کووید ۱۹
پژوهشهای پزشکی
تشخیص کرونا با ساخت کیت سریع، حساس و با دوام بالا در برابر حرارت
محققان کیت تشخیص کرونا با حساسیت و دقت بالا با استفاده از نانوذرات پلیمری ساختنه اند که در برابر حرارت و pH دوام بالایی دارد.
مقالات ویروس کرونا
بررسی دلایل واکسن گریزی
نتایج یک افکارسنجی آنلاین در ایرنا نشان می دهد: «ترس از عوارض واکسن» مهمترین عامل عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی برخی از افراد جامعه است. همچنین کمتر از نیمی از پاسخگویان اعلام کردهاند که موفق به دریافت واکسن کرونا نشده&
مقالات اجتماعی
خانواده ها و فشارهای روانی دوران کرونا
خانواده ها در نظر داشته باشند در دوران کرونا میتوان با استفاده از آموزش مهارت های خود تنظیمی، حل مساله، روشهای خود مراقبتی و بالا بردن سطح آگاهی از بروز برخی مسائل و مشکلات روانی جدی جلوگیری کرد.
پژوهش های جدید پزشکی
ورزش در خانه و کاهش افسردگی دوران پاندمی کرونا
محققان دریافتند استفاده از برنامههای ورزش خانگی در دوران پاندمی کرونا، تاثیر قابل توجهی بر کاهش میزان افسردگی دارد.
مقالات ویروس کرونا
هذیان گفتن از پیامدهای شایع کرونای شدید
محققان دانشگاه میشیگان آمریکا دریافتند در بیمارانی که به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان بستری میشوند، هذیان یکی از پیامدهای شایع این بیماری است.
مقالات ویروس کرونا
ماسک؛ بهترین راه برای ممانعت از گسترش کرونا
نتایج یک مطالعه جدید و بزرگ نشان می دهد استفاده از ماسک شیوع ویروس کرونا را محدود می کند.
مقالات آموزشی
بازگشایی مدارس؛ الزامات و راهکارها
با شروع شهریورماه، مهمترین پرسش و دغدغه جامعه به ویژه خانوادهها این بوده که آیا بازگشایی مدارس در مهرماه منجر به شیوع گسترده بیماری کرونا در بین دانشآموزان، معلمان و جامعه خواهد شد یا خیر.
پژوهش های جدید پزشکی
سیاهدانه گیاهی برای درمان کووید ۱۹
مطالعات جدید محققان استرالیایی نشان میدهد سیاهدانه که گیاه بومی غرب آسیا و شمال آفریقا محسوب میشود و در ایران نیز به وفور در اراک و اصفهان میروید، میتواند به عنوان درمان عفونت کووید ۱۹ مورد استفاده قرار گیرد.
پژوهش های جدید پزشکی
آیا پاندمی کووید ۱۹ موجی از دیابت به همراه خواهد داشت؟
نتایج یک مطالعه در ایتالیا نشان میدهد حدود نیمی از بیمارانی که به دلیل کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شدهاند، به قند خون بالا مبتلا میشوند و این شرایط تا مدتها ادامه مییابد. طبق این بررسیها کرونا عملکرد پانکراس
مقالات اجتماعی
نقش تجربیات تلخ مادران از فرزندآوری در کاهش رشد جمعیت
تجربه تلخ از بارداری و زایمان قبلی مادران بر عدم فرزندآوری مجدد آنها اثرگذار است و وظیفه ماماها است که با راهکارهای خوشایند مانع از ایجاد تجربیات تلخ مادران و در نتیجه افزایش رشد جمعیت با فرزندآوری شوند.
مقالات ویروس کرونا
سطح پایین تستوسترون مردان را در معرض موارد شدید کرونا قرار میدهد
مطالعات اخیر محققان دانشگاه واشینگتن نشان میدهد سطح پایین تستوسترون میتواند مردان را مستعد عفونت شدید کرونا کند.
مقالات ویروس کرونا
تشخیص کرونا در یک ثانیه
محققان دانشگاه فلوریدا در آمریکا با همکاری دانشگاه چاوتونگ تایوان یک راهکار بسیار سریع و دقیق برای تشخیص نشانگرهای زیستی کووید ۱۹ ارایه کردند که در مدت یک ثانیه عفونت کووید ۱۹ را تشخیص میدهد.
مقالات ویروس کرونا
ویروس کرونا و آلودگی سلولهای چشم
مطالعه محققان آمریکایی شواهدی را نشان میدهد مبنی بر اینکه ویروس کووید-۱۹ میتواند سلولهای چشم را آلوده کند.
مقالات ویروس کرونا
اهمیت مراقبت از کودکان در پاندمی کرونا
کودکان در دوران همه گیری کرونا از گروه هایی هستند که نیازهای مراقبتی و سلامتی آنان فراموش می شود. توجه به درمان افراد مبتلا و کنترل پیک های کرونا سبب شده است، نیازهای مراقبتی کودکان نادیده گرفته شود.
ویروس کرونای هندی
ویژگی های کرونای هندی
هند در حال مبارزه با افزایش صعودی و سریع شمار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است که بیمارستانهای این کشور را زیر فشار مضاعف قرار داده و منجر به کمبود شدید تخت و اکسیژن شده است.
مقالات تغذیه و سلامتی
نکات مهم برای حفظ انرژی و سلامتی روزهداران
مطالعات مختلف اثرات مفید روزهداری را بر سلامت جسمی و روحی تایید کردهاند. مطالعات جدید نشان میدهد رعایت چند نکته ساده میتواند به حفظ انرژی و شادابی روزهداران منجر شود.
مقالات ویروس کرونا
شناسایی ژنهای عامل مقابله با کووید ۱۹
محققان ۶۵ ژن انسانی را شناسایی کردند که با ویروس SARS-CoV-۲ عامل بیماری کرونا مقابله میکنند.
مقالات بهداشت و سلامت
بلای چاقی بر سر سلامت
در مجموع، شیوع استاندارد شده سنی اضافه وزن و چاقی در زنان و مردان بالغ از ۳۹٫۲ درصد در سال ۱۹۸۰ به ۵۳٫۱ درصد در سال ۲۰۱۵ رسیده و شیوع استاندارد شده اضافه وزن و چاقی در کودکان دختر و پسر در مجموع، از ۶٫۷ درصد به ۱۳٫۹ درصد افزایش پیدا کرده است.
مقالات ویروس کرونا
داروی سرطان شدت بیماریزایی ویروس کووید ۱۹ را کاهش میدهد
محققان دانشگاه مریلند واقع در آمریکا توانستند سمیترین پروتئینهای تولیدشده توسط ویروس کووید ۱۹ را شناسایی کرده و با استفاده از یک داروی ضدسرطان تایید شده، آثار مخرب این پروتئینهای ویروسی را کاهش دهند.