کلسترول بد
ویژه ماه مبارک رمضان
۹ فایده مهم روزه گرفتن که شما را شگفت زده میکند
فواید روزه داری از منظرهای مختلف میتواند متفاوت باشد. مثلا از نظر طب سنتی و علمی فواید یکسان و گاه متفاوتی دارد. روزه گرفتن فایدههای بسیار زیادی برای بدن دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف کرنبری و جلوگیری از زوال عقل
طبق یک مطالعه جدید، افراد مسن سالمی که به طور منظم کرنبری می خورند، ممکن است حافظه و عملکرد مغز بهتری داشته باشند و همزمان کلسترول شان کاهش یابد.
مقالات سلامت
روشهایی برای کاهش فوری کلسترول
کلسترول برای بسیاری از فرآیندهای بدن انسان حیاتی است؛ زمانی که افراد در مورد کلسترول بالا به صورت منفی صحبت می کنند، معمولا به LDL با نام مستعار «کلسترول بد» اشاره دارند تا HDL «کلسترول خوب» یا VLDL (که حامل تری گلیسیرید در خو
مقالات پزشکی
تاثیر کلسترول خوب بر کاهش خطر آلزایمر
تحقیقات جدید نشان می دهد که "کلسترول خوب" ممکن است با افزایش سن در سلامت مغز نقش داشته باشد.
پژوهش های جدید پزشکی
راهکار جدید تشخیص زودهنگام خطر بیماریهای قلبی و عروقی
محققان موسسه کارولینسکا در یک تحقیق گسترده دریافتند دو پروتئین که ذرات کلسترول را در خون جابهجا میکنند، نشانگرهای زیستی قابل اعتمادی برای تشخیص خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی محسوب میشوند.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویههایی که قند خون دیابتی ها را تنظیم میکنند
اگرچه بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ نیاز به پیگیری های متعدد میزان قند خون و ادامه روند دارودرمانی دارند، اما در کنار داشتن یک شیوه زندگی مناسب، ثابت شده است که برخی ادویه جات می توانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند.
مقالات پزشکی و سلامت
حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده
زمانی که عملکرد سلول های عضلات در ریه ها مختل شود و دچار انقباض و سفت شدن شوند، آسم بروز می کند. این سلول ها روی سایر سلول ها نیز اثر می گذارند و شروع به تولید بیشتر مواد مخاطی غلیظ و جذاب می کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب
مصرف برخی خوراکیها میتواند به حفظ سلامت قلب کمک کند. بیماری قلبی در سراسر جهان دلیل یک سوم مرگومیرها است. رژیم غذایی نقش بسزایی در سلامت قلب دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
خوراکیهای دشمن سلامتی کبد
ممکن است به این موضوع اهمیت چندانی ندهید، اما کبد شما به طور شبانه روزی و به سختی کار میکند تا شما را سرحال و سالم نگه دارد. بنابراین، هنگامی که از مراقبت مناسب کبدتان خودداری میکنید، ممکن است عوارض مختلف و مسائلی جدی برای کبد ایجاد شود.
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
مقالات تغذیه و سلامت
خوراکیهایی برای کنترل کلسترول
وقتی صحبت از کلسترول بالا میشود، بسیاری از افراد به یاد ازدیاد وزن و مشکلاتی مشابه خواهند افتاد، اما حتی افراد فعال مانند دوندهها نیز باید به سطح کلسترول خود توجه کنند.
پژوهش های جدید پزشکی
ارتباط بین زوال عقل با سیگار و بیماریهای قلبی
محققان بر اساس بزرگترین تحقیقاتی که در رابطه با تاثیرات سیگار کشیدن و بیماریهای قلبی و عروقی بر زوال عقل انجام گرفته است، دریافتند این دو عامل، توانایی یادگیری و حافظه را مختل میکنند.
مقالات تغذیه و سلامت
روغن خوراکی هوشمند، جدیدترین اختراع دست بشر
روغنهای هوشمند جدید تلفیقی از روغنهای نسل قبل به همراه بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان است که توانسته طرفداران زیادی را به خود جذب کند.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
مقالات تغذیه و سلامتی
این غذاها را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید!
این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است. ولی چنین ادعایی هنوز در مورد مکمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.
مقالات تغذیه و سلامت
این غذاها سرشار از کلسترول بد هستند
وجود چربی در بدن برای ایجاد اسیدهای صفراوی، عملکرد قلبی عروقی و مجموعه ای از فرایندهای بدن ضروری است