علم و فناوری
رتبه بندی دانشگاهها
درخشش پنج دانشگاه ایرانی در رتبهبندی موضوعی کیو اس
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری از حضور پنج دانشگاه ایرانی در رتبه بندی موضوعی کیو اس (QS) در سال ۲۰۲۲ میلادی (دوازدهمین دوره رتبه بندی موضوعی دانشگاههای جهان) خبر داد.
مقالات علمی و پژوهشی
شناسنامهدار شدن۱۵۰هزار مقاله پژوهشی
بیش از ۸۰۰ نشریه در سامانه «جامع صدور شناسه دیجیتال اشیا» ثبت نام کردند و بیش از ۱۵۰ هزار مقاله به صورت رایگان در این سامانه شناسنامه دار شدند.
رتبه بندی دانشگاهها
حضور ۵۸ دانشگاه ایرانی در رتبهبندی دانشگاههای جهان اسلام
رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام از سوی ISC میتواند نقاط ضعف و قوت دانشگاهها را براساس هر معیار نشان دهد. در این رتبه بندی، بیشترین تعداد حضور دانشگاه ها متعلق به کشورهای ترکیه، ایران و مالزی است که به ترتیب ۱۰۱، ۵۸ و ۳۱ دانشگاه از این کش
رتبه بندی دانشگاهها
نتایج رتبهبندی موضوعی علم و فناوری ۲۰۲۰ با حضور برتر دانشگاههای ایران
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) اعلام کرد: پایگاه رتبه بندی ISC نتایج رتبهبندی موضوعی سال ۲۰۲۰ خود را منتشر کرد که حضور دانشگاههای ایران در حوزههای موضوعی مختلف چشمگیر است.
اخبار دانشگاهی
افزایش تعداد دانشگاههای ایران در رتبه بندی تایمز
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) گفت: با حضور ۱۲ دانشگاه جدید از ایران تعداد دانشگاه های ایران در رتبه بندی تایمز به ۵۸ مورد افزایش یافت.
اخبار پژوهشی و دانشگاهی
نتایج رتبه بندی پژوهشگاهها
رییس موسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری از انتشار نتایج رتبه بندی پژوهشگاه ها در سال ۹۹-۹۸ که با تصویب وزارت علوم تحقیقات و فناوری، توسط گروه رتبهبندی دانشگاهها و پژوهشگاهها انجام شده خبر داد.
اخبار دانشگاهی
۷ دانشگاه ایرانی در میان ۱۰۰ برتر آسیا
گزارش اخیر رتبهبندی دانشگاههای آسیایی پایگاه رتبه بندی تایمز سال ۲۰۲۱ نشان میدهد از ایران تعداد ۴۷ دانشگاه حضور داشتهاند که ۷ دانشگاه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.
معرفی کتب جدید
کتاب تحولات اقتصادی یزد
کتاب تحولات اقتصادی یزد مربوط به سال ۱۳۹۸ با استخراج آمارهای منتشر شده از سوی مراجع آمار و تخصصی کشور در ۱۹ فصل به همت معاونت اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی این استان تدوین، چاپ و منتشر شد.
معرفی کتب انتشارات فاطمی
کتاب تفکر طراحی – خلاقیت و نوآوری برای همه
“تفکرِ طراحی” روشی سازمان یافته برای شناخت مسائل در زمینه های مختلف و تلاش برای پیدا کردن راه حلی خلاقانه برای آن هاست.
چه کسانی اینستاگرام ما را نگاه میکنند؟
همه ما کنجکاویم بدانیم که چه کسانی به محتوای اینستاگرام ما نگاه میکنند، برنامههای مختلفی هم در این زمینه وجود دارند، اما آیا واقعاً این راهها جواب میدهند؟
اینستاگرام روش خاصی برای دیدن افرادی که در پروفایل (نمایه) شما بوده&zw
مهمترین اتفاقهای دنیای فناوری در سال ۲۰۲۰: نخستین سال کرونایی تاریخ
سال ۲۰۲۰ با همه دردسرهایش به پایان رسید. سالی که اگرچه سرشار از روزهای تاریک و مرگبار بسیاری بود اما در نهایت دستاوردهای بیشماری هم برای بشریت داشت.
نگاهی به مهمترین اکتشافات فضایی در سال ۲۰۲۰
در سال ۲۰۲۰ در حالی که اکتشافات پزشکی و اخبار مربوط به کرونا در صدر اخبار بود، ستارهشناسان به کار خود ادامه میدادند. آنها از طریق امواج رادیویی بهدنبال یافتن سیگنالهای پر رمز و راز بودند، کهکشانهای جدیدی کشف
مروری بر اکتشافات باستانی سال ۲۰۲۰؛ اجداد ما چگونه زندگی میکردند؟
اکتشافات باستانی همیشه جذاب و رازآلود است. با وجود اینکه در برخی از این اکتشافات تاریخی هزاران ساله را بررسی میشود، اما باز هم از شباهت و یکسانی کارها بین انسان چند هزارساله و انسان امروزی شگفتزده میشویم.
انسانهای اولیه سرنخ&
اتفاقی که دانشمندان را شگفتزده کرد؛ کرونا باعث سکوت زمین شده است
مردم سروصدای زیادی تولید میکنند: خودروها در خیابان، هواپیماها در آسمان، تقتق کفشهای ما بر کف پیادهروها، همه اینها باعث بروز لرزههایی بر پوسته زمین میشوند. اما از وقتی مردم به خاطر ویروس کرونا در قرنطینه
چهار محصول فناورانه دانشگاه تهران رونمایی شد
در روز نخست بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار ، چهار محصول فناورانه شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حوزه سلامت و ICT با حضور رییس دانشگاه تهران و رییس پارک علم و فناوری این دانشگاه در محل دائمی نمایشگ