فلفل
مقالات پزشکی و سلامت
چرا به دیابت مبتلا میشویم؟
بر اساس آمار فدراسیون بینالمللی دیابت (IDF)، حدود ۵۳۷ میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت هستند و سالانه هفت میلیون نفر به این جمعیت اضافه میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید
ادویه های لاغری کننده ای وجود دارد که برای افراد چاق بسیار مناسب است، مصرف این ادویه جات موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود و کمک بسیاری به لاغری می کند.
مقالات پزشکی
راههای درمان کم خونی
کم خونی را بیماری خاموش میگویند؛ زیرا در بسیاری مواقع متوجه علائم آن نمیشوید در این گزارش ۱۹ راه درمان آن را توضیح داده ایم.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویههایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان
ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهبود سلامتی با مصرف غذاهای تند
فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.
مقالات تغذیه و سلامت
خوراکیهایی که به معده شما آسیب میزنند
بسیاری از غذاها درد معده را با ضعیف کردن دریچه اسفنکتر تشدید میکنند بنابراین رژیم غذایی نقش بسزایی در درد ناشی از این عارضه دارد.
افزایش طول عمر با مصرف غذاهای تُند
یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف خوراکیهای تند باعث حفظ سلامتی و افزایش طول عمر میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، به استناد نتایج مطالعات جدیدی که بر روی ۲۲ هزار و ۸۱۱ شهروند ایتالیایی