فیتوکمیکال
مقالات تغذیه و سلامت
مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند
درحالیکه برخی افراد به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند، اما تحقیقات نشان میدهد که میتوان تقریبا از 25 درصدِ موارد کلی ابتلا به این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب پیشگیری کرد.
مقالات پزشکی و سلامت
حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده
زمانی که عملکرد سلول های عضلات در ریه ها مختل شود و دچار انقباض و سفت شدن شوند، آسم بروز می کند. این سلول ها روی سایر سلول ها نیز اثر می گذارند و شروع به تولید بیشتر مواد مخاطی غلیظ و جذاب می کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
مقالات تغذیه و سلامت
نوروپاتی دیابتیک و غذاهای مناسب
یکی از بهترین روشهای طبیعی برای کنترل نوروپاتی دیابتیک (آسیب عصبی ناشی از دیابت) اصلاح روش تغذیه است. رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی گیاهی (فیتونورتینت)، امگا ۳، اسیدهای چرب، غلات کامل، ویتامین ب ۱۲ و لیپوئید اسید به عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن ک
مقالات تغذیه و سلامت
تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند!
این نکته ثابت شده است که پلاک های دندان منجر به آسیب به مینای دندان و همچنین خطر ابتلا به بیماری های پریودنتال و تشکیل حفره های دندانی می شوند.