صبحانه آموزشی

صبحانه آموزشی

هدف از آموزش علوم در دوره ابتدایی آن است که دانش‌آموزان را برای یادگیری مادام العمر آماده
کرده و در مهارتهای زندگی به کار ببرد. یکی از مفاهیم مهم در کتاب علوم آشنایی با تغییرات فیزیکی و شیمیایی در مواد است./ ی


ارسال مطلب توسط فاطمه مهدی نیا و فاطمه صغری باباجانزاده

آنچه برای انجام فعالیت لازم است:
مواد غذایی مناسب برای صبحانه مانند: نان، گوجه ، خیار، تخم مرغ
ظرف مناسب برای انجام فعالیت، دستکش یک بار مصرف
 
روز قبل از دانش‌آموزان خواسته می شود برای زنگ صبحانه‌ی روز بعد مواد غذایی مجاز را با خود به مدرسه
بیاورند.
 در زمان انجام فعالیت مکان مناسبی در مدرسه را آماده می‌کنیم و از دانش‌آموزان می‌خواهیم بعد از شستن دستها، هم از خوردن یک صبحانه دسته جمعی لذت ببرند و
هم اینکه تغییرات به وجود آمده در موادغذایی مثل (نان - گوجه - خیار) را پس از ریز کردن عینا مشاهده و لمس نمایند.
همچنین مواد غذایی پخته شده را هم از طریق بینایی - لامسه و چشایی بررسی کرده و با استفاده از تغییرات فیزیکی و شیمیایی طبقه‌بندی می‌کنند.
به این ترتیب هم درس تغییرات به راحتی تدریس می‌شود و هم دانش‌آموزان در کنار هم یک صبحانه سالم نوش جان می‌کنند.

اهداف:
- شناسایی تغییر حالت فیزیکی و شیمیایی مواد
- آشنایی با صبحانه سالم
- ایجاد همدلی و همکاری در دانش آموزان

ارسال مطلب توسط فاطمه مهدی نیا و فاطمه صغری باباجانزاده

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه