کتاب استارتاپ‌ها مشغول کارند: اطلاعاتی شگفت‌انگیز از عوامل موفقیت یا شکست

کتاب استارتاپ‌ها مشغول کارند: اطلاعاتی شگفت‌انگیز از عوامل موفقیت یا شکست

کتاب استارتاپ‌ها مشغول کارند: اطلاعاتی شگفت‌انگیز از عوامل موفقیت یا شکست اثر جوئل کورتزمن، بر اساس نتایج یک سری تحقیقات گسترده روی 350 استارتاپ و در طی 4 سال نوشته شده و مشخص می‌کند که 10 قانون اصلی وجود دارد که یک استارتاپ بتواند به موفقیت برسد و این موفقیت را در بلند مدت افزایش دهد.

این 10 قانون به شرکت نوپای شما کمک می‌کند تا جزو 2 درصد استارتاپ موفق جهانی باشید. چرا استارتاپ‌های کمی به موفقیت‌های بزرگ می‌رسند؟ چرا برخی از استاتاپ‌ها با این که ایده‌های فوق‌العاده‌ای دارند ولی نمی‌توانند به موفقیت برسند؟ در میکروکتاب استارتاپ‌ها مشغول کارند (Startups That Work) به چگونگی موفقیت یک استارتاپ پرداخته می‌شود.

جوئل کورتزمن (Joel Kurtzman)، نویسنده، روزنامه‌نگار و اقتصاددان است. او سردبیر مجله کسب‌وکار هاروارد و موسس مجله بیزینس بوده است. جوئل یکی از مشاوران ثابت در مجمع جهانی اقتصاد (داووس) است. او همچنین چندین سال متوالی به عنوان رهبر مجمع جهانی فکر فعالیت کرده است. جوئل یکی از معدود افرادی بود که در مورد بحران مالی آمریکای لاتین هشدار داد و در مورد آن هم یک کتاب نوشت که چندین مستند از آن تولید شد.

در بخشی از کتاب استارتاپ‌ها مشغول کارند می‌خوانید:

برای اینکه تکانه‌ بیشتری به کسب‌وکارتان بدهید، چیزهای با کیفیت و منحصر به‌ فرد پیشنهاد دهید. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، پیشنهادهایتان به برندی تبدیل خواهد شد که هرگز از یاد مصرف‌ کننده نمی‌رود.

بیشتر کارآفرینان شرکت‌های جدید را با هدف تولید محصولات و خدمات بهتر از آنچه در دسترس بوده است تاسیس کرده‌اند. اما توسعه‌ موفق یک محصول هرگز در خلا اتفاق نمی‌افتد. استارتاپ‌ها نیاز دارند در کمترین زمان ممکن به مشتری‌ دست پیدا کنند با توجه به واکنشی که از مشتری می‌گیرند محصول در حال توسعه را بهبود بخشند. این کار آزمایش کردن کسب و کار در جهان واقعی است و به شرکت کمک می‌کند محصولاتی تولید کند که ارزش بیشتری برای مشتری خلق می‌کند.

بسیاری از کسب‌وکارها از ترس اینکه ایده‌شان دزدیده شود در یک محیط بسته و بدون اشتراک گذاشتن محصول با مشتری کار می‌کنند. این روش به شدت ناکارآمد است، چرا که بازخوردی که از مشتری‌ گرفته می‌شود یک منبع باارزش برای تحقیق درباره‌ محصول است. هنگامی که محصول به دست مشتری برسد و یک مکالمه‌ واقعی با مشتری شکل بگیرد می‌توان توسعه‌ محصول اصلی را آغاز کرد. می‌توانید خود را جای مشتری بگذارید و از محصولی که شرکت تولید می‌کند استفاده کنید تا با نیازهای واقعی افراد در بازار آشنا شوید. همچنین مشتری می‌توانند به شما بگوید که انتظار دارد کجا و چگونه محصول‌تان را پیدا کند و چه سطحی از خدمات پس از فروش، اطمینان لازم را به او می‌دهد. این کارها به شما کمک می‌کند محصولی را به بازار معرفی کنید که ویژگی‌های منحصر به‌ فردی داشته باشد.

توجه داشته باشید که استارتاپ‌ها اگر می‌خواهند در آینده موفق باشند، باید خیلی سریع به درآمدزایی برسند. سرمایه‌گذارها همواره از اختصاص دادن پول بیشتر برای توسعه‌ محصول در آزمایشگاه امتناع می‌ورزند. اگر بتوانید نشان دهید که تعادلی میان ارائه‌ یک محصول عالی و سریع آماده کردن آن برای بازار برقرار کرده‌اید، سرمایه‌های بیشتری در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

بیشتر شرکت‌ها نگران این نیستند که فقط به خاطر یک محصول شناخته شوند. به این دلیل چشم‌انداز شرکت برای توسعه‌ محصول دورنما و توسعه‌ شرکت در آینده را تعیین می‌کند. از نظر تجاری توسعه‌ برندی که در یک حوزه‌ خاص شناخته می‌شود عقلانی است. یک برند خوب می‌تواند باارزش‌ترین دارایی یک شرکت باشد و مشتریان را متقاعد کند که از محصولات آن استفاده کنند.

فهرست مطالب

میکروکتاب چیست؟
درباره کتاب
درباره نویسنده
فصل اول: با یک تیم حداقل 3 یا 4 نفره به عنوان بنیانگذاران شروع کنید
فصل دوم: یک فرد متخصص در بازاریابی در تیم بنیان‌گذاران داشته باشید
فصل سوم: شبکه‌ای از افراد با استعداد ایجاد کنید
فصل چهارم: روی خلق ارزش تمرکز کنید، نه استراتژی خروج‌تان
فصل پنجم: با توجه به اصول مالی، پول‌تان را مدیریت کنید
فصل ششم: بازاری را هدف بگیرید که پیش از این وجود داشته است
فصل هفتم: فردی فوق‌العاده را به عنوان اولین مشتری‌تان انتخاب کنید تا نفوذ خوبی در بازار ایجاد کنید
فصل هشتم: هیئت مدیره‌ای تشکیل دهید که بتواند مشکلات را حل کند
فصل نهم: پیشنهاد‌های منحصر به فرد ارائه و آن را به برندتان تبدیل کنید
فصل دهم: اشتیاق داشته باشید و از مسیری که در آن قرار گرفته‌اید لذت ببرید
پیشنهاد میکروکتاب بعدی
پایان

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه