ویتامین سی
مقالات تغذیه و سلامت
این پنج صبحانه به افزایش قد کودکتان کمک میکند
تصور خیلی از ما این است که شاخص رشد قد فقط و فقط در مسئله ژنتیک خلاصه میشود. البته این تصور چندان غلط نیست. ژنتیک نخستین عامل در رشد قد به حساب میآید اما در کنارآن عوامل دیگری نیز هستند که باعث میشوند کودک رشد قدی خوب یا ضعیفی داشته
مقالات تغذیه و سلامت
خواص بادام هندی برای دیابتیها
بادام هندی از جمله مغز دانههایی است که خاصیت بسیاری برای افراد دیابتی، به منظور فائق آمدن بر مشکلات این بیماری دارد. افراد دیابتی باید خوردن و نوشیدن شان را کنترل کنند.
مقالات پزشکی
راههای درمان کم خونی
کم خونی را بیماری خاموش میگویند؛ زیرا در بسیاری مواقع متوجه علائم آن نمیشوید در این گزارش ۱۹ راه درمان آن را توضیح داده ایم.
مقالات بهداشت و سلامت
هشدار نسبت به عوارض مصرف خودسرانه مکملهای پوستی
مکمل ها چنانچه خودسرانه و در مواردی بیش از نیاز بدن استفاده شوند، در بسیاری از مواقع نه تنها تاثیری ندارند بلکه عوارض جدی هم به دنبال خواهند داشت.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید متنوع فیجوا را بشناسید
فیجوا (Feijoa) یا فوجی گونهای گیاهان گلدار نه تنها منبع مهمی از ویتامین ث محسوب میشود، بلکه فواید متنوعی برای سلامتی انسان به همراه دارد
مقالات پزشکی و سلامت
چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد؟
محققان الگوهای خاصی از آسیبهای دی ان ای را شناسایی کردند که بر اثر مصرف گوشت قرمز ایجاد میشود و احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!
کمتر کسی می داند که مصرف روزانه اسفناج منجر به کاهش سطح کلسترول شده و از مشکلات گردش خون و قلب پیشگیری می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
مقالات تغذیه و سلامتی
۷ نکته برای حفظ سلامت پوست در ماه رمضان
داشتن رژیم غذایی مناسب و توجه به سلامت بدن در ماه رمضان اهمیت دارد. در این بین مهمترین مسئله میزان مصرف آب است که اثر مناسبی روی کارکردهای بدن دارد.
مقالات تغذیه و سلامتی
این غذاها را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید!
این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است. ولی چنین ادعایی هنوز در مورد مکمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت
نحوه غلط مصرف آب و غذا میتواند منجر به بروز مشکلاتی شود در حالی که شیوۀ درست آن بدن را سالم و سلامت نگه میدارد. به همین دلیل خوردن یک وعده سحری سالم و مناسب در کیفیت روزی که در پیش رو دارید تأثیرگذار است. خوردن غذای مناسب در سحر میت
مقالات پزشکی و سلامت
ویتامین سی و کاهش خطر بروز آب مروارید
مطالعات جدید محققان نشان میدهد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالای ویتامین سی، خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
ویتامین هایی برای تخفیف علائم افسردگی!
رژیم غذایی فاقد ویتامین ها و مواد مغذی کلیدی، بی شک مخرب ترین اثرات را روی سلامت روان شما دارد و باعث کاهش خلق و خو می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
رازهایی درباره توتها، میوههایی سرشار از آنتی اکسیدان
توت ها یکی از سالم ترین غذاهایی هستند که می توانید بخورید. این گروه از میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها برای کمک به کنترل رادیکال های آزاد در بدن هستند.
مقالات پزشکی و سلامت
پلاکتهای خون را چگونه به صورت طبیعی افزایش دهیم؟
پلاکت خون باید بین ۱۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار در هر میلی متر مکعب خون برای بزرگسالان باشد. البته پلاکت خون در کودکان و نوزادان کمی بیشتر است. زمانی که پلاکت زیر ۵۰ هزار و یا این که بیشتر از یک میلیون باشد، اتفاق غیر طبیعی رخ داده است و حتما باید به آن توجه
مقالات تغذیه و بهداشت
نشانههای عجیب کمبود ویتامین سی در بدن
ویتامین سی یک ویتامین محلول در آب است و بدن شما برای عملکردهای متعدد روزانه به آن نیاز دارد. زنان بزرگسال روزانه به ۷۵ میلی گرم و مردان به ۹۰ میلی گرم ویتامین سی نیاز دارند. شما به راحتی می توانید این ویتامین را از طریق مصرف برخی مواد غذایی به
مقالات تغذیه و سلامتی
چطور بفهمیم تغذیه سالمی داریم؟
تغذیه خوب به معنای انتخاب رژیم غذایی متعادل و اجتناب از غذاهای مضر است. تغذیه خوب یعنی محدود کردن دریافت کالری از طریق شیرینی ها، غذاهای فوری و ... و انتخاب میزان کافی از میوه ها و سبزیجات، پروتئین ها، دانه های کامل، حبوبات، آجیل و چربی های سالم.
ت
مقالات پزشکی و سلامت
باورهای غلط درباره سرماخوردگی را بشناسید
سرماخوردگی بیماری است که فرد تنها کاری که می تواند هنگام مواجهه با آن انجام دهد، استراحت و انتظار برای به پایان رسیدن دوره بیماری است.
چطور در طول روز دچار کمبود انرژی نشویم؟
اگرچه استرس، مصرف برخی داروها، اختلالات خواب یا برخی بیماریها باعث می شوند شما در طول روز احساس خستگی مداوم داشته باشید، اما در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه نامناسب و عادات غلط غذایی است.
خوشبختانه استفاده از مواد غذایی طبیعی انرژی &zw