کورکومین

خواص عجیب زردچوبه

مقالات تغذیه و سلامت

خواص عجیب زردچوبه

زردچوبه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است و بخش عمده ای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل می دهد.
کنترل دیابت با زردچوبه

مقالات پزشکی

کنترل دیابت با زردچوبه

زردچوبه از ادویه‌های طعم دهنده و خوش رنگ و لعاب است که برای درمان مشکلات سلامتی مختلف از تسکین درد گرفته تا پیشگیری از دیابت استفاده می‌شود.
ادویه‌هایی که قند خون دیابتی ها را تنظیم می‌کنند

مقالات تغذیه و سلامت

ادویه‌هایی که قند خون دیابتی ها را تنظیم می‌کنند

اگرچه بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ نیاز به پیگیری های متعدد میزان قند خون و ادامه روند دارودرمانی دارند، اما در کنار داشتن یک شیوه زندگی مناسب، ثابت شده است که برخی ادویه جات می توانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند.
ادویه‌هایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان

مقالات تغذیه و سلامت

ادویه‌هایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان

ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

مقالات تغذیه و سلامت

گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

برخی از بیماری‌های مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ‌ترین درمان‌ ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
زردچوبه یک سلاح قدرتمند در مقابل کووید ۱۹

تغذیه و ویروس کرونا

زردچوبه یک سلاح قدرتمند در مقابل کووید ۱۹

مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد نانوسیستم‌های موجود در کورکومین (ترکیب اصلی زردچوبه) در درمان ویروس جدید کرونا موثر هستند.
۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!

مقالات تغذیه و سلامت

۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!

هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
مصرف زردچوبه برای چه افرادی مضر است؟

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف زردچوبه برای چه افرادی مضر است؟

مطالعات نشان می‌دهد مصرف زردچوبه در افراد مبتلا به بیماری سلیاک (بیماری گوارشی) مضر است و در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید با دقت مصرف شود.
آنتی اکسیدان ها چطور مراقب سلامت شما هستند؟

مقالات تغذیه و سلامت

آنتی اکسیدان ها چطور مراقب سلامت شما هستند؟

آنتی اکسیدان ها که در میوه ها، سبزیجات و انواع چای یافت می شوند، از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد و در نهایت ابتلا به برخی بیماری ها محافظت می کند.
شش جایگزین طبیعی برای ایبوپروفن و ژلوفن!

شش جایگزین طبیعی برای ایبوپروفن و ژلوفن!

عوارض جانبی قاتلان درد، ممکن است تا سالها بعد خود را نشان ندهند و سلامت اندام های حیاتی شما مانند کلیه ها و کبد را نشانه گیری کنند. بهترین گام برای مصون ماندن از این عوارض، از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزینه های طبیعی است که در ه
با ویتامین‌های ضد سرطان آشنا شوید

با ویتامین‌های ضد سرطان آشنا شوید

هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد. انواع مواد مغذی برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند اما مشکل این است که