تنگی نفس
مقالات ورزشی
معرفی ورزشهای مناسب برای کسانی که فشارخون دارند
هرچند ورزش بخش مهمی از پازل سلامت جسم و روان است، اما برای افرادی که دچار عوارضی هستند میتواند خطراتی داشته باشد.
مقالات پزشکی
این تغییرات در پاها نشانه مشکلات قلبی است
بسیاری از ما ممکن است فوراً مشکلات پا را با سلامت قلب مرتبط نکنیم. این در حالی است که می دانیم شرایط سلامتی مانند دیابت می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در پا، ساق پا و ران شود.
مقالات تغذیه و سلامت
اطلاعات کامل در مورد فقر آهن
کمخونی فقر آهن به دلیل کمبود آهن در خوراک یا جذب نشدن آهن توسط بدن اتفاق میافتد. علیرغم شیوع این بیماری، بیشتر افرادی که از فقر آهن یا کمخونی خفیف رنج میبرند، تا زمانی که بیماریشان شدت نیافته، معمولاً متوجه علائم آ
مقالات فناوری نانو
راهاندازی استارتاپی برای درمان فیبروز ریه با کمک نانوذرات
پژوهشگران با راهاندازی استارتاپی به نام نانوبیوتراپیوتیکس (Nano Biotherapeutics) به دنبال تجاریسازی روشی هستند که در آن نوعی نانوذره دارای پوششی از جنس قند میتواند مانع از فیبروز ریوی شود.
مقالات پزشکی
مصرف کافی آب نارسایی قلبی را کاهش میدهد
نارسایی قلبی یک بیماری مزمن و بالقوه کشنده است که زمانی رخ میدهد که عضله قلب دیگر آنطور که باید خون پمپاژ نمیکند.
مقالات پزشکی
زنگ خطرهای بیماری قلبی
بیماریهای قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان هستند. مشکلات قلبی به تدریج و در طول چند سال ایجاد میشوند، بنابراین با آگاهی از عوامل خطر آن میتوان اقدامات موثری در جهت پیشگیری انجام داد.
مقالات ویروس کرونا
علائم رایج امیکرون بعد از بهبودی
نتایج بررسیها نشان میدهد خستگی، مه مغزی، ناراحتی قلبی، تنگی نفس، مشکلات خواب تا بدن درد، علائم رایجی هستند که پس از ابتلا به کووید برای مدت طولانی در افراد در همه گروههای سنی از جمله کودکان و سالمندان مشاهده میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا باید چای سبز بخوریم؟
آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی و رفع خستگی میشود.
مقالات پزشکی
کرونا با قلب چه میکند؟
پس از ورود کرونا به بدن سوخت ساز افزایش یافته تعادل عرضه و تقاضا در بدن به هم ریخته و منجر به افزایش فعالیت قلب شده که به مرور زمان میتواند نارسایی قلبی نامنظمی ضربان قلب، حمله و سکته قلبی ایجاد کند.
پژوهشهای جدید پزشکی
ترکیب داروهای ضدافسردگی و مسکن و افزایش خطر خونریزی روده
محققان با انجام یک مطالعه جدید دریافتند؛ مصرف مسکنهای رایج در کنار داروهای ضد افسردگی خطر بروز خونریزی روده را افزایش میدهد.
ویژه روز جهانی سالمندان
شایعترین اختلالات عصبی در سالمندان
شایعترین اختلالات عصبی که سالمندان را تحت تاثیر قرار میدهد، آلزایمر، سکته مغزی، لرزش ارثی، نوروپاتی، پارکینسون و صرع را شامل میشود.
مقالات ورزش و سلامت
دلایل خستگی در زمان فعالیت بدنی
داشتن یک روز پر از استرس و خواب بد شبانه، هر دو باعث کاهش سطح انرژی و احساس خستگی می شود. بنابراین اگر حین ورزش احساس خستگی می کنید، باید سبک و روال زندگی، شغل و دیگر روابط اجتماعی تان را از نظر میزان استرس مرور کنید.
پژوهش های جدید پزشکی
استنشاق دود سیگار در کودکی، رماتیسم مفصلی در بزرگسالی
مطالعات اخیر محققان بیمارستان بریگهام در انگلیس نشان میدهد افرادی که در کودکی در معرض دود سیگار والدین قرار دارند، در بزرگسالی مستعد ابتلا به رماتیسم مفصلی هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
شایعترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها
متخصصان همیشه بر لزوم اهمیت دریافت مقدار کافی از ویتامین ها و مواد مغذی در رژیم روزانه غذایی تاکید می کنند، اما نکته بسیار مهمی که بسیاری از افراد جامعه توجه زیادی به آن ندارند، مصرف درست و به اندازه آنها است.
پزوهش های جدید پزشکی
هیپوکسی: ۵ علامت افت اکسیژن خون
هیپوکسی زمانی اتفاق می افتد که اکسیژن خون به ویژه در شریان ها پایین تر از حد معمول باشد. در این زمان خون اکسیژن کافی برای بافت های بدن شما را تامین نمی کند.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا مصرف ویتامین B۱۲ مهم است؟
ویتامین B۱۲، برای عملکرد طبیعی مغز شما ضروری است و نقش مهمی در تشکیل سلولهای قرمز خون و DNA در بدن شما دارد. آیا میدانید متابولیسم هر سلول در بدن به ویتامین B۱۲ بستگی دارد؟ بله، این کار انجام میشود، زیرا به سنتز اسیدهای چرب و
پژوهش های جدید پزشکی
یک گام بزرگ به سمت ساخت کلیه مینیاتوری
محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی واقع در آمریکا توانستند ساختارهایی را بسازند که سنگبنای تولید کلیه مصنوعی محسوب میشوند و مدل دقیقی برای آزمایش انواع داروها و روشهای درمانی هستند.
پژوهش های جدید پزشکی
تولید واکسن موثر برای بیماری مالاریا
محققان انستیتوی تحقیقات نظامی والتر رید با همکاری محققان دانشگاه پنسیلوانیا واکسنی جدید با استفاده از فناوری mRNA تولید کردند که قادر است مدلهای جانوری را در برابر بیماری مالاریا محافظت کند.
به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۱
ژست روشنفکری به قیمت جان
سیگار کشیدن در بسیاری نقاط جهان به یکی از نمادهای روشنفکری به ویژه میان بانوان تبدیل شده، در حالیکه آمار مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات در جهان به بیش از هشت میلیون نفر در سال رسیده است که از این میان ۱.۲ میلیون نفر، سیگاری نیستند و فقط قربانی دود دس
پژوهش های جدید پزشکی
نارسایی کلیه در افراد افسرده ۱.۴ برابر بیشتر است
مطالعات جدید نشان میدهد احتمال تضعیف عملکرد و نارسایی کلیه در افرادی که مدام دچار علائم افسردگی هستند، ۱.۴ برابر بیشتر است.