یک آشپزخانه، چند مهارت

یک آشپزخانه، چند مهارت
 آشپزی کردن با کودکان، مهارتهای زیادی را در آنان تقویت می کند . در زیر به هفت مورد از این مهارتها اشاره می کنم :


۱- در حین آشپزی کودک با والدین خود بیشتر صحبت و سئوال می کند و یاد می گیرد چگونه یک دستور پخت غذا را دنبال و آنرا به نتیجه تبدیل کند.

 ۲-کودکان مفاهیم اولیه ریاضی و اندازه گیری را می آموزند.

 ۳-کودکان مفاهیم اولیه علمی را به عینه مشاهده می کنند . آنها می بینند مواد غذایی چگونه در حین پخت تغییر می کنند. تغییراتی نظیر تغییر رنگ ، تبخیر ، حل شدن مواد ، ذوب شدن ، ته نشین شدن ، شناور شدن و منجمد شدن.

 ۴-همکاری در حین پخت غذا با کودکان سبب می شود آنها تمایل و اشتیاق بیشتری به صرف غذا پیدا کنند . ضمناً والدین با دقت در سخنان کودکشان در خواهند یافت که چه مواردی در یک غذا برای کودکشان اهمیت دارند .

 ۵-در صورت تهیه غذاهای ملل دیگر ، کودک با فرهنگ های مختلف نیز آشنا می شود.

 ۶-قوه تفکر کودک حین آشپزی تقویت می شود زیرا به سرعت نتیجه کار خود را می بیند. مثلاً اگر حین تهیه خمیر کیک ، خمیر خیلی خشک شود

دلیل آن مقدار بیش از اندازه آردی است که استفاده کرده است.

 ۷-مهارتهای اجتماعی زمان آشپزی مشترک با والدین در کودک پرورش می یابد. هم فکری برای حل مشکلاتی که پیش می آید

به همراه والدین به کودک همکاری گروهی را می آموزد و زمانی که غذا با کمک او تهیه و برای همگان سرو می شود باعث تقویت اعتماد به نفس کودک می شود.

 

ارسال مطلب توسط: قاسم مهدوی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه