کاکائو

کاکائو و کاهش تغییرات ژنتیکی مرتبط با پیری

مقالات تغذیه و سلامت

کاکائو و کاهش تغییرات ژنتیکی مرتبط با پیری

مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف کاکائو التهاب و پیری اپی‌ژنتیک را کاهش داده و از این طریق احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سایر بیماری‌های مرتبط با پیری را کاهش می‌دهد.
۷ ماده غذایی برای کنترل موثر فشارخون

مقالات تغذیه و سلامت

۷ ماده غذایی برای کنترل موثر فشارخون

اگر فشار خون شما بالاتر از ۱۲۰/۸۰ میلی متر جیوه است، و اگر بدنبال راهکارهای ساده برای حفظ سطح سالم فشار خون خود هستید، بشقاب غذا یک راه عالی برای رسیدن به این هدف است.
بهترین گزینه های غذایی برای بهبود جریان خون!

مقالات پزشکی و سلامت

بهترین گزینه های غذایی برای بهبود جریان خون!

زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی می شوند٬ خونرسانی به درستی به اندام ها صورت نمی گیرد.
 ۵ خوراکی که شما را باهوش می‌کنند 

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی که شما را باهوش می‌کنند 

غذا‌هایی که می‌خوریم می‌توانند تأثیر زیادی در ساختار و سلامت مغز ما داشته باشند. دنبال کردن یک رژیم غذایی تقویت کننده مغز می‌تواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتیبانی کند. مغز عضوی  است که از حدود ۲۰ درصد کالری بدن اس
کشف روشی جدید برای درمان میگرن

پژوهش های جدی پزشکی

کشف روشی جدید برای درمان میگرن

محققان موفق به کشف یک مکانیسم سلولی جدید شدند که قادر به درمان میگرن مزمن است.
چگونه از حنجره خود مراقبت کنیم؟

مقالات پزشکی و سلامت

چگونه از حنجره خود مراقبت کنیم؟

مراقب رژیم غذایی خود باشید و از زیاده روی در مصرف غذاهایی که باعث تحریک حنجره می شوند، مانند غذاهای چرب، با ادویه زیاد و فست فودها بپرهیزید.