کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی

کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی

پیمان احمدی در کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی، در تلاش است تا با بررسی همه‌ی آزمون ‌و خطاهای تاریخیِ علمِ مدیریت جمعی، بهترین راهکارها و مناسب‌ترین عملکردها را جهت مدیریت در موقعیت‌های متفاوت در اختیار شما قرار دهد.

دستیابی به روش‌هایی عملی برای مدیریتی کار آمد، دغدغه‌ای است که ذهن اکثر انسان‌ها را جایی از زندگی به خودش مشغول کرده است. رسیدن به فهم صحیحی از ساز و کار اداره‌ی درست سازمان‌ها و شرکت‌ها کاری است که غالبا با رنج و مرارت بسیاری حاصل می‌شود.

کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی (from a good manager to a great one) با طرح ایده‌هایی انقلابی و سرفصل‌های کارآمدش شما را از خواندن بسیاری از متن‌های مشابه بی‌نیاز می‌کند. فصول کتاب دربرگیرنده‌ی مطالبی است که هر مدیری برای موفقیت بیشتر باید اشراف کاملی به آن‌ها داشته باشد.

پیمان احمدی کوشیده است تا با برقراری اتحادی معقول میان زبان دانشگاهی و دغدغه‌های حقیقی مدیران، متن مفیدی برای همه‌ی سطوح مدیریتی فراهم کند. شما در پایان این کتاب قادر خواهید بود با مرور و تمرین تکنیک‌ها و پیشنهادهایی که در اختیارتان قرار می‌گیرد، سبب تحول مفید و مؤثری در عملکرد خود و شرکت‌تان شوید.

عموماً کتاب‌هایی که به مقوله‌ی مدیریت سازمانی می‌پردازند جامعیت ندارند و روی مباحث تخصصی دقت می‌کنند. در چنین وضعیتی یک مدیر یا رهبر نمونه برای دریافت تجربه‌های پیشینیانش لاجرم می‌بایست ده‌ها و شاید صدها جلد کتاب را بارها مرور کند تا شاید بتواند ایده‌ها و نکات مفیدی به دست آورد. ولی این کتاب تلاش کرده با اهتمام به همه‌ی آزمون‌ و خطاهای تاریخی علم مدیریت جمعی، بهترین راهکارها و مناسب‌ترین عمل‌کردها را در موقعیت‌های متفاوت در نظر بگیرد.

سعی نویسنده بر این بوده که مفاهیم پیچیده‌ی مدیریتی را به زبانی ساده و کاربردی به شما منتقل کند و با در نظر گرفتن همه‌ی موقعیت‌های خطیری که یک مدیر ممکن است با آن مواجه شود، راهکارهای آزموده شده‌ی مفیدی را به شما پیشنهاد کند.

جامعیت این کتاب به شما کمک می‌کند از خرید فهرست‌های بلند و بالای کتاب‌های مدیریتی، مدیریت بحران، کنترل منابع انسانی و مواردی این‌چنینی بی‌نیاز شوید و می‌تواند دوست و مشاور خوبی در لحظات سخت و پیچیده‌ی مدیریتی شما باشد.

در بخشی از کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی می‌خوانیم:

تغییرات جمعیتی در برخی کشورها، به ویژه ایالات متحده، حفظ کارمندان را با مشکلات خاصی رو به‌ رو کرده. از دیگر عوامل مؤثر در این امر می‌توان به شرایط جدید اقتصادی، انتظارات فرهنگی و تحولات دنیای کسب‌وکار، گرایش به‌ سمت شکل‌گیری مشاغل آزاد، منسوخ‌ شدن قراردادهای سنتی میان کارفرما و کارگر، رشد استخدام اینترنتی و نحوه‌ی غلبه‌ی شرکت بر چالش‌ها اشاره کرد.

پیشنهاد حقوق بالاتر زمانی که کارمند قصد ترک شرکت را دارد چون دلیل واقعی ترک کار از سوی افراد را نادیده می‌گیرد، به‌ هیچ عنوان چاره‌ساز نیست. معمولاً در طول مصاحبه‌های ترک کار شرکت‌ها همیشه دلیل ترک شغل را از کارمندان جویا می‌شوند، اما در در نظر بگیرید اگر فقط به ظاهر مسئله پرداخته شود به‌ هیچ‌ وجه کارساز نیست.

البته مهم‌ترین استراتژی حفظ کارکنان همان استخدام صحیح آن‌هاست. فرایند استخدام فرصتی ارزشمند در اختیار شما قرار می‌دهد که از همان ابتدا حفظ کارکنان ارزشمند سازمان را پایه‌ریزی کنید. مثلاً موقع جست‌ و جوی کارمند برای یک سمت خالی، به‌ دنبال متقاضی‌هایی باشید که عمیقاً نسبت به نوع فعالیت‌ها و مسئولیت‌های مرتبط با شغل مد نظر علاقه نشان دهند.

برای استخدام بر پایه‌ی لحاظ‌ کردن خرده‌ فرهنگ، شیوه‌ی کلی انجام امور، ارزش‌های عمومی، شیوه‌ی‌ رفتار و ارتباط افراد با یکدیگر و مواردی از این دست در نظر گرفته می‌شود. همچنین باید گفت سازمان‌ها خرده فرهنگ‌هایی متعددی دارند که توصیف کننده‌ی فضای درونی واحدها، بخش‌ها و تیم‌های سازمان است.

بسیاری از تصمیمات استخدامی در مسیر غلطی گرفته می‌شوند، چرا که انتظارات شرکت از کارمند جدید هنوز مشخص نیست. برای اجتناب از گرفتار شدن در دام خطاهای رایج باید سعی مضاعفی کرد.

فهرست مطالب

مقدمه
فصل اول: تعاریف کلی
فصل دوم: آشنایی با شیوه‌های مختلف مدیریتی
فصل سوم: روش‌هایی برای مدیریت کارآمد
فصل چهارم: ابزارهایی برای سنجش عملکرد
فصل پنجم: نکات طلایی مدیریتی
فصل ششم: بهینه‌سازی جلسات
فصل هفتم: غلبه بر تعارض‌ها و تنش‌ها
فصل هشتم: استخدام کارکنان
فصل نهم: حفظ کارکنان
فصل دهم: تفکر استراتژیک
فصل یازدهم: مدیریت اخلاق در سازمان
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه