مصرف زنجبیل
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که خواب شبانه را تحت تاثیر قرار میدهند؟
کاهش کیفیت خواب شبانه همیشه بهدلیل مصرف قهوه و کافئین نیست بلکه برخی غذاهای سالم و سبک نیز میتوانند خواب شما را مختل کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید
ادویه های لاغری کننده ای وجود دارد که برای افراد چاق بسیار مناسب است، مصرف این ادویه جات موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود و کمک بسیاری به لاغری می کند.
مقالات پزشکی و سلامتی
چگونه از شر سردردهای میگرنی خلاص شویم؟
میگرن، یک سردرد معمولی نیست. این سردرد مستقیماً بر مغز تأثیر میگذارد و به همین دلیل بسیار شدید و آزاردهنده است. علائم سردردهای میگرنی معمولاً آنقدر شدید است که گاهی کار کردن، رانندگی و حتی صحبت کردن ر ا مختل و غیرقابلتحمل میکن
مقالات تغذیه و سلامت
هرگز ماهی را با این خوراکیها نخورید
خوردن برخی مخلفات با ماهی مثل ماست تخمه مرغ و غیره می تواند دردسر ساز باشد و بر سیستم گوارشی افراد تاثیر منفی بگذارد.
مقالات تغذیه و سلامت
اثر شگفت انگیز این گیاه در درمان گلودرد
متخصصان سنتی میگویند به جای استفاده از داروهای شیمیایی، میتوانید از یک گیاه پرخواص برای درمان گلودرد استفاده کنید.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید و خواص زنجبیل
فشار خون بالا به عنوان «قاتل خاموش» شناخته می شود زیرا اغلب بدون علامت است. با این حال فشار خون بالا فرد را در معرض افزایش خطر بیماری قلبی، ایست قلبی و سکته قرار می دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
گیاهان شگفت انگیز ضد سرطان
همه سلول های سرطانی شبیه به هم نیست. سرطان ممکن است روی هر عضوی از بدن تاثیر بگذارد. سلول ها در یک قسمت از بدن جهش پیدا می کند و از کنترل خارج می شود و در قسمت های دیگر پخش می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
اثبات اثر زردچوبه در پیشگیری از کرونا
مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه در پیشگیری از کرونا تاثیر دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ماده غذایی را مصرف کنید تا دچار ریفلاکس معده نشوید
فودمپ ها یا همان غذاهای حاوی کربوهیدرات مسئول التهاب روده، گاز، نفخ و دیگر مشکلات ناراحت کننده معده باشند.
مقالات تغذیه و سلامتی
۷ نکته برای حفظ سلامت پوست در ماه رمضان
داشتن رژیم غذایی مناسب و توجه به سلامت بدن در ماه رمضان اهمیت دارد. در این بین مهمترین مسئله میزان مصرف آب است که اثر مناسبی روی کارکردهای بدن دارد.