فواید زردچوبه
مقالات تغذیه و سلامت
ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید
ادویه های لاغری کننده ای وجود دارد که برای افراد چاق بسیار مناسب است، مصرف این ادویه جات موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود و کمک بسیاری به لاغری می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
خواص عجیب زردچوبه
زردچوبه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است و بخش عمده ای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل می دهد.
پژوهش های جدید پزشکی
درمان شایعترین نوع سرطان کبد با امواج رادیویی غیرحرارتی
مطالعات جدید نشان میدهد درمان هدفمند سرطان کبد با استفاده از امواج رادیویی غیرحرارتی، یک روش ایمن و بیخطر است و شانس بقای بیمار را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
اثبات اثر زردچوبه در پیشگیری از کرونا
مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه در پیشگیری از کرونا تاثیر دارد.
تغذیه و ویروس کرونا
زردچوبه یک سلاح قدرتمند در مقابل کووید ۱۹
مطالعات جدید محققان نشان میدهد نانوسیستمهای موجود در کورکومین (ترکیب اصلی زردچوبه) در درمان ویروس جدید کرونا موثر هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ گزینه غذایی گیاهی برای کاهش علائم آلرژی بهاره!
پاسخ های آلرژیک معمولا زمانی رخ می دهند که سیستم ایمنی بدن در حال مبارزه با یک محرک یا آلرژن مانند گرده گیاهان و یا اجزای تشکیل دهنده برخی مواد غذایی باشد. در این زمان سیستم ایمنی بدن ماده ای شیمیایی به نام هیستامین ترشح می کند که همراه با واکنش های
مقالات تغذیه و سلامت
کدام ادویه ها وزن تان را کاهش می دهند؟
مصرف ادویه ها یک راه ساده و آسان برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربی های اضافه است. ادویه ها نه تنها منجر به کاهش وزن می شوند، بلکه از بیماری های مزمن نظیر فشار خون بالا، دیابت نوع ۲، حمله قلبی، و ... پیشگیری می کنند:
مقالات تغذیه و سلامت
گیاه خواری میکنید؟ این گزینهها را فراموش نکنید
فقر آهن شایع ترین اختلال تغذیه ای در بین زنان است و البته تنها راه حل آن مصرف گوشت قرمز نیست. در اینجا ۷ نوع ماده غذایی غنی از آهن که باید حتما به سبد خرید گیاه خواران اضافه شوند، معرفی شده اند:
مقالات تغذیه و سلامت
زردچوبه و فواید استثنایی آن
زردچوبه را میتوان از پرکاربردترین و محبوبترین ادویههای جهان دانست که قدمتی بسیار طولانی دارد. باستان شناسانی که در هند کار میکنند بقایای زردچوبه را در گلدانهای سفالی پیدا کرده اند که مربوط به اوایل سال ۲۵۰۰ قبل از میلاد