اسید فولیک
مقالات تغذیه و سلامت
کمبود چه مواد غذایی باعث افزایش ابتلا به افسردگی میشود؟
هنگامی که فردی دچار افسردگی باشد، سطح انرژی در او کمتر از حد معمول است و اشتیاق و اشتها برای بسیاری از چیزها از جمله غذا در او از بین میرود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال میشود.
مقالات پزشکی
راههای درمان کم خونی
کم خونی را بیماری خاموش میگویند؛ زیرا در بسیاری مواقع متوجه علائم آن نمیشوید در این گزارش ۱۹ راه درمان آن را توضیح داده ایم.
مقالات تغذیه و سلامت
بامیه ، گیاهی شگفت انگیر در درمان دیابت
بامیه که با نام «لیدی فینگر» نیز شناخته میشود، یک گیاه گلدار سبز رنگ بوده که به مانند گل ختمی و پنبه از خانواده «پنیرکیان» محسوب میشود. بر اساس نتایج یک پژوهش بامیه جدای از طعم شگفت انگیزش، مملو از مواد مغذی و
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که کلسیم مورد نیاز بدن را تامین میکنند
برخی از افراد به دلیل حساسیت نمیتوانند شیر بنوشند و هضم آن برایشان دشوار است، بنابراین به دنبال منابع دیگری برای تامین کلسیم هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهترین و بدترین خوراکیها برای درد آرتروز
در حالی که درمان آرتروز با روشهای دارویی بسیار مرسوم است، اما درمانهای بسیار زیاد و متنوع دیگری نیز برای این بیماری وجود دارد. از مهمترین این موارد میتوان به پرهیز از غذاهایی که درد مفصل را تشدید میکنند و خوردن غذا
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
مقالات تغذیه و سلامت
۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها
بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند.
مقالات تغذیه و سلامت
حقایقی درباره ویتامین های گروه ب؛ چرا به آنها نیاز دارید؟
ویتامین های گروه ب محلول در آب هستند و نقش مهمی در تولید انرژی و کمک به واکنش های آنزیمی لازم برای متابولیسم چربی، پروتئین و کربوهیدرات دارند.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
چند عادت روزانه که خاصیت چربیسوزی دارند
مطالعات نشان میدهد بیش از ۱۰ نوع سرطان با چاقی و اضافه وزن ارتباط مستقیم دارد. با چند عادت روزانه میتوان به کاهش چربی بدن به ویژه در ناحیه شکم و پهلو کمک کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
10 گزینه غذایی قلب را جوان نگه می دارند
بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از 50 درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، می توان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.