سلول های سرطانی
مقالات تغذیه و سلامت
خواص عجیب زردچوبه
زردچوبه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است و بخش عمده ای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل می دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
ادویههایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان
ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهبود سلامتی با مصرف غذاهای تند
فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.
پژوهش های جدید پزشکی
خاصیت ضد سرطانی گیاه پروانش
پروانش یا گل تلگرافی از نظر پزشکی یک قابض شفابخش است و خواص دارویی این گیاه جلوگیری از رشد سرطان، بازکننده عروق، تقویت اکسیژن دهی، درمان دیابت، بواسیر و خون ریزی بینی است.
مقالات تغذیه و سلامت
گیاهان شگفت انگیز ضد سرطان
همه سلول های سرطانی شبیه به هم نیست. سرطان ممکن است روی هر عضوی از بدن تاثیر بگذارد. سلول ها در یک قسمت از بدن جهش پیدا می کند و از کنترل خارج می شود و در قسمت های دیگر پخش می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که مانع آسیب نور خورشید میشوند
یک تصور غلط رایج این است که با استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه آفتابی و لباس های آستین دار، از رسیدن اشعه خورشید به پوست جلوگیری می کنند. اما به هر حال نمی توان به طور کامل جلوی اشعه های خورشید را گرفت.
پژوهش های جدید پزشکی
راهکاری جدید برای درمان سرطان پروستات
نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد که سرطان پروستات پیشرفته ممکن است به داروهای ایمونوتراپی واکنش نشان دهد و در واقع با هدف قرار دادن یک پروتئین به درمان این بیماری کمک می کند.
پژوهش های جدید پزشکی
کاهش یک چهارمی مرگ و میر سرطان پروستات با ترکیب داروها
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که ترکیبی از چند داروی سرطان پروستات میتواند تومورهای این سرطان را کوچک کرده و مرگ و میر ناشی از آن را به یک چهارم کاهش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
پژوهش های پزشکی
تشخیص سرطان با بینی الکترونیکی
محققان یک بینی الکترونیکی جدید ابداع کردند که میتواند املاح مولکولی سرطانهای لوزالمعده و تخمدان را که به سختی قابل تشخیص هستند در بخارهای حاصل از نمونههای خون استشمام کند.
مقالات تغذیه و سلامتی
این غذاها را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید!
این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است. ولی چنین ادعایی هنوز در مورد مکمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.