میکروبیوم
پژوهش های جدید پزشکی
مواد غذایی حاوی فلاونوئید و کنترل فشار خون
مطالعات جدید محققان انجمن قلب آمریکا نشان میدهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید با تاثیر بر میکروبیوم روده منجر به کاهش فشار خون میشوند.
مقالات تغذیه و سلامت
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف توتفرنگی
توتفرنگی به دلیل طعم آن و البته سرشار بودنش از ویتامین c بسیار مورد اهمیت قرار دارد و اکنون نیز ادعا میشود تاثیری مثبت بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
خوراکیهایی که به معده شما آسیب میزنند
بسیاری از غذاها درد معده را با ضعیف کردن دریچه اسفنکتر تشدید میکنند بنابراین رژیم غذایی نقش بسزایی در درد ناشی از این عارضه دارد.
پژوهش های جدید پزشکی
آنتی بیوتیک رشد مغز نوزادان را تحت تاثیر قرار میدهد
مطالعات محققان دانشگاه راتگرز در آمریکا نشان میدهد قرار گرفتن در معرض آنتیبیوتیک در اوایل زندگی رشد مغز را در مناطقی که مسئول عملکردهای شناختی و عاطفی است تغییر میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
کاهش التهاب پوست و مفاصل با تغییر رژیم غذایی
محققان دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا دریافتند رژیم غذایی غنی از قند و چربی میتواند منجر به برهم خوردن تعادل ساختار میکروبی روده شده و بروز بیماریهای التهابی پوست مانند پسوریازیس را موجب شود.
مقالات بهداشت و سلامت
میکروپلاستیکها چگونه بدن انسان را آلوده میکنند؟
با توجه به اینکه هر انسانی سالانه بیش از ۱۰۰ هزار ذره پلاستیکی مصرف میکند، جا دارد که نگران تاثیر این ذرات بر سلامت بدن خود باشیم.