آنتیاکسیدان
مقالات تغذیه و سلامت
مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند
درحالیکه برخی افراد به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند، اما تحقیقات نشان میدهد که میتوان تقریبا از 25 درصدِ موارد کلی ابتلا به این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب پیشگیری کرد.
مقالات تعذیه و سلامت
با چای و قهوه مغزتان را نجات دهید
نتایج تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن چای یا قهوه ممکن است خطر سکته مغزی و زوال عقل را حدود یک سوم کاهش دهد.
مقالات فناوری نانو
ارتقای ارزش غذایی گوجهفرنگی با فناوری نانو
محققان در مقالهای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) میتواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجهفرنگی شده و ارزش غذایی گوجهفرنگی را ارتقا دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف سلنیوم روند پیری را کند میکند؟
سلنیوم یک ماده معدنی ضروری است که برای بسیاری از عملکردهای بدن مهم است. تحقیقات اخیر نشان می دهد که سلنیوم دارای خواص ضد پیری است و حتی ممکن است از ابتلا به بیماری های مرتبط با افزایش سن پیشگیری کند.
مقالات تغذیه و سلامت
میوهای خاص برای محافظت از بینایی
چشمها بخش بسیار ظریف و حساس بدن هستند؛ بنابراین افراد باید از آن بهخوبی مراقبت کنند تا قدرت بینایی آنها در معرض خطر قرار نگیرد. افزایش سن بر بینایی اثر منفی میگذارد، اما راههایی وجود دارد که کاهش بینایی با افزایش س
مقالات تغذیه و سلامت
۱۰ میوه مفید برای دیابتیها
باید در رژیم غذایی، میوهها، سبزیها، پروتئینها و دانههایی که داراری فیبر، کربوهیدرات و آنتیاکسیدان هستند، قرار دهید و مصرف چربیهای اشباعشده، کربوهیدراتهای تصفیهشده و شیرینیها را کاهش دهید.
پژوهش های پزشکی
نوشیدنی مانع لخته شدن خون در بدن
در حالی که بدن ما برای جلوگیری از خونریزی بیش از حد به لخته شدن خون متکی است، اما لخته شدن خون میتواند خطرناک و منجر به عوارض جدی و تهدیدکننده زندگی شود.
مقالات تغذیه و سلامت
برترین رژیم غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی
رژیمهای غذایی مدیترانهای، WW، Flexitarian، کلینیک مایو، والیومتریکس، DASH، MIND و نوردیک برترین رژیمهای غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی انتخاب شدهاند.
مقالات تغذیه و سلامت
خواص درمانی هنداونه
یک متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، گفت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود.
پژوهش های جدید پزشکی
آیا ایدز با نانوذرات قابل درمان است؟
محققان استفاده از نانوذرات را برای رساندن داروهای ایدز ( HIV/AIDS) به مغز مورد آزمایش قرار دادند و نتایج امیدوارکنندهای بهدست آوردند.
مقالات تغذیه و سلامت
تاثیر آنتیاکسیدانی مرزنجوش بر حافظه
عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: از آنجا که ترکیب رادیکالی در بیماران آلزایمری تولید و سبب تخریب بافتی بسیار وسیع در مغز آنان میشود، با توجه به نوع ترکیبات موجود در عصاره گیاه مرزنجوش، این گیاه میتواند طیف وسیعی از ا
پژوهش های جدید پزشکی
مواد غذایی حاوی فلاونوئید و کنترل فشار خون
مطالعات جدید محققان انجمن قلب آمریکا نشان میدهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید با تاثیر بر میکروبیوم روده منجر به کاهش فشار خون میشوند.
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف توتفرنگی
توتفرنگی به دلیل طعم آن و البته سرشار بودنش از ویتامین c بسیار مورد اهمیت قرار دارد و اکنون نیز ادعا میشود تاثیری مثبت بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
مقالات روانشناسی
راهکارهای ساده برای کاهش استرس
افراد می توانند با داشتن یک سبک زندگی سالم و دوری از موقعیتهای استرسزا تا حد زیادی از بروز آن جلوگیری کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب
مصرف برخی خوراکیها میتواند به حفظ سلامت قلب کمک کند. بیماری قلبی در سراسر جهان دلیل یک سوم مرگومیرها است. رژیم غذایی نقش بسزایی در سلامت قلب دارد.
مقالات تغذیه و سلامتی
۷ نکته برای خوردن افطار مقوی و سالم
پس از یک روز تمام روزهداری، افطار وعدهای مهم و اساسی است. آگاهی از اینکه چه غذاهایی را برای افطار مصرف کنیم، باعث میشود که سلامتی خود را در ماه مبارک رمضان حفظ کنیم.
مقالات پزشکی و سلامت
ویتامین سی و کاهش خطر بروز آب مروارید
مطالعات جدید محققان نشان میدهد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالای ویتامین سی، خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش میدهد.
مقالات پزشکی و سلامت
ساخت فرمولاسیون نانویی که آثار سکته مغزی را کاهش میدهد
یافتههای اخیر نشان میدهد نانوذرات حاوی ترکیبات محافظ عصبی ممکن است موجب کاهش شدت سکته مغزی شده و شانس بقا را بهبود بخشند. این فرمولاسیون نانویی میتواند با رهایش نوعی پپتید محافظ به مغز، اثرات سکته مغزی را کم کند.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا مصرف ویتامین سی برای زنان مهم است؟
مطالعات نشان میدهد مصرف ویتامین سی "C" برای عملکرد سیستم ایمنی، سیستم هورمونی، مقابله با فشار خون و استرس در زنان ضروری است.