کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر

کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر


کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر به قلم استیو کوپر، راهکارهای متعددی در اختیار تمامی مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف قرار می‌دهد تا به کمک آن به موفقیت در مدیریت سازمان دست یابند.

فرایند تصمیم‌گیری و به‌ کارگیری منابع جهت نتیجه‌گیری، ساده‌ترین تعریفی است که می‌توان برای مدیریت ارائه داد. برنامه‌ریزی، سازماندهی، منبع‌یابی، هدایت، نظارت، کنترل و بهبود امور برای دستیابی به اهداف مختلف نیز از مهم‌ترین وظایف یک مدیر محسوب می‌شود.

با اینکه تعریف و وظایف مدیریت را می‌توان سریع و به صورت کاملا واضح بیان نمود، اما طریقه‌ی انجام هر یک از آن‌ها بسیار حساس بوده و سختی‌های خود را دارد که این مسئله نیازمند دانش و آگاهی، تجربه و مهارت، استعداد و قابلیت‌های ذاتی و اکتسابی است.

در بعضی موارد ارائه‌ی یک راهنمائی ساده و شفاف، می‌تواند به ‌اندازه یک کتاب ارزشمند و نقش‌آفرین باشد. بسیاری از مدیران، زمان کافی جهت مطالعه کتاب‌های توصیفی ندارند و اغلب خواهان نکات آگاه کننده، هشدار دهنده، جهت دهنده، راهنما و راهگشا هستند تا از طریق آن بتوانند، تصمیم‌گیری بهتری داشته باشند.

کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر (555Ways to be a Successful Manager) بهترین هدیه برای این‌ دسته از مدیران و تمام افرادی است که علاقه‌مند به یادگیری نکات ارزشمند در این حوزه هستند و هر کدام از توصیه‌ها می‌تواند به‌ عنوان تابلوی مدیریت برای این مدیران مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر برای چه کسانی مناسب است؟

این اثر استیو کوپر (Steve Cooper) به عنوان منبع مفید و جدیدی جهت یادگیری و به‌ کارگیری مباحث و مسائل مختلف مدیریت برای تمام مدیران و علاقمندان به کتاب‌های مدیریتی و دانش مدیریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در بخشی از کتاب 555 روش برای موفقیت یک مدیر می‌خوانیم:

102- در ابتدا به‌ منظور سازماندهی نیروی کار خود، یک نمودار سازمانی تهیه کنید. که نشان‌گر سیستم گزارش‌دهی باشد یعنی مشخص نماید هر شخص باید گزارش کار خود را به چه کسی ارائه دهد.

نسخه‌هایی از این نمودار را بین افراد مختلف سازمان توزیع کنید. سعی کنید نمودار سازمانی را به روز نگهدارید و تا جایی که ممکن است آن را ساده کنید. از سیستم مدیریت ماتریسی که در آن افراد برای بخش‌های مختلف کار خود به مدیران متفاوت گزارش ارائه می‌کنند الگوبرداری نکنید. در یک فرهنگ سازمان یافته، هر کارمند باید حوزه مسئولیت و وظیفه خود را بداند.

در روندهای اخیر، نمودارهای سازمانی وسیع‌تر ولی سطوح سازمانی کمتر شده‌اند. در نهایت، تلاش کمی برای کنترل ساده و مؤثر تعداد معدودی از کارکنان (حدود 10 تا 12 نفر)، کفایت می‌کند. با افزایش حیطه کنترل، اثربخشی به سمتی سوق می‌یابد که برای بهره‌وری سازمان شما نتایج بدی به دنبال دارد. فقط با شرح شغل مکتوب و واضح موافقت کنید. سعی کنید تیم خود را به خوبی رهبری کنید. به عنوان فرمانده تیم، در جهت افزایش اخلاق و روحیه تیمی افراد تلاش کنید.

103- سعی کنید نیروی کار خود را بهبود بخشید. منابع مناسب و اختیارات کافی را در دسترس آن‌ها قرار دهید تا کار خود را بدون متوقف کردن کار شما در هر مرحله انجام دهند. اعطاء اختیارات کافی به کارکنان منجر به اطمینان و کارایی نیروی کار شده و توانایی تصمیم‌گیری شخصی را در آنان ارتقا می‌دهد.

فهرست مطالب
پیشگفتار مترجم
فصل اول: ارتباطات اثربخش
فصل دوم: برنامه و برنامه‌ریزی
فصل سوم: هنر سازماندهی
فصل چهارم: تفویض
فصل پنجم: تصمیم‌گیری کارا
فصل ششم: گزینش و استخدام
فصل هفتم: چالش‌های مدیریت کارکنان
فصل هشتم: آموزش کارکنان
فصل نهم: رهبری و انگیزش
فصل دهم: نقش حفظ کنترل
فصل یازدهم: مسائل مربوط به کارکنان
فصل دوازدهم: کلیدهای موفقیت در مسیر شغلی
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه