، باهوش و منزوی هستند و زبانشان دوربینشان می‌باشد.

راز و رمز هنر در یگانگی آن با روح و جسم انسان است و انسان ماشین زده و غمناک قرن بیست و یکم همواره سعی در پیدا کردن پناهگاهی امن برای این روح و جسم خسته داشته و دارد. چه زمانی که موسیقی می‌نوازد یا با رنگ و روغن نقاشی امپرسیونیستی می‌کشد یا دوربین دست می‌گیرد.

عکاسی هنر بی‌بدیل زمان ما است. هنری جاودانه با گرایش‌ها و شاخه‌های گوناگون و البته بسیار مورد توجه خاص و عام قرار گرفته است. این هنر راهی برای نزدیک شدن به خود انسانی هر فرد، جزئی از وجود که انسان قرن اتم و دیجیتال که بسیار در جستجوی آن است. عکاسی نمای نزدیک یا ماکرو بسیار می‌کوشد که اصل وجود را پیدا کند و همه می‌دانید که در آفرینش از یک گوهرید و این خودبینی‌ها و مادیات است که شما را از اصل خویش دور کرده و اکنون در پی روزگار وصل خویش هستید.

مجموعه کتاب‌های عکاس مینیمال علاوه بر شیوه خاص و منحصر به فرد خود در عکاسی ساده‌ گرایانه، در نحوه نگارش مطالب، ویراستاری، چاپ و حتی تولید آن دقت بسیاری داشته و این موضوع می‌تواند برای کسانی که می‌خواهند علاوه بر هنر عکاسی مینیمال، سبک‌های هنری دیگری را یاد بگیرند مناسب باشد.

در بخشی از کتاب سفر به دنیای درون می‌خوانیم:

گزینه‌های متعددی برای یک لنز مناسب در عکاسی ماکرو وجود دارد. همچنین می‌توانید با استفاده همزمان از اکستنشن تیوب‌ها در کنار یک لنز معمولی، به درشت نمایی مطلوبی برسید. یا حتی بهتر از آن با معکوس قرار دادن یک لنز معمولی در ترکیب با اکستنشن تیوب حتی این میزان درشت نمایی بیشتر هم خواهد شد.

البته مناسب‌ترین و راحت‌ترین گزینه برای یک تازه کار در عکاسی ماکرو استفاده از لنزهای مخصوص ماکرو است. محبوب‌ترین این لنزهای ماکرو موجود در بازار، فاصله کانونی در بازه‌ی 90 الی 105 میلیمتری و با بزرگنمایی 1:1 (یک به یک) دارند.

فهرست مطالب
سید علی طباطبایی
پیشگفتاری در خصوص مجموعه کتاب‌های عکاس‌ مینیمال (شاتر 2)
مقدمه‌ای درباره کتاب دنیای درون
در عکاسی ماکرو سعی کنید به صورت دستی فوکوس کنید
لنز مناسب برای عکاسی ماکرو
تنظیمات مناسب را انتخاب کنید
اکستنشن تیوب (extension tube)
یک سوژه برجسته تنها پیدا کنید
کلوزآپ چیست؟
تکنیک لنز آزاد یا Freelens!
تنظیمات دیافراگم در عکاسی ماکرو
برای داشتن یک پس زمینه فوق العاده، از میان یک سوژه دیگر عکس بگیرید
سه پایه مناسب برای عکاسی ماکرو
سرعت شاتر در عکاسی ماکرو
بر روی چه چیزی باید تمرکز کنید؟
بخشی از سوژه را انتخاب کنید
یاد بگیرید که ببینید
درک بزرگنمایی در عکاسی ماکرو
ایزو
فقط سوژه‌های خاص را دنبال نکنید
به تکنیک‌های عکاسی توجه کنید
درک نور، درک زیبایی است
کار را برای خود سخت نکنید
خطوط و نسبت‌ها در عکاسی را درک کنید
آزادی در دیدن، رمز موفقیت هر عکاس مینیمال
زیبایی در سادگی است
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه