مصرف کاکائو
مقالات تغذیه و سلامت
کاکائو و کاهش تغییرات ژنتیکی مرتبط با پیری
مطالعات جدید نشان میدهد مصرف کاکائو التهاب و پیری اپیژنتیک را کاهش داده و از این طریق احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریهای مرتبط با پیری را کاهش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ماده غذایی برای کنترل موثر فشارخون
اگر فشار خون شما بالاتر از ۱۲۰/۸۰ میلی متر جیوه است، و اگر بدنبال راهکارهای ساده برای حفظ سطح سالم فشار خون خود هستید، بشقاب غذا یک راه عالی برای رسیدن به این هدف است.
مقالات پزشکی و سلامت
بهترین گزینه های غذایی برای بهبود جریان خون!
زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی می شوند٬ خونرسانی به درستی به اندام ها صورت نمی گیرد.