کتاب قوانین، مقررات و اطلاعات پیش نیاز فرد صنفی

کتاب قوانین، مقررات و اطلاعات پیش نیاز فرد صنفی

کتاب قوانین، مقررات و اطلاعات پیش نیاز فرد صنفی نوشته‌ی محمدباقر عبدالرحیمی، برای تمامی کسبه مفید بوده و برای اتاق‌های اصناف و آموزشگاه‌هایی که متولی آموزش‌های پیش نیاز صدور پروانه کسب در کشور هستند بسیار کاربرد دارد و یکی از جامع‌ترین کتاب‌های موجود در این بخش محسوب می‌شود.

کتاب حاضر کلیه اطلاعات لازم را برای هر یک از افراد صنفی (کسبه و مغازه‌داران) اعم از قوانین مربوطه نظیر قانون نظام صنفی، قانون کار و بیمه تامین اجتماعی، قانون مالیات، قوانین شهرداری و انتظامی و بهداشت و همچنین مواردی نظیر مشتری‌مداری و احکام کسب و کار را برای استفاده افراد صنفی ارائه نموده است.

اصناف و بازرگانان در هر کشوری نقش اساسی و بسزایی را در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... کشور ایفا نموده و بهبود روند عملکرد بازار در گروی آشنایی کسبه و متصدیان واحدهای صنفی با قوانین و مقررات و افزایش اطلاعات و آگاهی آنان بوده که در همین راستا، متقاضیان اخذ و تمدید پروانه کسب ملزم به گذراندن دوره آموزشی گردیده‌اند.

در بخشی از کتاب قوانین، مقررات و اطلاعات پیش نیاز فرد صنفی می‌خوانیم:

شرایط فردی عبارتست از آن دسته از شرایطی که مربوط به موارد شخصی گیرنده پروانه کسب (متقاضی دریافت پروانه کسب) می‌باشد که می‌توان به مواردی نظیر تابعیت جمهوری اسلامی ایران، داشتن مهارت در مشاغل فنی، کارت معاینه پزشکی و گواهی صلاحیت بهداشتی از وزارت بهداشت و نیز اجاره نامه‌ای که به نام وی صادر گردیده، اشاره نمود. شرایط مکانی نیز عبارتست از آن دسته شرایطی که مربوط به مکان واحد صنفی متقاضی دریافت پروانه کسب (مغازه و محل کسب متقاضی) بوده که می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود: موافقت اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی، شرط حداقل مساحت در برخی اتحادیه‌ها و گواهی صلاحیت بهداشتی مکان.

احراز شرایط فردی و مکانی: گیرنده پروانه کسب با عنایت به مواد قانونی مذکور می‌بایست گواهی‌های لازم از مراجع ذیصلاح و مدارک مربوطه را اخذ و به اتحادیه مربوط ارائه تا شرایط فردی و مکانی دریافت پروانه کسب را احراز نماید.

اسقاط شرایط فردی و مکانی: چنانچه هر یک از موارد فوق و گواهی‌های لازم ذکر شده خلاف واقع و به صورت جعلی ارائه گردد و یا برخی از موارد آن پس از صدور پروانه کسب اسقاط گردد در واقع شرایط فردی و یا مکانی صاحب پروانه کسب نیز اسقاط می‌گردد. به عنوان مثال چنانچه بعد از دریافت پروانه کسب بنا به اعلام بهداشت شخص دچار بیماری واگیری گردیده و کارت سلامت وی غیر معتبر شود و یا مکان وی استانداردهای بهداشتی را رعایت ننماید و یا اماکن صلاحیت اخلاقی وی را با شبهه مواجه نماید و یا هر یک از موارد دیگر.

فهرست مطالب

مقدمه
آشنایی با ساختار سازمان‌های صنفی
آشنایی با وظایف افراد صنفی در قانون نظام صنفی و سایر اطلاعات مهم
تکنیک‌های مشتری‌مداری
آشنایی با قانون کار و بیمه تأمین اجتماعی در محیط کار
آشنایی با قوانین مالیاتی مرتبط
آشنایی با قانون نظارت بر اماکن عمومی
مکاسب
تجارت الکترونیک
شهرداری و ارتباط آن با اصناف
قوانین بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه