ماهی ساردین
مقالات تغذیه و سلامت
۷ نوع بیماری، ارتباط مستقیم با فقر ویتامین دی دارند
ویتامین دی از ویتامین های محلول در چربی است، که به رشد و استحکام استخوانها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می کند. این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده ها و کاهش دفع از کلیه به متابولیسم استخوان ها نیز کمک
مقالات ویروس کرونا
مصرف میوه و سبزیجات و کاهش ابتلا به کرونا
محققان میگویند افرادی که میوه و سبزیجات فراوان مصرف کرده و مصرف غذاهای فرآوری شده را قطع میکنند، تا ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید کرونا قرار دارند.
مقالات تغذیه و سلامت
عوارض مصرف بیش از حد کنسرو ماهی تن
ماهی تن از محبوبترین خوراکیهایی است که بسیاری از افراد در سراسر جهان مصرف میکنند، اما این خوراکی محبوب در کنار مزایا، برخی معایب را نیز شامل میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
تغذیه و روان؛ غذای سالم به سلامت روان کمک میکند
ممکن است هنگام بروز استرس یا افسردگی هوس غذاهای چرب داشته باشیم اما این غذاها همانقدر که میتوانند آرامبخش باشند میتوانند هیچ مزیتی برای سلامت روان نداشته باشند.
مقالات تغذیه و سلامت
ویتامین هایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید بخورید!
با قرار گرفتن در آستانه ۴۰ سالگی توده عضلانی شما کاهش می یابد، احتمال افزایش وزن بیشتر می شود و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی و دیابت بیشتر می شود.
تغذیه سالم
ویتامینهایی که به کنترل اشتها و مبارزه با چاقی کمک میکنند
اینطور ثابت شده که دریافت منظم برخی ویتامین ها منجر به کنترل اشتها و کاهش میل به زیاده خوری می شود.
مقالات ویروس کرونا
چطور برای واکسیناسیون کرونا آماده شویم؟
امسال با واردات و نزدیک شدن به تولید داخلی واکسن کرونا، بحث واکسیناسیون مطرح میشود، برای اینکه بدن ما بیشترین آمادگی را برای دریافت واکسن، مقابله با عوارض احتمالی و افزایش تاثیر ایمنیزایی واکسن داشته باشد چه کارهایی را باید از قبل ا
مقالات تغذیه و سلامت
نوروپاتی دیابتیک و غذاهای مناسب
یکی از بهترین روشهای طبیعی برای کنترل نوروپاتی دیابتیک (آسیب عصبی ناشی از دیابت) اصلاح روش تغذیه است. رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی گیاهی (فیتونورتینت)، امگا ۳، اسیدهای چرب، غلات کامل، ویتامین ب ۱۲ و لیپوئید اسید به عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن ک
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف ماهی و پیشگیری از بروز بیماری قلبی
نتایج مطالعهای جدید نشان میدهد که مصرف منظم ماهیهای چرب میتواند به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در افراد در معرض خطر مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک کند.