کتاب آشپزخانه داریوش شاه: داستانی مبتنی بر روانشناسی موفقیت در مذاکره

کتاب آشپزخانه داریوش شاه: داستانی مبتنی بر روانشناسی موفقیت در مذاکره

کتاب آشپزخانه داریوش شاه: داستانی مبتنی بر روانشناسی موفقیت در مذاکره نوشته‌ی علیرضا محمدی، برای نخستین بار تکنیک‌های مذاکره را به روش روایت داستان و تصویر‌پردازی به شما می‌آموزد.

بسیاری از موفقیت‌های آینده‌ی ما در گرو تسلط بر مهارت‌های مذاکره هستند. در حقیقت ما زمان بسیاری را در حال مذاکره با دیگران هستیم. از مذاکره با فرزندمان برای منصرف کردنشان از خرید اسباب بازی بدرد نخوری که قصد آن را کرده‌اند تا مذاکره برای ادغام دو ابر شرکت چند ملیتی. بله زندگی ما به توانایی‌مان در مذاکره با دیگران گره خورده است.

در جهان شلوغ امروز خواندن آثار علمی خشک برای بسیاری خسته کننده است. اما کتاب آشپزخانه داریوش شاه، می‌کوشد تا با قصه‌گویی گزیده‌ای از کاربردی‌ترین مهارت‌های مذاکره را به شما بیاموزد. لازم به ذکر است، مهارت‌های مطرح شده در این کتاب با مهارت‌های معرفی شده در اثر برجسته پرفسور لی تامپستون منطبق است.

رازهای زیادی در مذاکره کردن وجود دارد که به شما کمک می‌کند زندگی‌تان را بهبود دهید و موفق‌تر شوید. پس اولین قدم را بردارید و مهارت یادگیری مذاکره را از همین حالا آغاز کنید.

علیرضا محمدی را بیشتر بشناسیم:

علیرضا محمدی نویسنده، مترجم و مربی ارشد مهارت‌های رفتاری از موسسه Middle-Earth-HR، Carlton Advanced Management Institute و عضو هیئت علمی‌ موسسه World HR Board و دانش آموخته دانشگاه تهران است. او سابقه تدریس و همکاری با سازمان‌های مختلفی همچون Middle-Earth-HR، دانشگاه تهران، ایرانسل، Techno3، آریا همراه، بانک خاورمیانه، گروه صنعتی فومن شیمی ‌و... را داشته است.

در بخشی از کتاب آشپزخانه داریوش شاه: داستانی مبتنی بر روانشناسی موفقیت در مذاکره می‌خوانیم:

در سرزمین خرم پارس که خورشید تابان هر روز بر دشت‌های پهن و سرسبزش می‌تابید قامتی از جنب و جوش، شور و هیجان، برکت و سرزندگی بر مردمان آن سرزمین جاری بود. شکوه و جلال تخت جمشید نشانگر عظمتی بود که شاهان هخامنشی برقرار کرده بودند و زندگی چنان در آن جاری و ساری بود که هر کس سر و سامان خود را داشت و در گوشه‌ای مشغول به فعالیت بود. اما بهترین کارها مربوط به دربار هخامنش بود. کار کردن در دربار هخامنش برای شهروندان تخت جمشید چنان زیبنده افتخار بود که هر فردی در جامعه می‌کوشید به آن جایگاه برسد و برای این امر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌نمود. اما هر کاری اصول خودش را داشت و ذوق خاصی را می‌طلبد.

هر ساله برای شغل‌هایی که در دربار هخامنش به آن نیاز بود بوسیله جارچیان در سراسر سرزمین ایران اعلام پذیرش می‌شد و مردم از قومیت‌های مختلف همچون آشوریان، مصریان، بابلیان، لودیان، ایونیان، هندوان و... به تخت جمشید می‌آمدند تا بتوانند داشته‌های خود را به نمایش بگذارند و افتخار خدمت در دربار هخامنش را بدست بیاورند. در این میان صاحب منصبان و افراد با نفوذ می‌کوشیدند به نوعی فرزندان خود را در این جایگاه‌ها بگنجانند هرچند که تعادل عدالت در دستگاه هخامنشی جلوی بسیاری از این کج روی‌ها را می‌گرفت اما این رقابت را در بین جوانانی که با هزار امید و آرزو به تخت جمشید می‌آمدند تا بتوانند به آرزوهایشان برسند، سخت‌تر می‌نمود.

فهرست مطالب
سخن ناشر
مقدمه
درباره نویسنده
فصل اول: ورود به تخت جمشید
فصل دوم: به دنبال جای خواب
فصل سوم: دغدغه تازه
فصل چهارم: در جستجوی کار
فصل پنجم: توافق با صاحب مسافرخانه
فصل ششم: آزمون سخت در آشپزخانه
فصل هفتم: به دنبال ظرف شور
فصل هشتم: چالش بزرگ وهرام
فصل نهم: اعلام خبر بزرگ
فصل دهم: پیش بسوی آشپزخانه دربار

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه