سلنیوم
مقالات پزشکی
دو عامل افزایش سرطان پروستات
زمانی که سرطان پروستات در استخوانها و غدد لنفاوی لگنی منتشر شود متأسفانه کاری زیادی برای بیمار نمیتوان انجام داد و در صورت زیادشدن بایستى تحت جراحى خارج کردن بیضهها و یا درمان هورمونی قرار بگیرد.
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف سلنیوم روند پیری را کند میکند؟
سلنیوم یک ماده معدنی ضروری است که برای بسیاری از عملکردهای بدن مهم است. تحقیقات اخیر نشان می دهد که سلنیوم دارای خواص ضد پیری است و حتی ممکن است از ابتلا به بیماری های مرتبط با افزایش سن پیشگیری کند.
مقالات تغذیه و سلامت
خواص بادام هندی برای دیابتیها
بادام هندی از جمله مغز دانههایی است که خاصیت بسیاری برای افراد دیابتی، به منظور فائق آمدن بر مشکلات این بیماری دارد. افراد دیابتی باید خوردن و نوشیدن شان را کنترل کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که کلسیم مورد نیاز بدن را تامین میکنند
برخی از افراد به دلیل حساسیت نمیتوانند شیر بنوشند و هضم آن برایشان دشوار است، بنابراین به دنبال منابع دیگری برای تامین کلسیم هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که مانع آسیب نور خورشید میشوند
یک تصور غلط رایج این است که با استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه آفتابی و لباس های آستین دار، از رسیدن اشعه خورشید به پوست جلوگیری می کنند. اما به هر حال نمی توان به طور کامل جلوی اشعه های خورشید را گرفت.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید پرشمار مصرف سیر برای مردان
از سیر معمولاً برای افزایش طعم در غذا استفاده میشود. اما استفادههای سنتی و درمانی خوردن سیر طبخ شده و سیر خام مربوط به دوران باستان است. جالب است بدانید سیر، اثراتی بسیار مثبت روی سلامت مردان خواهد داشت.
پژوهش های جدید پزشکی
کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی با مصرف غلات
مطالعات محققان دانشگاه ایالتی بولینگ گرین در اوهایو نشان میدهد مصرف سه وعده غلات کامل در روز، خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
پاکسازی سموم کبد با غذاهای گیاهی
بسیاری از سموم بر روی بزرگترین غده بدن یعنی کبد تاثیر می گذارند و این در حالی است که بیشتر عوارض ناشناخته کبدی منجر به مرگ خواهند شد.
مقالات تغذیه و سلامت
بهترین گزینه های غذایی سرشار از امگا ۳
احتمالا در مورد اسیدهای چرب امگا ۳ و تمام فواید آنها برای جلوگیری از ابتلا به آرتریت، بیماری قلبی و پوکی استخوان شنیده اید.
مقالات تغذیه و سلامت
تغذیه و روان؛ غذای سالم به سلامت روان کمک میکند
ممکن است هنگام بروز استرس یا افسردگی هوس غذاهای چرب داشته باشیم اما این غذاها همانقدر که میتوانند آرامبخش باشند میتوانند هیچ مزیتی برای سلامت روان نداشته باشند.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!
کمتر کسی می داند که مصرف روزانه اسفناج منجر به کاهش سطح کلسترول شده و از مشکلات گردش خون و قلب پیشگیری می کند.
مقالات تغذیه و سلامتی
۷ نکته برای حفظ سلامت پوست در ماه رمضان
داشتن رژیم غذایی مناسب و توجه به سلامت بدن در ماه رمضان اهمیت دارد. در این بین مهمترین مسئله میزان مصرف آب است که اثر مناسبی روی کارکردهای بدن دارد.
مقالات تغذیه و سلامتی
این غذاها را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید!
این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است. ولی چنین ادعایی هنوز در مورد مکمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
مقالات سلامتی و بهداشت
عادتهایی که به سلامت و درخشندگی پوست منجر میشوند
پوست آینه سلامت بدن است و نیاز به مراقبت دارد. با رعایت چند راهکار ساده میتوان بدون نیاز به صرف هزینههای سرسامآور، پوستی سالم و شاداب داشت
مقالات تغذیه و سلامتی
چطور بفهمیم تغذیه سالمی داریم؟
تغذیه خوب به معنای انتخاب رژیم غذایی متعادل و اجتناب از غذاهای مضر است. تغذیه خوب یعنی محدود کردن دریافت کالری از طریق شیرینی ها، غذاهای فوری و ... و انتخاب میزان کافی از میوه ها و سبزیجات، پروتئین ها، دانه های کامل، حبوبات، آجیل و چربی های سالم.
ت
با ویتامینهای ضد سرطان آشنا شوید
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
انواع مواد مغذی برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند اما مشکل این است که