پیتزا

۷ دلیل خطرناک مصرف بالای نمک

مقالات تغذیه و سلاما

۷ دلیل خطرناک مصرف بالای نمک

بر اساس استانداردهای سازمان جهانی بهداشت، حد پایین تعیین شده برای مصرف نمک، ۲ گرم در روز و حد بالای آن ۵ گرم است.
غذاهایی که قاتل خستگی هستند

مقالات تغذیه و سلامت

غذاهایی که قاتل خستگی هستند

 نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آن‌ها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعده‌های کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
درمان بیماران مبتلا به نارسایی قلبی با داروی ریه

پژوهش های جدید پزشکی

درمان بیماران مبتلا به نارسایی قلبی با داروی ریه

 مطالعات محققان دانشگاه منچستر نشان می‌دهد یک داروی رایج برای درمان فیبروز ریه می‌تواند در درمان مبتلایان به نارسایی قلبی موثر باشد.
آیا نمک و طعم مزه آن اعتیاد آور است؟

مقالات تغذیه و سلامت

آیا نمک و طعم مزه آن اعتیاد آور است؟

اینطور ثابت شده که طعم و مزه نمک اعتیاد آور است. مغز و بدن ما به گونه ای طراحی شده که از نمک برای زنده ماندن لذت ببریم. در طول تاریخ بشر، پیدا کردن نمک دشوار بود به طوری که ولع مصرف نمک یک مکانیسم برای بقا بود.
خوراکی‌های دشمن سلامتی کبد

مقالات تغذیه و سلامت

خوراکی‌های دشمن سلامتی کبد

ممکن است به این موضوع اهمیت چندانی ندهید، اما کبد شما به طور شبانه روزی و به سختی کار می‌کند تا شما را سرحال و سالم نگه دارد. بنابراین، هنگامی که از مراقبت مناسب کبدتان خودداری می‌کنید، ممکن است عوارض مختلف و مسائلی جدی برای کبد ایجاد شود.
تغذیه و روان؛ غذای سالم به سلامت روان کمک می‌کند

مقالات تغذیه و سلامت

تغذیه و روان؛ غذای سالم به سلامت روان کمک می‌کند

ممکن است هنگام بروز استرس یا افسردگی هوس غذاهای چرب داشته باشیم اما این غذاها همانقدر که می‌توانند آرامبخش باشند می‌توانند هیچ مزیتی برای سلامت روان نداشته باشند.