مصرف گوشت قرمز
مقالات تغذیه و سلامت
گوشت قرمز و عوارض جانبی خطرناک مصرف آن
نتایج یک مطالعه جدید وجود یک ماده مغذی را در گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نشان میدهد، به این معنا که کاهش مصرف این ماده غذایی ممکن است تأثیر حیاتی بر سلامت قلب داشته باشد.
مقالات تغذیه و سلامت
برترین رژیم غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی
رژیمهای غذایی مدیترانهای، WW، Flexitarian، کلینیک مایو، والیومتریکس، DASH، MIND و نوردیک برترین رژیمهای غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی انتخاب شدهاند.
مقالات اقتصادی
کارنامه منفی هدفمندی در سفره طبقات پایین
درخصوص مصرف برنج، بررسی آمارهای وزارت رفاه نشان میدهد میزان مصرف برنج دهکهای یک تا سه در سال ۱۳۹۱ نسبتبه سال ۱۳۹۰ برای دهک یک کاهش نیمدرصدی، برای دهک دوم کاهش ۲.۷ درصدی و برای دهک سوم کاهش سه درصدی داشته است.
پژوهش های جدید پزشکی
تشخیص حمله قلبی پیش از وقوع با فناوری نانو
محققان دانشگاه ایالتی میشیگان در آمریکا با استفاده از نانوذرات یک تکنیک تصوربرداری جدید توسعه دادند که امکان شناسایی پلاکهای آسیبپذیر در سیستم عروقی را که ممکن است به حمله قلبی منجر شوند، فراهم میکند.
پژوهش های جدید پزشکی
کاربرد سم کشنده عنکبوت در پزشکی
مطالعات مختلف، نشان دادهاند سم کشنده عنکبوت حاوی پروتئینهای ارزشمندی است که کاربرد وسیعی در حوزه پزشکی دارد.
مقالات پزشکی و سلامت
چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد؟
محققان الگوهای خاصی از آسیبهای دی ان ای را شناسایی کردند که بر اثر مصرف گوشت قرمز ایجاد میشود و احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد.
پژوهش های جدید پزشکی
برای لاغرشدن به جای چربی بافت عضله را نسوزانید
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با هشدار نسبت به کاهش وزن در بازه زمانی کوتاه، گفت: کاهش وزن سریع خطرناک و نشانه از بین رفتن بافت عضله یا آب بدن است؛ بنابراین هرگز برای رسیدن به وزن ایده آل نباید از رژیم های سفت و سخت و سریع استف
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی پایه گیاهی شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد
طرفداران رژیم های گیاهی معتقد هستند: این رژیم غذایی می توانند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را کاهش دهد و به محیط زیست کمک کند، اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی پایه گیاهی همچنین می تواند شدت وخامت ب
گوشت فرآوریشده حاوی نیتریت سرطانزاست
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوریشده را در اولین طبقه از مواد سرطان&zw