کاهش التهاب
ویژه ماه مبارک رمضان
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه مبارک رمضان
آغاز ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی و تعالی روحی و معنوی است، اما روزه داری علاوه بر تاثیرات معنوی، به سلامت جسم و پاکسازی بدن از سموم مضر و رفع التهابات خطرناک نیز کمک می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
برترین رژیم غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی
رژیمهای غذایی مدیترانهای، WW، Flexitarian، کلینیک مایو، والیومتریکس، DASH، MIND و نوردیک برترین رژیمهای غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی انتخاب شدهاند.
مقالات پزشکی
پیش بینی آرتروز از روی الگوی راهرفتن
مطالعات جدید نشان میدهد افرادی که هنگام راهرفتن فشار بیشتری روی زانو و لگن وارد میکنند، احتمالا در آینده به آرتروز مبتلا میشوند.
مقالات تغذیه و سلامت
۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور میکند
التهاب مزمن زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی به سلولهای سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماریهای خودایمنی میشود.
پژوهش های جدید پزشکی
علاج میگرن با رژیم غذایی گیاهی
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد رژیم غذایی گیاهی غنی از سبزیجات با برگ پهن سبز تیره علائم میگرن مزمن را کاهش میدهد.
مقالات پزشکی
داروی ریتوکسیمب و درمان رماتیسم مفصلی
مطالعات اخیر محققان آمریکایی نشان میدهد دز کم از داروی "ریتوکسیمب" میتواند علائم و فعالیت بیماری رماتیسم مفصلی را کاهش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویههایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان
ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
فناوری جدید پزشکی
بانداژی که در صورت وجود عفونت درخشان میشود
محققان دانشگاه آر ام آی تی (RMIT) در ملبورن با استفاده از فناوری نانو موفق به تولید یک بانداژ ارزان قیمت آنتی باکتریال شدند که در صورت بروز عفونت در محل زخم، با استفاده از اشعه ماوراء بنفش، درخشان میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب
مصرف برخی خوراکیها میتواند به حفظ سلامت قلب کمک کند. بیماری قلبی در سراسر جهان دلیل یک سوم مرگومیرها است. رژیم غذایی نقش بسزایی در سلامت قلب دارد.
مقالات ورزش و سلامتی
دلایل مهم ورزش ناشتا در برنامه روزانه
اگرچه صبحانه مهمترین وعده غذایی در طول روز است و ورزش نیز منجر به تقویت خلق و خوی، بهبود عملکرد مغز و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، اما انجام فعالیت بدنی قبل از وعده صبحانه، فواید سلامتی بسیار بیشتری دارد.
پژوهش های جدید پزشکی
درمان کووید ۱۹ با داروی ضد انگل
مطالعات جدید نشان میدهد داروهایی که برای درمان کرم نواری تجویز میشود، الهامبخش تولید ترکیباتی است که در درمان کووید ۱۹ موثر است.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ خوراکی که شما را باهوش میکنند
غذاهایی که میخوریم میتوانند تأثیر زیادی در ساختار و سلامت مغز ما داشته باشند. دنبال کردن یک رژیم غذایی تقویت کننده مغز میتواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتیبانی کند. مغز عضوی است که از حدود ۲۰ درصد کالری بدن اس
پژوهش های جدید پزشکی
کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی با مصرف غلات
مطالعات محققان دانشگاه ایالتی بولینگ گرین در اوهایو نشان میدهد مصرف سه وعده غلات کامل در روز، خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
پژوهش های جدید پزشکی
هیدروکسی کلروکین و رمدسیور تاثیری در بهبود بیماران کرونایی ندارند
هیدروکسی کلروکین و رمدسیور تاثیری در بهبود بیماران کرونایی ندارند
مقالات تغذیه و سلامت
۶ مزیت نوشیدن آب گرم با معده خالی!
بسیاری از ما عادات مشخصی را هنگام بیدار شدن صبحگاهی داریم؛ از جمله نوشیدن قهوه، چای و آب سرد. با این حال این نکته ثابت شده که نوشیدن آب گرم در اوایل صبح مزایای بهداشتی شگفت انگیزی به دنبال دارد.
مقالات پزشکی و سلامت
عدم تعادل هورمونی ناشی از کدام عوامل خطر است؟
عدم تعادل هورمونی نقش مهمی در بوجود آمدن مشکلات عمده بهداشتی دارد. هورمون ها پیام رسان های شیمیایی هستند که برای بسیاری از جنبه های سلامتی نقش مهمی دارند و توسط غدد و اندام های مختلف از جمله تیروئید، آدرنال، هیپوفیز، تخمدان، بیضه ها و پانکرانس ترشح م
مقالات تغذیه و سلامت
۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها
بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ اسانس ضروری که علائم آلرژی را کنترل می کنند
برای بهره مندی از این روغن های ضروری که علائم آلرژی را کنترل می کنند، شما باید مطمئن شوید که این روغن با کیفیت بالا و ارگانیک هستند.
تغذیه و ویروس کرونا
زردچوبه یک سلاح قدرتمند در مقابل کووید ۱۹
مطالعات جدید محققان نشان میدهد نانوسیستمهای موجود در کورکومین (ترکیب اصلی زردچوبه) در درمان ویروس جدید کرونا موثر هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.