بادام
مقالات پزشکی و سلامت
بخور و نخورهای مبتلایان به کبد چرب
برای غلبه بر بیماری کبد چرب، لازم است تغییراتی اساسی و مداوم در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، نه اینکه فقط از خوردن یک سری از غذاهای ناسالم پرهیز کنید. مهمترین بخش این تغییرات این است که باید «تداومپذیر» باشند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهترین نوشیدنیها برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
بیماری آلزایمر یک بیماری پیش رونده و مرتبط با افزایش سن و شایع ترین نوع زوال عقل است. این بیماری مزمن اغلب با از دست دادن حافظه خفیف شروع می شود و میتواند منجر به از دست دادن شدید فکر، حافظه و زبان شود.
ویژه ماه مبارک رمضان
بایدها و نبایدهای تغذیهای در ماه مبارک رمضان
آغاز ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی و تعالی روحی و معنوی است، اما روزه داری علاوه بر تاثیرات معنوی، به سلامت جسم و پاکسازی بدن از سموم مضر و رفع التهابات خطرناک نیز کمک می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان
میوهها و سبزیهای رنگی غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ مصرف بیشتر این نوع مواد غذایی باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور میکند
التهاب مزمن زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی به سلولهای سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماریهای خودایمنی میشود.
مقالات محیط زیست
آلودگی هوا و سلامت پوست
هوای آلوده شهرهای بزرگ نه تنها تهدیدی برای قلب و ریه است بلکه به پوست نیز صدمه زده و پیری آن را تسریع میکند از این رو متخصصان، این معضل را یکی از مهمترین عوامل آسیبرسان به پوست پس از اشعههای ماورای بنفش میدانند.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی
مطالعات جدید نشان میدهد رژیم غذایی ضد التهاب شامل انواع میوه و سبزی، حبوبات، چای یا قهوه، با کاهش التهاب سیستم ایمنی بدن و خطر بروز اختلال شناختی و آلزایمر مرتبط است.
مقالات تغذیه و سلامت
سلامتی با مصرف منظم بادام
بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که قاتل خستگی هستند
نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آنها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعدههای کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
مقالات تغذیه و سلامت
شایعترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها
متخصصان همیشه بر لزوم اهمیت دریافت مقدار کافی از ویتامین ها و مواد مغذی در رژیم روزانه غذایی تاکید می کنند، اما نکته بسیار مهمی که بسیاری از افراد جامعه توجه زیادی به آن ندارند، مصرف درست و به اندازه آنها است.
مقالات تغذیه و سلامت
۶ گزینه غذایی که خستگی را از بین می برند
احساس خستگی در زمان های خاصی از روز به ویژه زمان بیدار شدن از خواب صبحگاهی یا پایان یک روز طولانی طبیعی است اما خستگی مداوم بخصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی می تواند نشانه ای از یک رژیم نامناسب باشد.
مقالات تغذیه و سلامت
با خوردن ۵ نوع میوه، عمیقترین خواب را تجربه کنید
تخمین زده می شود که ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت عمومی در ایالات متحده از اختلالات خواب از جمله بی خوابی رنج می برند. بی خوابی مزمن خود عامل ابتلا به اضطراب، افسردگی و حملات هراس است.
مقالات تغذیه و سلامت
فقر منیزیم و ۵ هشدار جدی آن برای بدن!
سطوح کافی منیزیم برای عملکرد مغز، قلب و عضلات بسیار مهم است و ترکیب آن با ویتامین های کا و دی منجر به تقویت سلامت استخوان ها می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
۱۱ گزینه گیاهی و افزایش سوخت و ساز بدن
تحقیقات نشان می دهد که یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان خطر ابتلا به سندرم متابولیک و بسیاری از شرایط بهداشتی مرتبط با آن را کاهش می دهد. با این حال برای به دست آوردن حداکثر مزایای گیاه خواری، شما باید بدانید که چه گزینه هایی را با چه مقادیری به رزیم تا
مقالات تغذیه و سلامت
10 گزینه غذایی قلب را جوان نگه می دارند
بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از 50 درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، می توان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.
چگونه با حفظ سلامتی، چاق شویم؟
چاق شدن هم مانند لاغر شدن، طرفداران خاص خود را دارد. همانطور که لاغری به روش صحیح میتواند برای سلامتی ما مفید باشد، چاق شدن به روش صحیح هم فواید خود را دارد.
جالب است بدانیم طبق نظریات کارشناسان، چاق شدن به مراتب سختتر از لاغر شدن است؛ ز