انتخابات 1400
انتخابات ریاست جمهوری
بازتاب نخستین مناظره تلویزیونی در فضای مجازی
داده کاوی از شبکه های اجتماعی نشان میدهد که پس از مناظره نخست روز گذشته، طیف مختلفی از کاربران شبکه های اجتماعی وارد گود شده و در نقد و حمایت از نامزدها اظهار نظر کردند.
مقالات انتخابات ریاست جمهوری
رسانههایی که حق جانبداری انتخاباتی ندارند
قاعده این است رسانههایی که از بودجه عمومی استفاده میکنند در ایام انتخابات بیطرف باشند و نباید از بودجه عمومی برای تبلیغات جریان یا نامزد خاصی استفاده کنند چرا که این کار از نظر قانونی ممنوع، از نظر اخلاقی نکوهیده و از لحاظ شرع
با نامزدهای ریاست جمهوری 1400
درباره محسن رضایی
محسن رضایی با سابقه فرماندهی سپاه پاسداران و مدرک دکتری اقتصاد به عنوان یکی از نامزدهای تایید صلاحیت شده در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری از طرف شورای نگهبان معرفی شده است.
با نامزدهای ریاست جمهوری 1400
درباره علیرضا زاکانی
علیرضا زاکانی از زمان دانشجویی به دلیل نقشآفرینی در بسیج تاکنون همواره جزو افراد محوری جریان اصولگرایی بوده و در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری بهعنوان یکی از نامزدها، صلاحیت او تایید شده است.
انتخابات ۱۴۰۰ در رسانه ها
مشارکت حداکثری؛ اولویت اصلی در انتخابات ۱۴۰۰
در حالی که چشمها به انتخابات ١٤٠٠ در ایران خیره شده است، احزاب و متولیان انتخابات در پی ایجاد شور انتخاباتی هستند و اولویت اصلی آنها، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.
انتخابات ریاست جمهوری
ابزارهای رسانه ای و جریان انتخابات
یک کارشناس شبکههای اجتماعی پیش بینی کرد: اگرچه رسانه های رسمی می توانند در انتخابات پیش رو در جریان سازی تاثیر داشته باشند اما با توجه به شرایط کنونی در شبکه های اجتماعی به نظر می رسد توییتر و کلاب هاوس می توانند مبدا جریان سازی شوند.
مقالات انتخابات 1400
الزامات انتخابات 1400
یکی از نظامیان کاندیدای ریاست جمهوری گفته من نظامیان را به کابینه خودم راه نمیدهم. این، خود نشانه عدم مقبولیت وجود نظامیان در امور سیاسی حتی از نگاه خود نظامیان است. انتظار اینست که مسئولان، مردم و خود نظامیان، عزم خود را برای جلوگیری از
انتخابات؛ مهمترین عرصه ظهور و بروز مردمسالاری
زمان زیادی تا ثبتنام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باقی نیست در این فرصت هر اقدامی که بتواند امید مردم را افزایش دهد تا آینده خود را روشنتر ببینند و بدین ترتیب بستر مشارکت حداکثری مردم فراهم شود، باید استقبال کرد.
لازمه مشارکت سیاسی، افزایش اعتماد عمومی است
مشارکت سیاسی در حد اعلای خود زمانی اتفاق میافتد که بر اساس اصل ششم قانون اساسی، انتخابات رقابتی به عنوان رکن اساسی در اداره کشور مورد توجه قرار بگیرد؛ که لازمه این کار هم افزایش ضریب اعتماد عمومی و ارتقا حقوق اجتماعی کاندیداهاست.
انتخابات ۱۴۰۰ و مهمترین اسباب مشارکت
نرخ مشارکت انتخاباتی تابعی از میزان امید و انگیزه در جامعه است. در شرایطی که تغییر تیم حاکم بر کاخ سفید خوشبینیها به کاهش فشار بر ایران را افزایش داده، بسیاری از ناظران میگویند تلاشها در جهت امیدکشی، به کاهش مشارکت و به تبع آن
چشمانداز اصلاح قانون انتخابات ریاستجمهوری
فضای سیاسی کشور تا انتخابات ۱۴۰۰ چند ماهی بیشتر فاصله ندارد و برخی رویدادها، اقدامات و اظهارنظرها حاکی از آن است که زیرپوست این فضا فعالیت های انتخاباتی در جریان است.
تسریع در روند بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات، اعلام رسمی برخی از چهره های سی
انتخابات ۱۴۰۰ و چهار آسیب سیاسی
انتخابات ۱۴۰۰ عرصهای است که بسیاری با چشم امید به آن مینگرند؛ برخی برای به دست آوردن منصب و بسیاری هم بهبود اوضاع. فرصت انتخابات اما میتواند با چالشهایی هم همراه شود.
نگاهی به تجارب انتخاباتی اعم از ریاستجمهوری، م
چالشهای جریان اصلاحطلبی و انتخابات ۱۴۰۰
ایرنا- فضای سیاسی کشور، احتمال سربرآوردن دوباره اختلافات دیرین جریان اصلاحطلبی را در فاصله ۶ ماه مانده به انتخابات ریاستجمهوری افزایش داده است. اختلافاتی میان دو طیف جریان راست و چپ این جریان که سالها در سایه همکاری در قالب سازوکاره
گذرگاه سخت انتخابات ۱۴۰۰
دیرزمانی است که فعالان و جریانهای سیاسی در سال پایانی دولت دوازدهم یا هر سالی که انتخاباتی پیش رو دارد، حال و هوای دیگری پیدا میکنند و تکاپوهایشان برای جذب آراء حداکثری آغاز میشود.
در گزیده سرمقاله ۱۷ آذر ۱۳۹۹ روزنامه ابتکار