چربیهای ترانس
مقالات تغذیه و سلامت
سبزی معطر و نقش آن در کاهش فشار خون
افزودن انواع چاشنی به غذا از جمله سبزیهای معطر و ادویه فقط تاثیر در طعم غذا ندارد و مطالعات جدید نشان میدهد میتواند به کاهش فشار خون و سلامت قلب و عروق کمک کند.
مقالات پزشکی
چگونه از کبد محافظت کنیم؟
قسمت عمده سیستم تصفیه بدن به عهده کبد است. عملکرد این عضو به اندازهای حیاتی است که کمترین آسیب به آن میتواند خطرات جدی و جبرانناپذیری به همراه داشته باشد؛ با این وجود بیشتر افراد روشهای محافظت از کبد را نمیدانند.
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که قاتل خستگی هستند
نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آنها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعدههای کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
پژوهش های جدید پزشکی
درمان شایعترین نوع سرطان کبد با امواج رادیویی غیرحرارتی
مطالعات جدید نشان میدهد درمان هدفمند سرطان کبد با استفاده از امواج رادیویی غیرحرارتی، یک روش ایمن و بیخطر است و شانس بقای بیمار را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
کلسترول خوب از کبد محافظت میکند
مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنتلوئیس نشان میدهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیبها محافظت میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهترین و بدترین خوراکیها برای درد آرتروز
در حالی که درمان آرتروز با روشهای دارویی بسیار مرسوم است، اما درمانهای بسیار زیاد و متنوع دیگری نیز برای این بیماری وجود دارد. از مهمترین این موارد میتوان به پرهیز از غذاهایی که درد مفصل را تشدید میکنند و خوردن غذا
مقالات پزشکی و سلامت
ضرورت کنترل فشار خون در زنان میانسال
مطالعات اخیر محققان انجمن قلب اروپا نشان میدهد کنترل فشار خون در زنان میانسال مهمترین عامل جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی است.
پژوهش های جدید پزشکی
سلولدرمانی تحولی در درمان بیماریهای کبد
مطالعات محققان دانشگاههای نیاگاتا و توکیو در ژاپن نشان میدهد سلولدرمانی یک روش موثر و مقرون به صرفه برای درمان بیماریهای کبد است.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که کلسترول خون را کاهش میدهند
کلسترول بالای خون یکی از مهمترین دلایل انسداد عروق و بروز بیماریهای قلبی و مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می رود. تبعیت از رژیم غذایی سالم مهمترین عامل در کاهش کلسترول است.