سدیم
مقالات پزشکی و سلامت
عوامل تشکیل سنگ کلیه را بشناسید
افراد مبتلا به سنگ کلیه درد بسیار شدیدی در پهلوها و کلیه ها دارند. رژیم غذایی نامناسب، چاقی و کم تحرکی، دیابت و مشکلات روده میتوانند از عوامل زمینه ساز سنگ کلیه باشند.
مقالات تغذیه و سلامت
خواص درمانی هنداونه
یک متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، گفت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهای مضر برای بافت استخوان
نتایج مطالعات نشان می دهند که برای داشتن استخوان هایی محکم مصرف زیاد کلسیم و ویتامین دی اگرچه لازم است، اما کافی نیست.
مقالات تغذیه و سلامت
۴ عادت بد و تضعیف سیستم ایمنی بدن
کارشناسان میگویند رژیم غذایی سرشار از سدیم و غنی از غذاهای فرآوری شده میتواند منجر به التهاب در بدن شده و خطر بیماریهای مزمن را افزایش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید و خواص زغال اخته
زغال اخته ، دانهای است کوچک و بیضیشکل. این دانه معمولا یا قرمز کمرنگ است یا قرمز تیره. البته بیشتر انواع زغال اخته که در نقاط مختلف رشد میکنند به همان رنگ قرمز تیره هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
آیا نمک و طعم مزه آن اعتیاد آور است؟
اینطور ثابت شده که طعم و مزه نمک اعتیاد آور است. مغز و بدن ما به گونه ای طراحی شده که از نمک برای زنده ماندن لذت ببریم. در طول تاریخ بشر، پیدا کردن نمک دشوار بود به طوری که ولع مصرف نمک یک مکانیسم برای بقا بود.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ حقیقتی که درباره نمک، نمی دانستید!
بدن کمتر از آنچه فکر می کنید، به نمک نیازمند است: حتی اگر زیاد هم اهل رفتن سراغ ظرف نمک نباشید، هنوز هم این احتمال وجود دارد که بیش از میزان نیازتان به نمک، آن را دریافت کنید.
مقالات تغذیه و سلامت
افزایش خطر پوکی استخوان با مصرف زیاد قهوه
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف کافئین اضافی ممکن است با افزایش خطر پوکی استخوان مرتبط باشد.
مقالات ویروس کرونا
سردردهای کرونایی در چه افرادی اتفاق میافتد؟
براساس آمارها و مطالعات، در زمان ابتلا به کرونا ، سردرد بیشتر در زنان، جوانان و کسانی که سابقه قبلی سردرد دارند، بروز میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ گزینه غذایی که سلامت استخوانها را تهدید میکند
در کسانی که استعداد یا سابقه خانوادگی ابتلا به پوکی استخوان را دارند، از مصرف بیش از حد محصولاتی مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی سفید، بادمجان و ... باید اجتناب کنند چون این غذاها منجر به التهاب استخوان و در نهایت تسریع روند ابتلا به پوکی استخوان خواهند
اگر افسردگی و اضطراب دارید این خوراکیها را نخورید
احتمالا برایتان پیشآمده است که بعد از پشتسرگذاشتن روزی بد، ناگهان متوجه شدهاید در حال تمامکردن لیوان بزرگی از بستنی هستید. اگر بله، پس حتما از تأثیر احساسات روی نحوهی غذاخوردن اطلاع دارید. آنچه ممکن است ندانید، این