کتاب تجربه‌های یک مادر موفق

کتاب تجربه‌های یک مادر موفق


کتاب تجربه‌های یک مادر موفق نوشته‌ی سایه مهری چمبلی و فاطمه نیک سیرت، به یکی از مهم‌ترین وظایف مادران در خانواده، یعنی تعلیم و تربیت کودکان می‌پردازد.

با توجه به این موضوع که دنیای امروزی در حال رشد، توسعه و پیشرفت است بنابراین برنامه‌ریزی‌های دقیق و سنجیده برای آینده از ارکان مهم، برای رسیدن به اهداف است که از مهم‌ترین این اهداف می‌توان تعلیم و تربیت و ارتباط مادران با کودکان که آینده‌سازان مملکت هستند نام برد.

می‌گویند که مادر با شادی فرزند خود شاد است. به عنوان مادر، شما زندگی می‌کنید، نفس می‌کشید و برای سلامتی فرزندان خود فداکاری می‌کنید. دیدن موفقیت فرزندانتان بهترین چیز برای شما در دنیا است و شکست آن‌ها شما را متزلزل می‌کند. نکته مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که عشقی که در فرزندان‌تان سرمایه‌‌گذاری می‌‌کنید، به طور کامل تفاوتی ایجاد می‌‌کند، حتی اگر به ثمر نشستن آن را در ابتدا نبینید.

در بخشی از کتاب تجربه‌های یک مادر موفق می‌خوانیم:

وقتی اشتباه می‌کنید، یا به وعده خود عمل نمی‌کنید عذرخواهی کنید:
والدین حتی وقتی اشتباه می‌کنند، برای خود دلیل دارند. یکی از مهم‌ترین مشکلات موجود عقایدی هستند که معذرت خواهی کردن از کودک را نشانه ضعف والدین می‌دانند. به همین دلیل اولین گام مؤثر در این رابطه، مبارزه عملی با این عقاید قدیمی و باطل است. همچنین دسته‌ای دیگر از والدین فکر می‌کنند که تنها راه آموزش کودکان اعمال قدرت است. آن‌ها نیز هیچ‌گاه تن به معذرت خواهی کردن از فرزندان خویش نمی‌دهند. در ضمن نباید از معذرت خواهی به عنوان ترفندی برای آرام کردن شرایط استفاده کرد، بلکه این عمل باید با صداقت و آگاهی کامل صورت بگیرد.

مستقل بودن را به کودکان‌تان بیاموزید:
ترغیب کودک به مستقل بودن، اگرچه برای کودک آزادی عمل به وجود ‌می آورد و در کنار آن محدودیت‌هایی را نیز دارد ولی به کودکتان یاد ‌می دهد که کنترل خویش را که یکی از کلیدهای موفقیت در زندگی است را در خودش تقویت نماید همواره به این نکته توجه نمایید که استقلال، تمرد یا سرکشی نیست پس تفاوت بین تمرد و مستقل بودن را برای فرزندتان توضیح دهید. استقلال داشتن بخشی از طبیعت انسان است که فرد ‌میخواهد کنترل داشتن بر چیزهای دیگر را احساس کند نه اینکه به وسیله دیگران کنترل شود.

فهرست مطالب
مقدمه
پشتیبان باشید
صبور باشید
چیزهایی که فرزندتان به آن علاقمند است را برای او بخرید
در مورد پول دادن خسیس نباشید
اطمینان حاصل کنید که فردی خوش برخورد و پذیرا هستید
اعتراف کنید که کاری که انجام داده‌اید اشتباه بوده است
به علاقه فرزند خود به همسرتان احترام بگذارید
فرزندان‌تان را بیشتر از هر چیزی دوست داشته باشید
به فرزندتان حس خاص بودن بدهید
هیچگاه با فرزند خود وارد جنگ قدرت نشوید
از تنبیه کردن شدید و خشن اجتناب کنید
کارهایی را که می‌تواند انجام بدهد را به عهده خودش واگذار کنید
آگاه باشیم که مادر خوب بودن نیاز به تلاش دارد
وقتی اشتباه می‌کنید، یا به وعده خود عمل نمی‌کنید عذرخواهی کنید
مستقل بودن را به کودکان‌تان بیاموزید
تصمیمی که ‌می‌گیرید را برای فرزندتان توضیح دهید

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه