قارچ
مقالات تغذیه و سلامت
این پنج صبحانه به افزایش قد کودکتان کمک میکند
تصور خیلی از ما این است که شاخص رشد قد فقط و فقط در مسئله ژنتیک خلاصه میشود. البته این تصور چندان غلط نیست. ژنتیک نخستین عامل در رشد قد به حساب میآید اما در کنارآن عوامل دیگری نیز هستند که باعث میشوند کودک رشد قدی خوب یا ضعیفی داشته
مقالات فناوری نانو
ارتقای ارزش غذایی گوجهفرنگی با فناوری نانو
محققان در مقالهای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) میتواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجهفرنگی شده و ارزش غذایی گوجهفرنگی را ارتقا دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
۸ حقیقت مهم درباره کلسیم
برای داشتن استخوان های محکم و قوی نیاز دارید تا کلسیم مصرف کنید البته مصرف کلسیم خارج از منابع غذایی سرشار از کلسیم باید با نظر پزشک صورت بگیرد. با این حال، برای فهمیدن حقایق مهم در مورد کلسیم و این که به چه میزانی باید مصرف کنید،
پژوهش های پزشکی
حفظ طولانی مدت مواد غذایی با استفاده از فرآورده ذرت
محققان دانشگاه هاروارد با همکاری محققان دانشگاه فنی نانیانگ با استفاده از ذرت توانستند یک ماده جدید زیست تخریبپذیر برای بسته بندی بسازند که امکان حفظ طولانی مدت مواد غذایی را فراهم میکند.
پژوهش های جدید پزشکی
ویتامین دی و حفظ سلامت قلب
مطالعات جدید محققان دانشگاه ساوت استرالیا نشان میدهد افرادی که کمبود ویتامین دی دارند، دو برابر بیش از افرادی که سطح طبیعی این ویتامین را دارا هستند، در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون قرار می گیرند.
مقالات پزشکی
حفاظت از استخوانها پس از ابتلا به دیابت و فشار خون بالا
یک گروه بینالمللی از محققان، شیوه درمانی جدیدی را برای محافظت از استخوانها توسعه دادند که موجب بهبود سلامت استخوانهای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون بالا میشود زیرا این دو گروه در معرض پوکی استخوان قرار دارند.به گزارش ساینس،
فواید ویتامین D
ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند
طبق گزارش محققان، مواد خوراکی سرشار از ویتامین D به حفظ سلامت جوانان در مقابل سرطان روده بزرگ کمک می کند.
پژوهش های جدید پزشکی
ویتامین دی و کاهش درد سرطان
محققان موسسه کارولینسکا واقع در استکهلم سوئد دریافتند ویتامین دی موجب کاهش نیاز بیماران سرطانی به داروهای مُسکن و کاهش احساس گیجی حاصل از مصرف این داروها میشود.
پژوهش های جدید پزشکی
استفاده از حسگرهای مایکروویو برای درمان شخصی شده با آنتی بیوتیک
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا واقع در کانادا با استفاده از حسگرهای مایکروویو راهکاری جدید ابداع کردند که امکان ردگیری واکنش باکتریها نسبت به انواع آنتیبیوتیک را فراهم کرده و راه را برای درمان آنتیبیوتیک شخصی شده برای هر بیمار هموار م
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که مانع آسیب نور خورشید میشوند
یک تصور غلط رایج این است که با استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه آفتابی و لباس های آستین دار، از رسیدن اشعه خورشید به پوست جلوگیری می کنند. اما به هر حال نمی توان به طور کامل جلوی اشعه های خورشید را گرفت.
پژوهش های جدید پزشکی
نرمافزار گوشی هوشمند و تسکین کمردرد
محققان موفق به توسعه نرمافزاری شدهاند که با توصیف کمردرد، توصیههایی برای بهبود آن و استفاده از تجربیات دیگران در این زمینه، بیمار را راهنمایی و از طرفی با استفاده از این نرمافزار به صورت هفتگی برنامههای منظم ورزشی
مقالات تغذیه و سلامت
اثبات اثر زردچوبه در پیشگیری از کرونا
مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه در پیشگیری از کرونا تاثیر دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ نوع بیماری، ارتباط مستقیم با فقر ویتامین دی دارند
ویتامین دی از ویتامین های محلول در چربی است، که به رشد و استحکام استخوانها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می کند. این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده ها و کاهش دفع از کلیه به متابولیسم استخوان ها نیز کمک
مقالات تغذیه و سلامت
شایعترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها
متخصصان همیشه بر لزوم اهمیت دریافت مقدار کافی از ویتامین ها و مواد مغذی در رژیم روزانه غذایی تاکید می کنند، اما نکته بسیار مهمی که بسیاری از افراد جامعه توجه زیادی به آن ندارند، مصرف درست و به اندازه آنها است.
مقالات تغذیه و سلامت
صبحانه مناسب برای افراد دیابتی
در صورت ابتلا به دیابت، با توجه به اینکه گزینههای محبوب صبحانه سرشار از کربوهیدرات هستند، ارائه گزینههای صبحانه مقوی، خوشمزه و سیر کننده میتواند مشکل باشد. در صورت ابتلا به دیابت، معمولاً لازم است سطح قند خون خود را کنترل کنید و این
پژوهش های جدید پزشکی
آنتی بیوتیک رشد مغز نوزادان را تحت تاثیر قرار میدهد
مطالعات محققان دانشگاه راتگرز در آمریکا نشان میدهد قرار گرفتن در معرض آنتیبیوتیک در اوایل زندگی رشد مغز را در مناطقی که مسئول عملکردهای شناختی و عاطفی است تغییر میدهد.
مقالات پزشکی و سلامت
چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد؟
محققان الگوهای خاصی از آسیبهای دی ان ای را شناسایی کردند که بر اثر مصرف گوشت قرمز ایجاد میشود و احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد.
مقالات پزشکی و سلامت
۸ گروه از افراد بیشتر در معرض فقر ویتامین دی هستند!
این نکته ثابت شده که کمبود ویتامین دی با نگرانی های بهداشتی از جمله افزایش خطر ابتلا به آلزایمر، دیابت، پوکی استخوان، بیماری های قلبی و حتی وضعیت های جدی دیگر از جمله سرطان پروستات ارتباط نزدیک دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی غربی و احتمال عفونت و التهاب روده
مطالعات جدید محققان دانشگاه واشینگتن نشان میدهد تبعیت از رژیم غذایی غربی که حاوی مقادیر بالای قند و چربی است، احتمال بروز عفونت و التهاب روده را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
برای دریافت ویتامین D بیشتر این راهها را امتحان کنید
ویتامین دی برای حفظ سلامت و استحکام استخوان ها و ساختار اسکلتی ضروری است ضمن این که میزان جذب کلسیم در بدن را افزایش می دهد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و راهی برای کاهش التهاب در بدن است.