کتاب رازهای مدیریت وارن بافت

کتاب رازهای مدیریت وارن بافت


کتاب رازهای مدیریت وارن بافت نوشته‌ی ماری بافت و دیوید کلارک، متشکل از باورها و راهکارهای اثبات شده‌ بزرگترین سرمایه‌گذار آمریکایی است که برای رسیدن به ثروت‌ و موفقیت در مدیریت کسب و کار، می‌توانید آن‌ها را سرلوحه کار خود قرار دهید.

وارن بافت از قبل از 11 سالگی با فروش آدامس و نوشابه کسب و کار خودش را آغاز کرد و اولین سهامش را به ارزش 38 دلار خرید. آن پسر 11 ساله با هوش اقتصادی بالایی که داشت هم اکنون بیش از 68 میلیارد دلار ثروت دارد و صاحب شرکت‌های فراوانی است که هم اکنون 223 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. او جزو موفق‌ترین سرمایه‌گذاران آمریکایی است و در سالیان گذشته سی میلیارد دلار به حساب امور خیریه پرداخت کرده است.

مهم‌ترین شاخصه کتاب رازهای مدیریت وارن بافت (Warren Buffett’s management secrets proven tools for personal and business success) به‌ کارگیرى اصول ساده و کاربردى نه تنها در حوزه کسب‌ و کار و سرمایه‌گذارى بلکه در زندگى است.

ماری بافت (Mary Buffett) و دیوید کلارک (David Clark) در این کتاب اشاره به این دارند که پولدار بودن یا فقیر بودن اهمیتی ندارد. آنچه در این دنیا باقى مى‌ماند خوبى‌هاست و امیدواریم همیشه خوب باشید، خوب بمانید و آدم‌هاى خوب در زندگى داشته باشید.

رازها و راهکارهای سرمایه‌گذاری و مدیریت وارن بافت در این کتاب با زبان ساده و روان بیان شده‌اند و شما می‌توانید به راحتی آن را در هر جای دنیا که باشید برای مدیریت سازمان خود به کار ببرید.

جملات برگزیده‌ی کتاب رازهای مدیریت وارن بافت:

- بالاخره زمانى مى‌رسد که باید به کارى که دوستش دارید، بپردازید. به حرفه‌اى بپردازید که عاشقش هستید. اگر عاشق کارتان باشید، صبح‌ها از رختخواب بیرون مى‌پرید تا آن را انجام دهید. فکر نمى‌کنم عاقلانه باشد که همچنان در حرفه‌هایى که دوستشان ندارید، فعالیت کنید، فقط به‌خاطر اینکه سوابق کارى درخشانى خواهید داشت.
- ترجیح مى‌دهید شگفت‌انگیزترین عاشق دنیا باشید و همه فکر کنند بدترین عاشق دنیا هستید؟ یا ترجیح مى‌دهید بدترین عاشق دنیا باشید و همه فکر کنند بهترین عاشق دنیا هستید؟
- بین شرکت رو به رشدى که براى توسعه خود نیاز به سرمایه زیادى دارد و شرکتى که بدون نیاز به سرمایه رشد مى‌کند، تفاوت زیادى وجود دارد.
- نمى‌خواهم در این سوى میزى که مشترى نشسته است، باشم. هرگز چیزى را نفروختم که خودم به آن باور نداشته باشم یا از آن استفاده نکنم.
- تغییرات مدیریت، همچون تغییرات در روابط زناشویى، دردناک، وقت‌گیر و مخاطره‌ آمیزند.
- ما امور را تقریباً تا حد کناره‌گیرى، محول مى‌کنیم.

در بخشی از کتاب رازهای مدیریت وارن بافت می‌خوانیم:

یک تاجر باهوش مى‌داند که کدام تجارت خوب است و کدام بد و یک سرمایه‌گذار باهوش مى‌داند که کدام شرکت قیمت بالا دارد عرضه مى‌کند و کدام شرکت قیمت خوب و مناسب. بنابراین براى اینکه یک سرمایه‌گذار خوب باشید باید یک تاجر خوب هم باشید و شرکت خوب را از بد بتوانید تشخیص دهید و زمانى که مى‌خواهید سهام شرکتى را بخرید باید سرمایه‌گذار هوشیارى باشید که بدانید قیمت بالاست یا قیمت واقعى و مناسب است. اگر این دو استعداد با هم ترکیب شوند مى‌توانید میلیاردر شوید و این کار سختى نیست.

وارن در اوایل کارش فقط به سابقه مالى یک شرکت توجه مى‌کرد و به محصولاتى که تولید مى‌شد توجهى نداشت. مربى او گراهام بر این باور بود که اعداد و ارقام مهم است و به خود تجارت شرکت توجهى نداشت و تمایزى بین انواع محصولات همچون پوشاک که اقتصاد بلند مدت‌ترى دارند با کالاهاى مصرفى و انحصارى همچون کوکاکولا که اقتصاد بهتر و در عین حال کوتاه‌مدت دارد قائل نبود. اما وارن به مرور با درگیرى بیشتر در تجارت تشخیص داد که شرکت‌ها با مزیت رقابتى متفاوت‌تر هستند. گراهام هر چیزى را خرید و فقط قیمت ارزان سهام برایش مهم بود. وارن فقط به شرکت‌هایى توجه داشت که انحصارى بودند و مزیت رقابتى داشتند و اصلاً صبر نمى‌کرد که سهام آن‌ها ارزان شود. آنچه که برایش مهم بود قیمت مناسب بود و او آن سهام‌ها را براى مدت طولانى نگه مى‌داشت و بهره قابل‌ توجهى مى‌برد.

فهرست مطالب
مقدمه
مرور
گام نخست: شرکت مناسب را براى کار کردن انتخاب کنید
فصل 1: چگونه شرکتى را پیدا کنیم که بزرگ‌ترین فرصت‌هاى کارى و سودآورى را پیش روى ما قرار دهد
فصل 2: سه آزمون سریع براى شناسایى بهترین شرکتى که مى‌شود در آن کار کرد یا از سرمایه‌گذارى در آن سود برد
گام دوم: تفویض اختیار
فصل 3: قوانین تفویض اختیار واگذارى تا کناره‌گیرى
گام سوم: مدیر مناسب را براى کار انتخاب کنید
فصل 4: وارن بافت جست‌وجوى مدیر مناسب را از کجا آغاز مى‌کند؟
فصل 5: پیروز یا قربانى؟ راز وارن براى انتخاب یک رهبر
فصل 6: فقط به شغلى بپردازید که به آن عشق مى‌ورزید
فصل 7: تشکیل یک گروه فروش موفق
فصل 8: برترى علاقه و اشتیاق به هوش و تحصیلات
فصل 9: جایگاه قدرت صداقت در ارتقاء تأثیر مدیریت
فصل 10: مدیریت هزینه‌ها
فصل 11: چشم‌انداز بلندمدت
فصل 12: نحوه تعیین حقوق‌ها
گام چهارم: انگیزه بخشیدن به نیروى کارتان
فصل 13: نخستین تأثیرگذارى مناسب
فصل 14: قدرت تحسین
فصل 15: قدرت شهرت
فصل 16: خطرات انتقاد
فصل 17: چگونه در بحث پیروز شویم؟
فصل 18: صحبت درباره خواسته‌ها و نیازهاى فرد مقابل
فصل 19: ترغیب دیگران براى ارائه ایده درست
فصل 20: هر کسى اشتباه مى‌کند قبول کنید!
گام پنجم: خطرات و چالش‌هاى مدیریتى و فرصت‌هاى فراگیرى
فصل 21: خطرات پنهان امرار معاش با پول استقراضى
فصل 22: آیا ایده‌هاى خوب همیشه به ثمر مى‌رسند؟
فصل 23: چگونه با کارکنانى که قانون را نقض مى‌کنند تعامل کنیم؟
فصل 24: رویارویى با اشتباهات خودتان
فصل 25: متملق‌ها آن‌ها دارایى هستند یا بدهى؟
فصل 26: یادگیرى از فرصت‌هاى از دست رفته
فصل 27: براساس ایده‌هاى آزموده شده و به اثبات رسیده عمل کنید
فصل 28: زندگى خود را ارتقا دهید
فصل 29: «خودتان» را براى تورم مدیریت کنید
فصل 30: مدیریت بدهى‌هاى شخصى
واژه‌نامه منتخب اصطلاحات و شرکت‌ها

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه