کتاب از انتخاب موضوع تا ارسال مقاله

کتاب از انتخاب موضوع تا ارسال مقاله

کتاب از انتخاب موضوع تا ارسال مقاله نوشتۀ خلیل رضایی، سعید جوی زاده و مرضیه نعمتی اکبرآبادی، برای اولین بار در ایران مقاله‌ نویسی ISI در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه را به صورت بسیار ساده توضیح می‌دهد و پژوهشگران با خواندن این کتاب قادر خواهد بود که نتایج پژوهش‌های خود را به صورت یک مقاله علمی منتشر کنند.

در دنیای امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار می‌رود. سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.

دانسته‌های ما یا با مطالعه منابع اطلاعاتی موجود و یا بنا به پژوهش‌هایی که خود انجام می‌دهیم، به دست می‌آید و با توجه به رشد فزآینده‌ی علم و فناوری در دنیا، به نظر می‌رسد نقش پژوهش روز به روز برجسته‌تر می‌شود. ظاهرا، کشور ما هم چند سالی است که امر پژوهش را جدی گرفته است و دولت و مسئولان به تشویق بیشتر پژوهشگران پرداخته‌اند. در این میان، یکی از دغدغه‌های اساسی پژوهشگران، اساتید و دانشجویان رشته‌های علوم پایه و فنی و مهندسی نگارش مقاله به زبان انگلیسی و چاپ آن در مجلات معروف دنیا است. ما احساس کردیم در جامعه، جای کتابی مختصر و درعین حال جامع درباره‌ی این موضوع خالی است.

کتاب از انتخاب موضوع تا ارسال مقاله (from choosing a topic)، کتابی آموزشی است. خلیل رضایی در چند سال تدریسی که داشته‌ است همواره شاهد پژوهشگران برجسته‌ای بوده‌ است که نمی‌دانسته‌اند چگونه می‌بایست مقاله‌ای را به زبان انگلیسی نوشت. البته نوشتن مقاله به زبان انگلیسی روش خاص خود را دارد ولی بالاتر از آن نوع نگارش و همگام کردن مقاله با استانداردهای بین‌المللی مربوط به رشته‌ی خاص است. این بدان معناست که هر رشته از علم تابع قوانین خاص نگارش مقاله است.

به عنوان مثال، در روش APA از زمان حال کامل و یا گذشته‌ی ساده در نقل قول‌ها بیشتر استفاده می‌شود، درحالی که در روش MLA بیشتر از زمان حال ساده استفاده می‌شود. بنابراین، پژوهشگران می‌بایست با روش‌های گوناگون نگارش آشنا باشند تا بتوانند مقاله‌ای را به زبان انگلیسی در یکی از مجلات معتبر مربوط به رشته‌ی خود به چاپ برسانند.
فهرست مطالب

فصل اول: اصطلاحات رایج در مقاله نویسی
فصل دوم: انتخاب موضوع (Subject)
فصل سوم: عنوان (Title)
فصل چهارم: نویسندگان (Authors)
فصل پنجم: چکیده (Abstract)
فصل ششم: جملات پر کاربرد در چکیده (Abstract)
فصل هفتم: کلمات کلیدی (KeyWords)
فصل هشتم: مقدمه (Introduction)
فصل نهم: جملات پرکاربرد در مقدمه
فصل دهم: مواد و روش‌ها (Materials and Methods)
فصل یازدهم: روش‌های پر کاربرد در فنی مهندسی
فصل دوازدهم: جملات پر کاربرد در مواد و روش‌ها
فصل سیزدهم: نتایج (Results)
فصل چهاردهم: جملات پر کاربرد در نتایج
فصل پانزدهم: بحث (Discussion)
فصل شانزدهم: جملات پر کاربرد در بحث
فصل هفدهم: نتیجه‌گیری (Conclusion)
فصل هجدهم: جملات پر کاربرد در نتیجه‌گیری
فصل نوزدهم: پیشنهادات (Further Research)
فصل بیستم: جملات پر کاربرد در پیشنهادات
فصل بیست و یکم: تقدیر و تشکر (Acknowledgments)
فصل بیست و دوم: جملات کاربردی در تقدیر و تشکر
فصل بیست و سوم: منابع (References)
فصل بیست و چهارم: آماده کردن مقاله برای ژورنال
فصل بیست و پنجم: ارسال مقاله (Submit)

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه